Tai sitaip
QUOTE(auris22 @ 2014 02 27, 16:47)
Ir man su valimu i
1 sav 10 litru
nupilu vandens ir viskas ir
kas 4 kas 5 gal 3 viska restartuoju ziurint kiek apdumblija.
ar sitaip
QUOTE(auris22 @ 2014 02 27, 21:03)
1 kart padariau per 8 men gyvavimo akvos.
apsispresk, blyn
QUOTE(kubilina @ 2014 02 27, 21:58)
Jau pats pasimetei beskiesdamas nesąmones, imu abejoti ar tu iš viso turi nors kokį akvariumą... Dar bent juokingi būtų tie skiedalai
turetu turet, nes akvariumai.net ir fotkes sukelia, ir maciau su co2 taurele ideta.
Ale keistas vaikis - pagal nika turetu jau visus 22metus turet, ale elgiasi kaip vaikiukas....ir kam tuos pinigus taskyt ant 30 ltr akvuko ir co2, beigi kazkokio neprasto filtro..jau geriau visus finansus mest i to noreto 126 isigijima...ir del co2 - galima su broge pasizaist..vos kelis litus tekainuotu...
Papildyta:
Ir dar del sraigiu...ar tikrai mes visi kalbam apie tas pacias sraiges - melanijas ir helenas? Nes yra dar vienas panasus variantas, tik nezinau pavadinimo..tai va tos treciosios kaip reikant dauginasi ir nezinau ar ka gero daro...
Valdiskam "gupyne" turim mase helenu, ale visos paleistos is kitur ir ne velnio nesidaugina, netgi randasi tusciu kiauteliu...melaniju kaip minejau namie turiu dviejuose akvuose, nu jei reiktu kam parinkt, tureciau stipriai pasistengt, nes ant grunto epizodiskai pasirodo..va kai buvau tetros maistelio "nuo dusios" sliukstelejus ir vanduo parugo, tai pamaciau kiek pas mane ju yr
Na ir dar del tu treciuju, panasiu i helenas ir melanijas, tai va ju valdiskuose akvuose buvo privise kaip velnio, bet ileidus helenas liko saujos kriauklyciu.