O aš noriu valgyt
Oho koks maistas neprastas
O aš noriu valgyt
kaip susilaikyt neprisirijus? Jau esu suvalgius salotų (nuodėmingų), tai kaip ir užtektu šiam vakarui, bet negaliu kaip valgyt noriu
O aš noriu valgyt

vat tikra tiesa
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 19, 19:28)
tikrai geras
aš džiaugiuosi kad nieko su savimi nepasiėmiau, o tai tikrai šlamščiau viską
QUOTE(Laumėnė @ 2014 02 19, 19:36)
aš džiaugiuosi kad nieko su savimi nepasiėmiau, o tai tikrai šlamščiau viską
o dabar nėra ir ramu. Valgau kaip ir priklauso 3 kartus dienoje 
Bet tu žiauri su tokiais vaizdais
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 19, 19:40)
Jūs mane vakar kankinote su bulviniais blynais
Laume, gražiai pateikiamas maistas, o dar ir meniu skaniai skamba!
Aš šiandien gyva arbata, džiugu, paskutinėmis vynuogėmis, burokėliais (šiuos galimus valgyti žalius, virtus, marinuotus obuolių sultyse ir pan). Vakare draugė užbėgo, tai kiek per daug vyno išgėriau....
Su panku tupim namie - sloga...
Aš šiandien gyva arbata, džiugu, paskutinėmis vynuogėmis, burokėliais (šiuos galimus valgyti žalius, virtus, marinuotus obuolių sultyse ir pan). Vakare draugė užbėgo, tai kiek per daug vyno išgėriau....
Su panku tupim namie - sloga...
Ar čia rimtai visos dietų laikotės?
Tada nedraugės Jūs man
Aš nemoku laikytis dietų, man stresas geriausias svorio metimui
Kai skyriausi negalėjau nė kasnelio praryti vos ne mėnesį.... Na ir numečio svorio tada
Ale geriau jau tas svoris būtų visas ir šeima visa... Paskui svoris per porą metų sugrįžo, tik šeima taip ir liko tokia sumažėjusi
Beje, aš sveriu 56, ūgis 163
Šiandien specialiai dėl Jūsų su tokia plonyte suknele pasisvėriau
Man ir gi Julioškės plintusas visai nieko pasirodė, kad jau moka groti
Tada nedraugės Jūs man
QUOTE(Mort @ 2014 02 19, 23:56)
Tada nedraugės Jūs man
Aš nemoku laikytis dietų, man stresas geriausias svorio metimui
Kai skyriausi negalėjau nė kasnelio praryti vos ne mėnesį.... Na ir numečio svorio tada
Ale geriau jau tas svoris būtų visas ir šeima visa... Paskui svoris per porą metų sugrįžo, tik šeima taip ir liko tokia sumažėjusi
Šiandien specialiai dėl Jūsų su tokia plonyte suknele pasisvėriau
Tada nedraugės Jūs man
Meluoji apie svorį
O dėl rimtumo, nu tai skaičiuojam, žiūrim, kad kokio mėšlo nepriėst...
Pukitas, tu pirma pasisverk ant tikru svarstykliu, ir tada jau sakyk kad as meluoju apie savaji svori
ko naktineji?? geriausiai iseitis - eiti miegot! laikykis, ir neprisivalgyk ant nakties, pamatysi kai gerai jausies ir didziuosies savimi
o ir toliau jau bus lengviau atsispirti. jau geriau ryt ryte pasmaguriauk, nei dabar. as vakar gerai laikiausi. ryte -1kg, siandien darbe pietu nevalgiau, pyragu prisiziurejau, tai vaziupdama namo uzsukau nusipirkti jo
vakarienei zuvies kokletai su troskintom darzovemm na ie gi galejo tuovakariene paibaigt, bet va zinoma ir pyragas gerai suejo
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 19, 21:28)
O aš noriu valgyt
kaip susilaikyt neprisirijus? Jau esu suvalgius salotų (nuodėmingų), tai kaip ir užtektu šiam vakarui, bet negaliu kaip valgyt noriu 
ko naktineji?? geriausiai iseitis - eiti miegot! laikykis, ir neprisivalgyk ant nakties, pamatysi kai gerai jausies ir didziuosies savimi
QUOTE(raimukas84 @ 2014 02 20, 00:58)
Pukitas, tu pirma pasisverk ant tikru svarstykliu, ir tada jau sakyk kad as meluoju apie savaji svori
o ir toliau jau bus lengviau atsispirti. jau geriau ryt ryte pasmaguriauk, nei dabar. as vakar gerai laikiausi. ryte -1kg, siandien darbe pietu nevalgiau, pyragu prisiziurejau, tai vaziupdama namo uzsukau nusipirkti jo
vakarienei zuvies kokletai su troskintom darzovemm na ie gi galejo tuovakariene paibaigt, bet va zinoma ir pyragas gerai suejo

Kaip norėčiau žuvies
Mort, aš ne tiek dietos, kiek bandau mažinti suvalgomo maisto kiekį
Kaip jau minėjau negaliu dietintis, nes grįžta dvigubai
O jei noriu, kad negrįžtu, reiktų nuolat "dietintis", tada būčiau žiauriai pikta, nes nuolatos save ribot reiktų. Tai esu jau senai nusprendus, jau geriau stora ir laiminga, nei "kūda" (ko niekada su manim nėra buvę) ir pasiruošus visiems gerkles perkąst...
Labas rytas
iekaip nesuprantu ir nesuprasiu čia tvarkos
Nu kam kelti prieš 7 val ryto, kai niekur niekam nieko nereikia?
Pusryčiai 8 val. Tai visą valandą dar galėčiau miegot
Kūdenos jūs čia visos su savo svoriais
Ir tu Pūki nestresuok, kol ant svarstyklių neužlipai
Manau truputi save padidinai
iekaip nesuprantu ir nesuprasiu čia tvarkos
Kūdenos jūs čia visos su savo svoriais
Ir tu Pūki nestresuok, kol ant svarstyklių neužlipai
Labas rytas. Galvą skauda
mažiau šiek tiek nei vakar, bet...
Tik žiūriu, ką valgau. Bet leidžiu sau ir nukrypti į šoną, kartais per dažnai.
Stresas ir man geriausiai svorį reguliuoja
Pusryčiams labai mėgstu pyragą kokį skanų
QUOTE(Mort @ 2014 02 19, 23:56)
Stresas ir man geriausiai svorį reguliuoja
QUOTE(raimukas84 @ 2014 02 20, 00:58)
geriau ryt ryte pasmaguriauk