Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (230 tema)!

Mergaites ar nei viena nepasigedot L*space maudomuko virsaus su makrais L dydzio zalia spalvyte? Gal pas kuria pakliuvo beachbunny S dydzio virsutine dalis maudomuko?
Atsakyti
Siandien pavaduoju mergaites pastuke mirksiukas.gif

Siandien sluojame jcrew -50 proc sale, esu ant rysio, budziu, laukiu, siuskit mirksiukas.gif

Taip pat pirksime:
anntaylor
hisroom

Ir visa kita, ko tik reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 15 vasario 2014 - 13:44
QUOTE(Arettele @ 2014 02 14, 21:32)
Galėčiau perleisti per didįjį gaudymą pirktą vieną HAYDEN kašmyro golfiuką juodą XS dydžio. Dydis atitinka. Per daug visgi man juodų jau. Kaina gavosi 217Lt, už tiek ir atiduosiu.
user posted image

As galiu toki tamsiai pilka perleisti. Dydis XS, kaina mazesne man gavosi su gera nuolaida pagauta bigsmile.gif Jeigu ka sudomintu i AZ 4u.gif Man mazokas doh.gif Nu aisku as dabar didele, 2 in 1 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 15 vasario 2014 - 14:22
QUOTE(Tapanka @ 2014 02 15, 12:05)
Kaip tik gavau si megztuka, emiau XXS kaip ir visus kitus is Jcrew, tai as sakyciau, kad XS atitinka, bet anksciau temoj skaiciau, kad kitoms narems jis pasirode nedidintas, tai net nezinau kaip cia tiksliai apibudinti jo dydi. Man jis graziai prigludes, bet niekur neverzia. Modeliukas tikrai ne is tu placiu, o panasesnis i tippius.

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginoms už grožius, AnnTaylor kelnės neralios. Su 102 cm - 8 dydis, puikiai. drinks_cheers.gif , ačiū patarusiai merginai.
user posted image

GYMBOREE kaip visada gražuoliai rūbeliai. drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
jau antra karta Jusu siusti skaiciukai nukeliauja i spam pas mane...ar yra koks budas nuo to apsisaugot? kazkokius parametrus pakeist email? g.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 02 15, 15:44)
jau antra karta Jusu siusti skaiciukai nukeliauja i spam pas mane...ar yra koks budas nuo to apsisaugot? kazkokius parametrus pakeist email? g.gif

pabandykit gal i kontaktus isitraukt g.gif
pas mane tik viena karta kazkada praejusiais metais buvo nukeliave..
Atsakyti
LABAI PRASAU VISU SKAMBINTIS PRIES ATVAZIUOJANT IR NE TADA KAI JAU ESATE UZ DURU, O PRIES RUOSIANTIS VAZIUOTI. ACIU 4u.gif
Atsakyti
gal kas toki turite, koki dydi reiktu imti, kad liemuo butu 36-37? Aciu.
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kfMH.CQ
Atsakyti
iš čia parinktumėt? deziko prireikė
http://www.theperfum...awgrnt15cd.html
Atsakyti
Mamytes, gal reikia kuriai nors Tommy Hilfigher XL? Vis dėlto reikėjo paklausyti jūsų ir imti mažesnę verysad.gif verysad.gif Parduodu už tiek kiek parsisiunčiau, arba keičiu i L dydį. Labai patiko, bet deja didoka doh.gif Spalva kaip nuotraukoje.

user posted image

Taip pat Armani Exchange apyranke wub.gif wub.gif

user posted image

Jei reikės nuotraukyčių ar daugiau informacijos, rašykit i AŽ. Temos neseku 4u.gif
Atsakyti
help.gif padekite reikia kelionei batu gal kuri pirkote KEEN kaip dydziai ar atitinka??? Ar patogus???
http://www.6pm.com/k...th-forest-night
Atsakyti