O aš šiandien visą maistą persūdžiau
Pūkiui kodletus, sau vištieną
QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 06, 15:28)
Mes ir 17.30 pabaigusios baletą prisijungtume
Maniškė nėra labai iš ramiųjų, bet gal kaip nors sutarsim
kol picą valgys tikrai bus rami 
Maniškis bus ramus jei svetimų vaikų bus
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 03 06, 15:28)
gal įsimylėjai?
WW vis pamirštu tau atrašyt, kad ir aš ieškosiu pirkti tos senovinės vaflinės, nes kai su SB pačiupinėjom kokios dabar prekybos centre vaflinės, tai išsigandom ir ėjom šalin.
Papildyta:
maniškei tai dzin suaugę ar vaikai, ji greit vardų išsiklausinėja ir prasideda bendravimas
Papildyta:
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 14:34)
Maniškis bus ramus jei svetimų vaikų bus
suaugusiu tai nelabai bijo, bet vat i nepažystamų vaikų kompaniją patekes tai kurį laiką tik stebi viską ir nuo manes nesitraukia, o picos tai jam buvę nebuvę 
maniškei tai dzin suaugę ar vaikai, ji greit vardų išsiklausinėja ir prasideda bendravimas
QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 06, 15:34)
WW vis pamirštu tau atrašyt, kad ir aš ieškosiu pirkti tos senovinės vaflinės, nes kai su SB pačiupinėjom kokios dabar prekybos centre vaflinės, tai išsigandom ir ėjom šalin.
paieškok bazėse 5 berods sandely, ten čyrvinių rusiškų tai tikrai mačiau, vaflinės nepastebėjau. Man tos parduotuvinės irgi nepatinka, aš iš mamos kartais vis pasiskolinu, bet sau irgi niekaip nenusiperku..
Tai darom penktadieni kovo 14 d. 17 val. Anksčiau baigiu darbą, tada važiuoju vaikus iš darželio pasiimti ir būsiu su dviem vaikuciais savo,kitaip man tuomet neiseina
Picas ir jie labai mėgsta, o ar išeis neišeis ramiai pasėdėti, tai negaliu pasakyti, pavargsim važiuosim namo
Rotušės a. 4 kavinė "Piano piano". Aš pati ten nebuvus, bet girdėjau gerų atsiliepimų, kad labai skanios picos. Kaip dėl vietų tai nzn, manau kuria dieną paskambinsiu ir paklausiu kaip ten būtų su vietom.
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 14:51)
Rotušės a. 4 kavinė "Piano piano". Aš pati ten nebuvus, bet girdėjau gerų atsiliepimų, kad labai skanios picos. Kaip dėl vietų tai nzn, manau kuria dieną paskambinsiu ir paklausiu kaip ten būtų su vietom.
Nu ir gerai, ten ir organizuojames
Beje, pas mus jau klesti žemės ūkis
Pomidoriukai sudyyyygo
ir svogūnas ant palangės jau išleido šaknų ir laiškus
Mama sakė aprūpins gėlėmis į balkoną
PenCija man
Mama sakė aprūpins gėlėmis į balkoną
PenCija man
sveikos
1. paspirtukai ir dviraciai
mano didzioji is pradziu turejo dvirati su pagalbiniais ratukais, vazinejo kol vieno nenulauze
bet kaip tik tuo metu 4 gimtadieniui gavo paspirtuka tvirta, su princesem, dviem rataisi. vazinet ismoko per diena, vasarai baigiantis, kai paspirtuku isibegejus ji galejo jau toli nuvaziuoti neliestama zemes kojom, t.y. lygsvara ismoko laikyt, ji pradejo mane maldauti nuimti tuos apluzusius pagalbinius dviracio ratukus, ir ismokyti vaziuoti... nusiteikiau ilgam nervu karui, nuemiau ratukus, isejom i gatvele ji pradejo staigiai mint dvirati, as nebespejau, ciut neissitiesiau, tai paleidau dvirati, o ji ir nuruko tolyn
pasirodo vaikas moka vaziuti
beliko tik stabdyti ismokinti ir viskas, no problem since.
dabar mazoji turi rozini dvirati su ratukais pagalbiniais, pamina, nuimsiu kai pamatysiu kad ir sita su paspirtuku jau moka lakstyt
2. vafline
uosviene padovanojo tarybine vafline pernai, dar neisbandzius
3. grauduva (na pas mus vieni laidojimo namai taip vadinasi, bet as cia savo finansus apraudu
)
gavau alga treciadieni, liko 50 litu... laukiu nedidelio pavedimo is pazystamos uz hobiuka, iki avanso istempsiu, nes benzino uzsipyliau 20 litru - dviem savaitem turi uztekti (teoriskai)
tikiuosi sis menuo bus paskutinis toks itemptas, galu gale uosviene sake jau kovo vidury bus deklaracijos, ji man, kaip visada, sudeklaruos su pirma banga, tai ir pinigeliai ateis anksciau
tiiuosi is tu pinigu sumazint elektrini galvoskausmi
o gal teisiog lizingo dali uz skalbenke padengsiu.... na bet kokiu atveju zadu sumazint savo finansine kasmenesine nasta
1. paspirtukai ir dviraciai
mano didzioji is pradziu turejo dvirati su pagalbiniais ratukais, vazinejo kol vieno nenulauze
dabar mazoji turi rozini dvirati su ratukais pagalbiniais, pamina, nuimsiu kai pamatysiu kad ir sita su paspirtuku jau moka lakstyt
2. vafline
uosviene padovanojo tarybine vafline pernai, dar neisbandzius
3. grauduva (na pas mus vieni laidojimo namai taip vadinasi, bet as cia savo finansus apraudu
gavau alga treciadieni, liko 50 litu... laukiu nedidelio pavedimo is pazystamos uz hobiuka, iki avanso istempsiu, nes benzino uzsipyliau 20 litru - dviem savaitem turi uztekti (teoriskai)
tikiuosi sis menuo bus paskutinis toks itemptas, galu gale uosviene sake jau kovo vidury bus deklaracijos, ji man, kaip visada, sudeklaruos su pirma banga, tai ir pinigeliai ateis anksciau
QUOTE(julioske @ 2014 03 06, 15:35)
tiiuosi is tu pinigu sumazint elektrini galvoskausmi
o gal teisiog lizingo dali uz skalbenke padengsiu.... na bet kokiu atveju zadu sumazint savo finansine kasmenesine nasta
Jo deklaracijos turetu buti ikeltos jau kovo pabaigoje, pernai anksti gavau pinigelius, vis sis tas....O siaip skaiciuok neskaiciaves tuos pinigus, vis ju truksta
Visi laukiam tu deklaraciju
Sveikos,
Puki isimilejai!!pomidoriukus,svoguniukus..
Paguoda liko 13 dienu...
as y meeta niekaip..nebent po 20 dienos...
Sveikos,
Puki isimilejai!!pomidoriukus,svoguniukus..
Paguoda liko 13 dienu...
as y meeta niekaip..nebent po 20 dienos...