Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse!

QUOTE(proksi @ 2014 02 18, 16:34)
tau gerai, darbuose ne taip shopintis noras ra, as kai su mazaja biliutenyje tai siaubas  doh.gif  vos ne menesio limitas isnaudotas per 10 dienu  biggrin.gif

kai Taurės komnda dirba reaktyviniu greičiu thumbup.gif , limita kartą net viršijau unsure.gif , nes tiek prekių sulėkė, kad net apakau kokiu greičiu viskas vyksta, nes buvau rami, kad dar nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 18, 16:49)
kai Taurės komnda dirba reaktyviniu greičiu  thumbup.gif , limita kartą net viršijau  unsure.gif , nes tiek prekių sulėkė, kad net apakau kokiu greičiu viskas vyksta, nes buvau rami, kad dar nebus  4u.gif

as jau sedziu laukiu kiek reikes saskaita patustinti biggrin.gif jau vaikui i disney nelindau.. laukiu tos kuprinytesis amazon, nes manoji vis klausia kada pas Anerita vaziuosim dovanu kuprines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 18, 16:30)
ieškokite šios, sake nepribėga i išsipletusias poras ir nuiima blizgesį, kas turi tokią odą, naudoja tik šią pudrą, net profesionalai visažistė ją rekomendavo 4u.gif
http://www.beautybar...undation-232233

eina sau einu padirbėt, nes jau žiūriu tik pliurpiu  doh.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birute.k @ 2014 02 17, 22:04)
Nuskriaustos plačiapėdės verysad.gif nėra iš ko rinktis visai verysad.gif

o jūs nebandėt, kur leidžia pasirinkt, ar normaliai pėdai ar plačiai batus, kiek pamenu Naturalizer tikrai turi dažnai pločio pasirinkimą, ir Timberland irgi, yra ir daugiau turbūt tik reikia knistis ir ieškot smile.gif

QUOTE(MRUNI @ 2014 02 18, 14:38)
Nejau, nezinot, niekas? blush2.gif

megztukai tikrai visu dydžiu didinti

Atsakyti
Ačiū Gerdulka už landsend, jau ramiai dirbu, viskas užsakyta, dabar ieškosime skylių laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 vasario 2014 - 16:12
QUOTE(kriisti @ 2014 02 18, 16:11)
Ačiū Gerdulka už landsend, jau ramiai dirbu, viskas užsakyta, dabar ieškosime skylių  laugh.gif  wink.gif

ne Jūs viena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 18, 17:02)
prie šitų neduoda pasirinkt, prie tų brangesnių yra visos trys kategorijos... g.gif

aha, maciau, kad neduoda... bet taip noretusi, tos pigesnes 4u.gif
QUOTE(proksi @ 2014 02 18, 17:12)
rankoves gali buti trumpokos su tokiu ugiu, nebent nesat ilgaranke, man ju kaikurie modeliai tikrai regular trumpos rankoves  biggrin.gif  tad striukes neuzsisegu  biggrin.gif

aciu! 4u.gif
tai nerizikuosiu
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2014 02 18, 17:24)
aha, maciau, kad neduoda... bet taip noretusi, tos pigesnes  4u.gif
aciu!  4u.gif
tai nerizikuosiu

buna kai sumazeja spalvu ar dydiu, jos dar pigesnes buna, va tada reikia greiciau suktis su uzsakymais, nes dingsta labai greitai biggrin.gif

Panos, kas ors uzsakete ta khaki spalva ? gal butu galima paskui foto realybeje ? smile.gif bent jau ju puslapiuke tai viliuojanti spalva, kitos kazkaip nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 18 vasario 2014 - 16:27
QUOTE(tyli upė @ 2014 02 18, 15:24)
Aš ne apie pinigus. Aš apie papildomą darbą tarpininkei. Nebent jūs vip persona, kuri gali sau leisti prašyti tokių paslaugų cool.gif 
Galima pabandyt įsivaizduoti, kiek pirkėjų kasdien apsiperka ir kiek prekių kažkas turi supokuoti.. o, jei dar turės įvertinti defektus, reiks kelti mokesčius  biggrin.gif

imk 4u.gif pritariu.. pomidorai2.gif

o gal kas pirkot ir jau turit sia landsend 100 karta siandien apkalbeta striuke?
Noriu tos pigios, bet abejoju del rankoviu ilgio.. Gal turit kuri S dydi?
4u.gif
Ačiū
http://www.landsend....H=Shopping_Cart
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 18 vasario 2014 - 16:30
QUOTE(TrioSSS @ 2014 02 18, 15:44)
Su 105 cm per krutine koki dydi reiktu imti sios striukytes? Peciai neplatus.

http://www.landsend....acket/id_262144

Sveiki smile.gif .
NOOOORIU sitos striukes smile.gif , gal patarsit ir man su dydziais 4u.gif

prisistatau 96 - 82 - 106 , platus peciai, imti M, ar S doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibai: 18 vasario 2014 - 16:32
QUOTE(baibai @ 2014 02 18, 17:31)
Sveiki smile.gif .
NOOOORIU sitos striukes smile.gif , gal patarsit ir man su dydziais 4u.gif

prisistatau 96 - 82 - 106 , platus peciai, imti M, ar S  doh.gif  blush2.gif

pries pora psl. surasiau net seno modeliu ju stampuotos M dydzio matmenukus tarp pazastu 52, su 98 ir placiais peciais, visos ju striukes turiu 3 yra M dydzio, tik dygsniuota reikejo prie liemens siaurinti, meistras padare per diena, kitos 2 tiko puikiai.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 18, 16:26)

Panos, kas ors uzsakete ta khaki spalva ? gal butu galima paskui foto realybeje ? smile.gif bent jau ju puslapiuke tai viliuojanti spalva, kitos kazkaip nenoriu  biggrin.gif

As turiu khaki parsisiuntus, realiai labai skiriasi nuo internetines spalvos, labiau i zaluma smile.gif Tokia maisyta chaki su zalia, sunku net apibudinti, bet visiskai ne spalva kur internetineje nuotraukoje smile.gif
Atsakyti