Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

ramuma...
Atsakyti
Noriu kavos smile.gif ir miego noriu biggrin.gif
Atsakyti
žadėta foto user posted image

kalbėjot apie bulvinius blynus, matyt išgirdo, tai minkštutėlį kugelį atnešė biggrin.gif nors šiandien labiau mėsos noriu mastau.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 20, 13:33)
Noriu kavos  smile.gif  ir miego noriu  biggrin.gif

aš arbatos užsiplikinau mirksiukas.gif miego visai nenoriu
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2014 02 20, 14:01)
žadėta foto
aš arbatos užsiplikinau  mirksiukas.gif miego visai nenoriu

nu prabangiai ka smile.gif

Aš taaaaaip blogai naktį miegojau doh.gif jau senai taip buvo unsure.gif neužmigau iki 2 val, tada dar varčiausi kas 10-15 min atsibusdama, galų gale mano stuburiukas mane iš lovos išmetė 5 val ryto doh.gif Gerai, kad mamą reikėjo važiuot parsivežt, laikas nenuėjo veltui biggrin.gif O ir mažasis bosas Pūkius buvo priverstas keltis 6:30 cool.gif anksčiau gult eis smile.gif

Miego nežinau ar noriu dar g.gif kavos negėriau, laukiu puskės, žadėjo atvažiuot smile.gif
Atsakyti
Negalėjau neparašyti lotuliukas.gif

Ant lubų virš mano lovos parašyta: "Rytoj nustosiu šitiek ryti!" Kiekvieną rytą nubundu ir galvoju: "Gerai, kad rytoj, o ne šiandien!"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iki ašarų juokiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,as jau vienisauju blink.gif likau pas b durdome,ai taip jau isejo...noreciau sulaukti sveciu visas 3 sav...liudna man,o jau vakar vakare kaukti norejosi,o ir be pc likau isvis doh.gif
Atsakyti
sveikos dieininkes smile.gif

man ir nu streso svoris keiciasi, kaip stresas, taip +2-3. geriau jokio streso... arba tuscias saldytuvas ir pinigine lotuliukas.gif bet tada vel stresas ir as bent jau keptu bulviu prikertu doh.gif

km patinka plintusas/muzikantas, mielai perleidziu- jis pasiro dar ir gitara groja, siandien pas aktorius drabuzinej gitara rado tai vyrukams parojo kazka labai girdeto is klasininio gitaros repertuaro, tiesa su kazkokiom klaidom, bet atsiprasinejo, kad seniai gitaros rankoj nelaike biggrin.gif nors, aisku mokejimas groti dar ir gitar taip pat bonusu prideda prie visu bendru minusu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2014 02 19, 23:56)
Ar čia rimtai visos dietų laikotės?  blink.gif
Tada nedraugės Jūs man  schmoll.gif Aš nemoku laikytis dietų, man stresas geriausias svorio metimui  doh.gif  Kai skyriausi negalėjau nė kasnelio praryti vos ne mėnesį.... Na ir numečio svorio tada doh.gif  Ale geriau jau tas svoris būtų visas ir šeima visa... Paskui svoris per porą metų sugrįžo, tik šeima taip ir liko tokia sumažėjusi  verysad.gif
Beje, aš sveriu 56, ūgis 163  blush2.gif Šiandien specialiai dėl Jūsų su tokia plonyte suknele pasisvėriau hihihi.gif

Man ir gi Julioškės plintusas visai nieko pasirodė, kad jau moka groti  ax.gif

aš tavo draugė 4u.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2014 02 20, 15:01)
žadėta foto user posted image

kalbėjot apie bulvinius blynus, matyt išgirdo, tai minkštutėlį kugelį atnešė  biggrin.gif nors šiandien labiau mėsos noriu mastau.gif
aš arbatos užsiplikinau  mirksiukas.gif miego visai nenoriu

kur tu čia guli? niekaip neišrišu, kas tau atsitiko
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 02 20, 20:00)
kur tu čia guli? niekaip neišrišu, kas tau atsitiko

irnesakyk.gif ji čia ilsisi biggrin.gif taip sakant akcija "pailsėk trumpai nuo visų" smile.gif Ane Laumėne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 20, 22:55)
irnesakyk.gif  ji čia ilsisi  biggrin.gif  taip sakant akcija "pailsėk trumpai nuo visų"  smile.gif Ane Laumėne?  mirksiukas.gif

tikrai taip, į negyvenamą salą niekas neišsiunčia, tai nors taip pailsėti paskiria. Čia kad visiems aplinkiniams geriau būtų biggrin.gif
Šiandien tikriausia jau vyksiu namo.
Atsakyti
Labas rytas mrgaičiukės smile.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2014 02 21, 08:01)
Labuka  4u.gif
tikrai taip, į negyvenamą salą niekas neišsiunčia, tai nors taip pailsėti paskiria. Čia kad visiems aplinkiniams geriau būtų  biggrin.gif
Šiandien tikriausia jau vyksiu namo.

Greitai tu apsisukai g.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS, kaip smagu, kad siandien penktadienis, jau taip sunkiai keliausi is lovos? Tik gerkle skauda ir dickis koseja, eina i darzeli abu, bet idomu kiek ilgai, bet pavasaris nebe uz kalnu mirksiukas.gif
Atsakyti