Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Įkėliau šiandieninę panko nuotrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 03 05, 23:35)
Nu mes irgi stambių kaulų (mes tai aš ir jis), bet ūgio ženkliai didesnis smile.gif išlakstys jis tuos kilogramus  mirksiukas.gif
--
Flika, pažiūrėjau nuotraukas smile.gif minkštutis berniukas smile.gif o buvot dėl dantukų pas stomatologą? Atsiprašau, jei nepatogus klausimas...

Aš tai nepergyvenu dėl jo svorio, man patinka jo minkštą ciocią išbučiuoti wink.gif
---
Ne, nebuvom, vis planuoju, bet nesuplanuoju, kas jo dantim?
Neįsivaizduoju kaip jam dantis apžiūrės, su jo tokiu būdu.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 05 kovo 2014 - 23:00
QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 23:50)
Aš tai nepergyvenu dėl jo svorio, man patinka jo minkštą ciocią išbučiuoti wink.gif
---
Ne, nebuvom, vis planuoju, bet nesuplanuoju, kas jo dantim?
Neįsivaizduoju kaip jam dantis apžiūrės, su jo tokiu būdu.. doh.gif

Ciocia - tai veidas? blush2.gif

Dėl dantukų, tai apie tarpus klausiu smile.gif o dėl aktyvių vaikų ir stomatologų, tai nemanau, kad reikia bijoti - pankas irgi be proto aktyvus, tačiau dantis tas patiko. Ypač tada, kai pasakiau, kad neima kraujo iš piršto smile.gif daktarė pakilnojo jį kėdėje - aukštyn žemyn, tada vėl aukštyn ir t.t. smile.gif abu liko patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wonder Woman: 05 kovo 2014 - 23:18
QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 20:30)

Gal per mažas jis paspirtukui..?! Gal verčiau sau dviratį įsigyti..?

------------
Galbūt juokingai skamba, bet patikėkit, man ne iki juoko būna tuomet..

Sau dviratį nusipirk. Aš kelis metus Staską vežiojausi. Jėgelė. Tik jau išaugo iš ūgio krėslą. Tai šnipštas mano vienintelei dievinamai sporto šakai.

O kodėl reikia pas dantistą dėl to tarpo? Aš net nesugalvočiau vest. Nors, pas mus tikrina kas pusę metų burnas.
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 03 06, 00:17)
Ciocia - tai veidas?  blush2.gif

Dėl dantukų, tai apie tarpus klausiu smile.gif o dėl aktyvių vaikų ir stomatologų, tai nemanau, kad reikia bijoti - pankas irgi be proto aktyvus, tačiau dantis tas patiko. Ypač tada, kai pasakiau, kad neima kraujo iš piršto smile.gif daktarė pakilnojo jį kėdėje - aukštyn žemyn, tada vėl aukštyn ir t.t. smile.gif abu liko patenkinti  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif ciocia - tai sėdimoji smile.gif

O tai kas tiems tarpams? Kad dantukai jo sveiki, saldumynų vengiam, valom dantukus, kai išdygs daugiau dantukų tarpai dings..ar čia klįstu?
QUOTE(Upjora @ 2014 03 06, 00:22)
Sau dviratį nusipirk.
--
O kodėl reikia pas dantistą dėl to tarpo? Aš net nesugalvočiau vest. Nors, pas mus tikrina kas pusę metų burnas.

Klausau, šefe.. tongue.gif
--
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 03 06, 00:22)
Sau dviratį nusipirk. Aš kelis metus Staską vežiojausi. Jėgelė. Tik jau išaugo iš ūgio krėslą. Tai šnipštas mano vienintelei dievinamai sporto šakai.

Na, mano sesei turėjo tvarkyti tą tarpą, nes nuolatiniai išaugo ir tarpas liko....kai tokio dydžio tarpas, gali būti, kad ir berniukui liks... Tiesiog pasiklausiau - gal jau konsultavosi su stomatologais ar ortodontais g.gif
Atsakyti
Flika, jau žiūri pardavime dviračius ar tik šampę laki?

WW, aaa, supratau dabar ko sunerimai.

Gera čia pas jus bet reikia eit dušan, kalt konjako ir gult. Net nelaiminga jaučiuos kažkokia, reikia pailsėt, gal laimės jausmas pareis atgal.
Atsakyti
WW, dėkui už rūpestėlį, ryt pasiskambinsiu odontologui..Šiandie jau gal miegos hihihi.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 03 06, 00:33)
Flika, jau žiūri pardavime dviračius ar tik šampę laki?

Gera čia pas jus bet reikia eit dušan, kalt konjako ir gult. Net nelaiminga jaučiuos kažkokia, reikia pailsėt, gal laimės jausmas pareis atgal.

Šampė jau išlakta, kleckas jau miega, atsijungiu ir aš...Myliu, bučiuoju ir labos..
Tik kaip užsimaniau jūros gėrybių, šakės..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 21:38)
Šiandie  jau gal miegos hihihi.gif
-------------------------------

O gal nemiega dar... g.gif Pasuk, paklausk, ką veikia ir ką mano.
------------
O aš naminio rūkyto kumpio. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, na ir priplepėjot smile.gif
QUOTE(pikute84 @ 2014 03 05, 15:17)
Galvoju, kad reikia mažei pirkt paspirtuką.

Maniškis trejų buvo, kai pirkau didelį paspirtuką su pripučiamais dideliais ratais. Iš pradžių rankas ant vairo iškėlęs varinėjo, bet atlaikė paspirtukas iki dabar puikiai, dar aną vasarą po kiemą pati važinėjau atsisveikinimui-padovanojom daugiavaikei šeimai, kurie negali sau leisti įsigyti
QUOTE(Upjora @ 2014 03 05, 22:17)
Medėja paims leliuką, jai patinka maži vaikai.

Mielai wub.gif tik Medėja apsisnargliavusi baisiai, leliukas mane saugot turėtų biggrin.gif
QUOTE(Mort @ 2014 03 05, 22:33)
sūris su pelėsiais ir spanguolėmis

Kur tokį daiktą radai-noriu paragauti
QUOTE(Upjora @ 2014 03 05, 22:35)
Skystalas vyras jei tokių bėdų neatlaikė.

Dauguma jų tokie silpni....
QUOTE(Flika @ 2014 03 06, 00:27)
dantukus, kai išdygs daugiau dantukų tarpai dings

Nebūtinai,maniškis su tarpais, bet breketų nenori, sakė aktoriumi neplanuoja tapti-ir toks sau patinka. Gal aš pripratusi, kad tarpai man netrukdo
Atsakyti
Labas gražuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 20:24)
thumbup.gif

O tu matei Laumėne foto kokią įsikėlė, nu grožybė lietuviška ne kitaip..  wub.gif  wub.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 03 05, 20:33)
Apie kurią foto šnekam? Jos pačios?  g.gif  Tai ji gyvai kur kas gražiau atrodo jei jau apie tai kalba eina  ax.gif

na jau na, rausti net privertėt blush2.gif

QUOTE(Flika @ 2014 03 05, 20:34)
Aš ją dar šviesią mačiau, bet mudviem yra reikalas susitikti, tai manau susibėgsim kada su ja  ax.gif

čia dar labiau išrudau blush2.gif kitą savaitę baigiasi mano karantinas, iškart skambinu tau ax.gif

QUOTE(Indira @ 2014 03 05, 21:13)
ok, ok, lendam is pogrindzio smile.gif
paskaitineju senokai, ale vis kazkaip isiterpt nedristu biggrin.gif
taigis, pradziai - is Vilniaus, du spokai 9 ir 3 metu, vienisaujam virs dvieju metu...
ai, kas dar - ir svori metam biggrin.gif

Sveika prie mūsų prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 06, 00:38)
WW, dėkui už rūpestėlį, ryt pasiskambinsiu odontologui..Šiandie  jau gal miegos hihihi.gif
Šampė jau išlakta, kleckas jau miega, atsijungiu ir aš...Myliu, bučiuoju ir labos..

Nu čia gal nedegantis reikalas, bet vis tiek kažkada reikės nueiti pas jį - darželio pažymoje, kurią nešame rugsėjo mėnesį privalo būti stomatologo išvados. Panko stomatologo klausiau dėl labai tankiai suaugusių dantukų - bijau, kad netilps nuolatiniai.

Labas rytas, merginos! wub.gif
Atsakyti