Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse!

QUOTE(tyli upė @ 2014 02 18, 15:56)
Aikit baikit bigsmile.gif  g.gif  Ir taip kasdien dėl 20 svetimos valiutos vienetų susipergyvenate? blink.gif  blink.gif
Šiaip, nieko labai siaubingi neparašėte, bet skamba tikrai keistai pretenzijos.. ypač po Gerdulkos paaiškinimo.. juolab, kad nesunku gi suprasti, kad Taurei tokie prašymai "kainuotų" daug daug..

-----

siaip as jokiu pretenziju nepateikiau, apie prekiu grazinima parasyta pirmam puslapiuke ta ir parasiau. na man ir 10 litu pinigai, kiekvienas vertina pagal save, todel nemanau, kad cia yra tema pletotis..
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2014 02 18, 15:40)

išsiunčiau pigesnę 4u.gif  kas nerizikuoja, tas negeria šampano bigsmile.gif

as irgi susciau pigesne, bet del spalvos nan, ta kur foto man labai grazi spalva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(beatek @ 2014 02 18, 16:01)
Merginos, o sios striukes aukstaugems tinka? su 174 cm. planavau S imti 4u.gif
http://www.landsend....H=Shopping_Cart

rankoves gali buti trumpokos su tokiu ugiu, nebent nesat ilgaranke, man ju kaikurie modeliai tikrai regular trumpos rankoves biggrin.gif tad striukes neuzsisegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 18, 16:06)
pas Mb tokia spalva, labai grazi, o cia moteriska ar vyriska ?  biggrin.gif

QUOTE(kriisti @ 2014 02 18, 16:07)
aš šoia ir radau bet prierašas lyg ir beidge spalva g.gif  prierašas 4u.gif

google išmetė su tokiu prierašu Landsend Women's Regular Quilted Insulated Jacket Rich Khaki., ebay.com
Man atrodo panaši lens.gif
Atsakyti
labuka,
gal turite kas sieros koduka 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 02 18, 14:44)
Su 105 cm per krutine koki dydi reiktu imti sios striukytes? Peciai neplatus.

http://www.landsend....acket/id_262144

hm suvedus koduka man kainos nepasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2014 02 18, 16:12)
google išmetė su tokiu prierašu  Landsend Women's Regular Quilted Insulated Jacket Rich Khaki., ebay.com
Man atrodo panaši lens.gif

na jei tikrai sita tai labai graži ir man, na atsiliepkite kas nors kas turi tokia spalvytę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 18, 15:16)
na jei tikrai sita tai labai graži ir man, na atsiliepkite kas nors kas turi tokia spalvytę  ax.gif

jei sprest is atsiliepimu -tai tikrai ne tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 02 18, 16:19)
jei sprest is atsiliepimu -tai tikrai ne tokia biggrin.gif

drinks_cheers.gif manu nerašytų jei spalva atitiktų nuotrauką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2014 02 18, 16:14)
labuka,
gal turite kas sieros koduka  4u.gif aciu

-35% FSV89960

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 18, 15:20)
drinks_cheers.gif manu nerašytų jei spalva atitiktų nuotrauką 4u.gif

bet va kita raso priesingai lotuliukas.gif "Purchased this coat in the Rich Khaki and the color is truly beautiful! I disagree with a previous customer who stated the coat has a greenish hue - the color is rich, yet shimmery - not at all green. "

dar kita pritaria del zalumo lotuliukas.gif " It's not a true khaki, though. More like a light brownish army green. And shiny. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 vasario 2014 - 15:24
QUOTE(Lin1 @ 2014 02 18, 14:14)
hm suvedus koduka man kainos nepasikeite  g.gif

kaina nepasikeičia, šone rodo, kiek numinusuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 18, 17:12)
siaip as jokiu pretenziju nepateikiau, apie prekiu grazinima parasyta pirmam puslapiuke ta ir parasiau.  na man ir 10 litu pinigai, kiekvienas vertina pagal save, todel nemanau, kad cia yra tema pletotis..

Aš ne apie pinigus. Aš apie papildomą darbą tarpininkei. Nebent jūs vip persona, kuri gali sau leisti prašyti tokių paslaugų cool.gif
Galima pabandyt įsivaizduoti, kiek pirkėjų kasdien apsiperka ir kiek prekių kažkas turi supokuoti.. o, jei dar turės įvertinti defektus, reiks kelti mokesčius biggrin.gif

Bent aš apie tai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 02 18, 16:23)
bet va kita raso priesingai lotuliukas.gif "Purchased this coat in the Rich Khaki and the color is truly beautiful! I disagree with a previous customer who stated the coat has a greenish hue - the color is rich, yet shimmery - not at all green. "

dar kita pritaria del zalumo lotuliukas.gif  " It's not a true khaki, though. More like a light brownish army green. And shiny. "

doh.gif
Atsakyti