Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(Mort @ 2014 03 05, 19:33)
Va šitą komplektą tai jau susikomplektavau  tongue.gif  baltas vynas + sūris su pelėsiais ir spanguolėmis

Taip tau ir reikia. didis.gif

QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 19:34)
Indira, aviuką pasikeitei  lotuliukas.gif
-----------
Aš su šampe sėdžiu ir braškėm, nes pasirodo vyno rezervų nebeliko, teks laukti akcijos ir užsipirkti rimtai biggrin.gif

Labai gražiai susipynė kasas Indira.
-------------
Skanu tau. Aų konjako turiu, jaučiu kalsiu 50 ir griūsiu lovon, nes jau net kojelės nebelaiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 03 05, 22:35)
Flika, kodėl tu tų šlykštynių bijai? Vienas iš mano katino privalumų-suėda visus vorus. Teisingą katiną turiu.
--
O mažulis tavo gerai sveria, Staska 18 gal jau ir traukia. hihihi.gif

Nežinau kodėl bijau, bet bijau nesvietiškai.. lotuliukas.gif Išvis bijausi visokių gyvių, veu..
--
O "mažulis" nuo gimimo lenkia visus bendraamžius lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2014 03 05, 22:38)
Skanu tau. Aų konjako turiu, jaučiu kalsiu 50 ir griūsiu lovon, nes jau net kojelės nebelaiko.  doh.gif

Tai, kad mažius visas braškes beveik sukirto doh.gif Tespėjau dvi į taurę įsimesti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 19:41)
Nežinau kodėl bijau, bet bijau nesvietiškai.. lotuliukas.gif Išvis bijausi visokių gyvių, veu..
--
O "mažulis" nuo gimimo lenkia visus bendraamžius lotuliukas.gif

Man irgi jie nepatinka, bet negaliu sau leist jų bijot. Aš-didelė mergaitė.
------------
didis.gif Kaip su maitinimu jums sekasi?
Atsakyti
juoduke:* lįsk iš pogrindžio 4u.gif

Atsijungiu trumpam mamukai, einu spirgį gaudyti ir į lovą ridenti.. 4u.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 03 05, 22:45)
Man irgi jie nepatinka, bet negaliu sau leist jų bijot. Aš-didelė mergaitė.
------------
didis.gif Kaip su maitinimu jums sekasi?

Aš irgi tokia nemenka, bet bijau ir nieko padaryti negaliu..Aš net uodo ranka užmušti negaliu lotuliukas.gif
--
keičiam temą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 05 kovo 2014 - 21:53
i paspirtuku tema, jei dar kam idomu smile.gif
zodziu turim ir trirati, ta, kur gale ratai, ir dvirati. tai kaaszinau, geriausias atrodo aisku tas kurioneturim, tas su ratis prieky biggrin.gif
nes tas gale tai visai maziems spokams skirtas, iki 20 kg bent jau musu. na jei begioja, su liksvara viskas ok, tai ir drasiai dviracio pakanka
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 22:21)
Dvacoką su kapeikom.. biggrin.gif
Sveika įstojus į mūsų partiją drinks_cheers.gif

Nepyk, bet tavo aviukas man infarktą varo, nes paniškai bijau vorų doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

O kiek tau metų? blush2.gif

Oho! Čia dviejų metų pipiras? Koks ūgis? smile.gif
Svoriu lenkia net 4.5 metų Panką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 19:44)

Tai, kad mažius visas braškes beveik sukirto doh.gif Tespėjau dvi į taurę įsimesti.. biggrin.gif

hah.gif

QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 19:51)

Aš irgi tokia nemenka, bet bijau ir nieko padaryti negaliu..Aš net uodo ranka užmušti negaliu  lotuliukas.gif
--
keičiam temą  biggrin.gif

Hmmm.... Na, bijai, tai bijai. irnesakyk.gif
-------
Jau pakeitėm.
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 03 05, 23:00)
Oho! Čia dviejų metų pipiras? Koks ūgis? smile.gif
Svoriu lenkia net 4.5 metų Panką smile.gif

Tiksliau jam 2 metukai 4 mėn ir 22 dienos biggrin.gif
Apie 97 cm. Esu jo foto įmetusi tai neatrodo toks labai tešlius, tiesiog prisirpęs, be to jis į ex, stambių kaulų..išvis jis visas į ex..
QUOTE(Upjora @ 2014 03 05, 23:03)
hah.gif
Hmmm.... Na, bijai, tai bijai. irnesakyk.gif

Ot, kokia.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 05 kovo 2014 - 22:20
QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 20:18)

Ot, kokia.. unsure.gif

Gyventum arčiau, sakyčiau, atnešk visus brudus, užmušiu, dabar tau teks į Erotica kreiptis. hihihi.gif Bet tu jos leliuko neimi, tai ji tau uodų ir vorų nedaužys. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Indira @ 2014 03 05, 22:58)
i paspirtuku tema, jei dar kam idomu smile.gif
zodziu turim ir trirati, ta, kur gale ratai, ir dvirati. tai kaaszinau, geriausias atrodo aisku tas kurioneturim, tas su ratis prieky biggrin.gif
nes tas gale tai visai maziems spokams skirtas, iki 20 kg bent jau musu. na jei begioja, su liksvara viskas ok, tai ir drasiai dviracio pakanka

Aš net nežinau ką jam bepirkti..Dviratį nupirkau, smėlio dėžė yra, užsakiau ir visą žaidimų aikštelę, kad vasarą turėtų ką veikti..
O aplink visi tik giria tuos paspirtukus arba balansinius dviračius..Bijau, kad maniškis nevažinės su tuo paspirtuku, nes kol kas nesupranta kam tie pedalai dviratyje skirti ir siunta, kad jie ne vietoje biggrin.gif
Gal per mažas jis paspirtukui..?! Gal verčiau sau dviratį įsigyti..?
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2014 03 05, 23:21)
Gyventum arčiau, sakyčiau, atnešk visus brudus, užmušiu, dabar tau teks į Erotica kreiptis. hihihi.gif Bet tu jos leliuko neimi, tai ji tau uodų ir vorų nedaužys.  schmoll.gif

Visa laimė ir ačiū D, kad namie kažkaip nėra tų bjaurybių, kaip studentaudama gyvenau kitame mieste, tai ojoj kiek visko būdavo..Su bičiuliu nuomavomės butą, tai vėlai vakare jį prikėliau, nes bežiūrint TV, voras leidosi nuo lubų biggrin.gif

Galbūt juokingai skamba, bet patikėkit, man ne iki juoko būna tuomet..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 23:18)
Tiksliau jam 2 metukai 4 mėn ir 22 dienos biggrin.gif
Apie 97 cm. Esu jo foto įmetusi tai neatrodo toks labai tešlius, tiesiog prisirpęs, be to jis į ex, stambių kaulų..išvis jis visas į ex..

Ot, kokia.. unsure.gif

Nu mes irgi stambių kaulų (mes tai aš ir jis), bet ūgio ženkliai didesnis smile.gif išlakstys jis tuos kilogramus mirksiukas.gif

P.s. Aš visokių vorų, bičių ir kitų nesąmonių nemėgstu, tačiau užaugau, nes Panką tenka ginti biggrin.gif
Papildyta:
Flika, pažiūrėjau nuotraukas smile.gif minkštutis berniukas smile.gif o buvot dėl dantukų pas stomatologą? Atsiprašau, jei nepatogus klausimas...
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 22:30)

O aplink visi tik giria tuos paspirtukus arba balansinius dviračius..
Papildyta:

va, o balansinis dviratukas tai super super. neatsidziaugiu. rimta toki, firmini KTM turi, lengvas, patogus tai jis lekia, o as begu salia biggrin.gif
Atsakyti