ramuma...
Noriu kavos
ir miego noriu

žadėta foto 
kalbėjot apie bulvinius blynus, matyt išgirdo, tai minkštutėlį kugelį atnešė
nors šiandien labiau mėsos noriu 
aš arbatos užsiplikinau
miego visai nenoriu

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 20, 13:33)
aš arbatos užsiplikinau

QUOTE(Laumėnė @ 2014 02 20, 14:01)
nu prabangiai ka

Aš taaaaaip blogai naktį miegojau

Miego nežinau ar noriu dar

Negalėjau neparašyti
Ant lubų virš mano lovos parašyta: "Rytoj nustosiu šitiek ryti!" Kiekvieną rytą nubundu ir galvoju: "Gerai, kad rytoj, o ne šiandien!"
iki ašarų juokiaus

Ant lubų virš mano lovos parašyta: "Rytoj nustosiu šitiek ryti!" Kiekvieną rytą nubundu ir galvoju: "Gerai, kad rytoj, o ne šiandien!"

Sveikos,as jau vienisauju
likau pas b durdome,ai taip jau isejo...noreciau sulaukti sveciu visas 3 sav...liudna man,o jau vakar vakare kaukti norejosi,o ir be pc likau isvis

sveikos dieininkes 
man ir nu streso svoris keiciasi, kaip stresas, taip +2-3. geriau jokio streso... arba tuscias saldytuvas ir pinigine
bet tada vel stresas ir as bent jau keptu bulviu prikertu
km patinka plintusas/muzikantas, mielai perleidziu- jis pasiro dar ir gitara groja, siandien pas aktorius drabuzinej gitara rado tai vyrukams parojo kazka labai girdeto is klasininio gitaros repertuaro, tiesa su kazkokiom klaidom, bet atsiprasinejo, kad seniai gitaros rankoj nelaike
nors, aisku mokejimas groti dar ir gitar taip pat bonusu prideda prie visu bendru minusu

man ir nu streso svoris keiciasi, kaip stresas, taip +2-3. geriau jokio streso... arba tuscias saldytuvas ir pinigine

km patinka plintusas/muzikantas, mielai perleidziu- jis pasiro dar ir gitara groja, siandien pas aktorius drabuzinej gitara rado tai vyrukams parojo kazka labai girdeto is klasininio gitaros repertuaro, tiesa su kazkokiom klaidom, bet atsiprasinejo, kad seniai gitaros rankoj nelaike

QUOTE(Mort @ 2014 02 19, 23:56)
Ar čia rimtai visos dietų laikotės?
Tada nedraugės Jūs man
Aš nemoku laikytis dietų, man stresas geriausias svorio metimui
Kai skyriausi negalėjau nė kasnelio praryti vos ne mėnesį.... Na ir numečio svorio tada
Ale geriau jau tas svoris būtų visas ir šeima visa... Paskui svoris per porą metų sugrįžo, tik šeima taip ir liko tokia sumažėjusi
Beje, aš sveriu 56, ūgis 163
Šiandien specialiai dėl Jūsų su tokia plonyte suknele pasisvėriau
Man ir gi Julioškės plintusas visai nieko pasirodė, kad jau moka groti

Tada nedraugės Jūs man

Beje, aš sveriu 56, ūgis 163

Man ir gi Julioškės plintusas visai nieko pasirodė, kad jau moka groti

aš tavo draugė

QUOTE(Laumėnė @ 2014 02 20, 15:01)
žadėta foto 
nors šiandien labiau mėsos noriu 
aš arbatos užsiplikinau
miego visai nenoriu

aš arbatos užsiplikinau

kur tu čia guli? niekaip neišrišu, kas tau atsitiko
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 02 20, 20:00)
kur tu čia guli? niekaip neišrišu, kas tau atsitiko

Labuka
tikrai taip, į negyvenamą salą niekas neišsiunčia, tai nors taip pailsėti paskiria. Čia kad visiems aplinkiniams geriau būtų
Šiandien tikriausia jau vyksiu namo.

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 20, 22:55)
tikrai taip, į negyvenamą salą niekas neišsiunčia, tai nors taip pailsėti paskiria. Čia kad visiems aplinkiniams geriau būtų

Labas rytas mrgaičiukės
Greitai tu apsisukai

QUOTE(Laumėnė @ 2014 02 21, 08:01)
Labuka

Greitai tu apsisukai

LABAS RYTAS, kaip smagu, kad siandien penktadienis, jau taip sunkiai keliausi is lovos? Tik gerkle skauda ir dickis koseja, eina i darzeli abu, bet idomu kiek ilgai, bet pavasaris nebe uz kalnu