Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (230 tema)!

QUOTE(madmuazele @ 2014 02 15, 10:35)
Oi, Kilkut, ačiū už Crew megztuką mano bernužėliui 4u.gif Nusiunčiau tau, nuėjau mažių maitinti ateinu žiūriu jis pilna kaina ir jokio off nėra jam doh.gif  lotuliukas.gif Susipainiojo Crew, o aš išlošiau... tikiuosi neatšauks užsakymo smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Bureja @ 2014 02 15, 10:41)
JCREWFACTORY nesirenka ? OFF papildomo nera ?

schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ar carters rinksite? ax.gif
Atsakyti
mergaites siulau vince camuto ilgaaulius 8,5 dydis man didoki reik 25.5 pedutes 270 lt tiek kainavo 4u.gif
arba keiciu i 8 dydi 4u.gif 4u.gif laukiu pasiulymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2014 02 15, 10:58)
Labas rytas  4u.gif
Mergaites, kas turit sita grozi Crew, didintas ar atitinka?
user posted image

Jcrew sale 50 proc. off wink.gif jungiames brangiosios  4u.gif

Kaip tik gavau si megztuka, emiau XXS kaip ir visus kitus is Jcrew, tai as sakyciau, kad XS atitinka, bet anksciau temoj skaiciau, kad kitoms narems jis pasirode nedidintas, tai net nezinau kaip cia tiksliai apibudinti jo dydi. Man jis graziai prigludes, bet niekur neverzia. Modeliukas tikrai ne is tu placiu, o panasesnis i tippius.
Atsakyti
Aciu visai komandai uz siuntinuka 4u.gif Viskas tiko ir patiko thumbup.gif

Atsakyti
Mergiukai skambinkites truputuka padalinsiu siuntinukus bigsmile.gif
Atsakyti
Ateinu ir as pasidziaugti uz grozius wub.gif wub.gif parsinesiau visa kruva lotuliukas.gif lotuliukas.gif net buvo geda eiti per kiema iki masinos su tokia kruva! thumbup.gif RL dzinsai idealiai tiko!kaip man pasiutyti!aciu kas padejote apsispresti thumbup.gif mirksiukas.gif RL ilgaauliai siek tiek didoki, puse dydzio doh.gif biski susinervinau... doh.gif . guees striuke, nuostabi, nuo pat modelio, medziagos ir tiko idealiai. kokybe superine wub.gif kaip is macys! MK laikrodukas nuostabus! bet toks lengvutis, gal padelka lotuliukas.gif lotuliukas.gif eisiu pasitikrinti lotuliukas.gif na ir visi kiti gerei nerealus! wub.gif aciu jums uz jusu darba! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidiluteeee @ 2014 02 15, 10:31)
is kur cia toks grozis  4u.gif

http://m.ralphlauren...2943768.2018029
Atsakyti
https://www.jcrew.co...isFromSale=true

GAL KURI ZINOT APIE SITO SVIESAUS DYDI? ATITINKA? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas prie thelimited.com norėtu prisijungti, gražūs drabuželiai ir nuolaidų neblogų yra?
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2014 02 15, 07:52)
Ukmergiskems zinutes surasytos

Aciu visai komandai uz siuntinuka  4u.gif

Didelis ačiū už priėmimą siuntos viso miesto wub.gif nerealiai susitaupo laiko wub.gif
Atsakyti
SIAULIAI, aciu uz operatyvu issidalinima.
Dar bisk like. Siand irgi dalinu, skambinkit, pries vaziuodamos!

Komandai ACIU uz siuntele! wub.gif wub.gif wub.gif
Kilka - uz prigaudymuz! notworthy.gif notworthy.gif
user posted image
[/quote]
Atsakyti