Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Oho koks maistas neprastas bigsmile.gif

O aš noriu valgyt verysad.gif kaip susilaikyt neprisirijus? Jau esu suvalgius salotų (nuodėmingų), tai kaip ir užtektu šiam vakarui, bet negaliu kaip valgyt noriu verysad.gif
Atsakyti
user posted image
vat tikra tiesa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 19, 19:28)
Oho koks maistas neprastas  bigsmile.gif

tikrai geras thumbup.gif
aš džiaugiuosi kad nieko su savimi nepasiėmiau, o tai tikrai šlamščiau viską blush2.gif o dabar nėra ir ramu. Valgau kaip ir priklauso 3 kartus dienoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 19 vasario 2014 - 19:34
QUOTE(Laumėnė @ 2014 02 19, 19:36)
aš džiaugiuosi kad nieko su savimi nepasiėmiau, o tai tikrai šlamščiau viską  blush2.gif  o dabar nėra ir ramu. Valgau kaip ir priklauso 3 kartus dienoje  biggrin.gif

Bet tu žiauri su tokiais vaizdais doh.gif surijau obuolį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 19, 19:40)
Bet tu žiauri su tokiais vaizdais  doh.gif  surijau obuolį  doh.gif

Jūs mane vakar kankinote su bulviniais blynais user posted image
Atsakyti
Laume, gražiai pateikiamas maistas, o dar ir meniu skaniai skamba!

Aš šiandien gyva arbata, džiugu, paskutinėmis vynuogėmis, burokėliais (šiuos galimus valgyti žalius, virtus, marinuotus obuolių sultyse ir pan). Vakare draugė užbėgo, tai kiek per daug vyno išgėriau....

Su panku tupim namie - sloga...
Atsakyti
Ar čia rimtai visos dietų laikotės? blink.gif
Tada nedraugės Jūs man schmoll.gif Aš nemoku laikytis dietų, man stresas geriausias svorio metimui doh.gif Kai skyriausi negalėjau nė kasnelio praryti vos ne mėnesį.... Na ir numečio svorio tada doh.gif Ale geriau jau tas svoris būtų visas ir šeima visa... Paskui svoris per porą metų sugrįžo, tik šeima taip ir liko tokia sumažėjusi verysad.gif
Beje, aš sveriu 56, ūgis 163 blush2.gif Šiandien specialiai dėl Jūsų su tokia plonyte suknele pasisvėriau hihihi.gif

Man ir gi Julioškės plintusas visai nieko pasirodė, kad jau moka groti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 19 vasario 2014 - 23:06
QUOTE(Mort @ 2014 02 19, 23:56)
Ar čia rimtai visos dietų laikotės?  blink.gif
Tada nedraugės Jūs man  schmoll.gif Aš nemoku laikytis dietų, man stresas geriausias svorio metimui  doh.gif  Kai skyriausi negalėjau nė kasnelio praryti vos ne mėnesį.... Na ir numečio svorio tada doh.gif  Ale geriau jau tas svoris būtų visas ir šeima visa... Paskui svoris per porą metų sugrįžo, tik šeima taip ir liko tokia sumažėjusi  verysad.gif
Beje, aš sveriu 56, ūgis 163  blush2.gif Šiandien specialiai dėl Jūsų su tokia plonyte suknele pasisvėriau hihihi.gif

Man ir gi Julioškės plintusas visai nieko pasirodė, kad jau moka groti  ax.gif

Meluoji apie svorį irnesakyk.gif tikrai apie 40 sveri!

O dėl rimtumo, nu tai skaičiuojam, žiūrim, kad kokio mėšlo nepriėst...
Atsakyti
Pukitas, tu pirma pasisverk ant tikru svarstykliu, ir tada jau sakyk kad as meluoju apie savaji svori biggrin.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 19, 21:28)
O aš noriu valgyt  verysad.gif  kaip susilaikyt neprisirijus?  Jau esu suvalgius salotų (nuodėmingų), tai kaip ir užtektu šiam vakarui, bet negaliu kaip valgyt noriu  verysad.gif

ko naktineji?? geriausiai iseitis - eiti miegot! laikykis, ir neprisivalgyk ant nakties, pamatysi kai gerai jausies ir didziuosies savimi thumbup.gif o ir toliau jau bus lengviau atsispirti. jau geriau ryt ryte pasmaguriauk, nei dabar. as vakar gerai laikiausi. ryte -1kg, siandien darbe pietu nevalgiau, pyragu prisiziurejau, tai vaziupdama namo uzsukau nusipirkti jo doh.gif vakarienei zuvies kokletai su troskintom darzovemm na ie gi galejo tuovakariene paibaigt, bet va zinoma ir pyragas gerai suejo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2014 02 20, 00:58)
Pukitas, tu pirma pasisverk ant tikru svarstykliu, ir tada jau sakyk kad as meluoju apie savaji svori  biggrin.gif
ko naktineji?? geriausiai iseitis - eiti miegot! laikykis, ir neprisivalgyk ant nakties, pamatysi kai gerai jausies ir didziuosies savimi  thumbup.gif  o ir toliau jau bus lengviau atsispirti. jau geriau ryt ryte pasmaguriauk, nei dabar. as vakar gerai laikiausi. ryte -1kg, siandien darbe pietu nevalgiau, pyragu prisiziurejau, tai vaziupdama namo uzsukau nusipirkti jo  doh.gif vakarienei zuvies kokletai su troskintom darzovemm na ie gi galejo tuovakariene paibaigt, bet va zinoma ir pyragas gerai suejo  doh.gif  doh.gif

Kaip norėčiau žuvies doh.gif bent tuno kokio... Bet nejau gaminsiusau vienai?! Ryt eisiu varškės pirkt smile.gif su apelsinų marmeladu bus pats tas blush2.gif
Atsakyti
Mort, aš ne tiek dietos, kiek bandau mažinti suvalgomo maisto kiekį g.gif Kaip jau minėjau negaliu dietintis, nes grįžta dvigubai schmoll.gif O jei noriu, kad negrįžtu, reiktų nuolat "dietintis", tada būčiau žiauriai pikta, nes nuolatos save ribot reiktų. Tai esu jau senai nusprendus, jau geriau stora ir laiminga, nei "kūda" (ko niekada su manim nėra buvę) ir pasiruošus visiems gerkles perkąst...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

iekaip nesuprantu ir nesuprasiu čia tvarkos doh.gif Nu kam kelti prieš 7 val ryto, kai niekur niekam nieko nereikia? unsure.gif Pusryčiai 8 val. Tai visą valandą dar galėčiau miegot rolleyes.gif

Kūdenos jūs čia visos su savo svoriais mirksiukas.gif
Ir tu Pūki nestresuok, kol ant svarstyklių neužlipai mirksiukas.gif Manau truputi save padidinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Galvą skauda doh.gif mažiau šiek tiek nei vakar, bet...
QUOTE(Mort @ 2014 02 19, 23:56)
Ar čia rimtai visos dietų laikotės?

schmoll.gif Tik žiūriu, ką valgau. Bet leidžiu sau ir nukrypti į šoną, kartais per dažnai. blush2.gif
Stresas ir man geriausiai svorį reguliuoja
QUOTE(raimukas84 @ 2014 02 20, 00:58)
geriau ryt ryte pasmaguriauk

drinks_cheers.gif Pusryčiams labai mėgstu pyragą kokį skanų ax.gif
Atsakyti