Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Kavenskos, ar kita savaitė tinka Jums?? Laisvės al ar Senamiestis tinka?
Dėl laiko tai aš galiu arba ryte (11-13val.) arba po pietų nuo 17 val kažkur..Mieliau išeičiau vakarop flirt.gif

QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 10:58)
Aš irgi noreč pamatyt kaip atrodot visos smile.gif

Aš pati gražiausia iš visų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šviesiaplaukė lietuvaitė, kojos iš pažastų auga, kone modelis..
Juokauju, kurdupelis šviesia galva esu lotuliukas.gif

QUOTE(linausius @ 2014 03 06, 13:37)
Flika,kaip sekasi kelnytes pardavinet,as visai jas paimciau,pagal ismatavimus turetu maniskiui tikt smile.gif

Niekaip, daug susidomėjusių, bet visi nori už dyką, o aš noriu atgauti tai ką išleidau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 06 kovo 2014 - 13:11
QUOTE(Flika @ 2014 03 06, 14:09)
Dėl laiko tai aš galiu arba ryte (11-13val.) arba po pietų nuo 17 val kažkur..Mieliau išeičiau vakarop flirt.gif
Aš pati gražiausia iš visų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Šviesiaplaukė lietuvaitė, kojos iš pažastų auga, kone modelis..
Juokauju, kurdupelis šviesia galva esu lotuliukas.gif

Aš kitą savaite negaliu pirm., antr. ir ketv. ir šeštadieni nebent po pietų, bet man labai tiktų penktadienis nuo kokios 16 val iki 18val. Galima būtų rotušės aikštėj picų pavalgyt, ten girdėjau labai skanios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 06, 11:09)

Niekaip, daug susidomėjusių, bet visi nori už dyką, o aš noriu atgauti tai ką išleidau..

Na,tada,jei neparduosi per koki menesi (tuomet planuoju i LT grist),tai perpirksiu as is taves smile.gif Siaip ir daugiau idomiu,fainu rubeliu ten ju puslapy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 06, 14:09)
kita savaitė tinka Jums

Kadangi dirbu, tai galiu nuo 18 valandos prisijungti. Pirmadienis, trečiadienis ir gal penktadienis tiktų
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 03 06, 13:09)

Negaliu kitą savaitę antradienį. Vakarop galiu tik su savo mergina pasiėmusi ją iš daržo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 13:24)
bet man labai tiktų penktadienis nuo kokios 16 val iki 18val. Galima būtų rotušės aikštėj picų pavalgyt, ten girdėjau labai skanios smile.gif

va va, toks laikas ir man labai tiktu
Atsakyti
Penktadienį mums baletas nuo 16.45 iki 17.30 tai šis laikas man netinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 06, 14:43)
Negaliu kitą savaitę antradienį. Vakarop galiu tik su savo mergina pasiėmusi ją iš daržo  ax.gif

aš jei vakare tai irgi tik su mažium, tai gal ir organizuojames tuomet kokiam kitam penktadieniui po darbo? Ką manot, moteros? A?

Papildyta:
QUOTE(Gija* @ 2014 03 06, 14:56)
va va, toks laikas ir man labai tiktu

QUOTE(Laumėnė @ 2014 03 06, 14:59)
Penktadienį mums baletas nuo 16.45 iki 17.30 tai šis laikas man netinka  rolleyes.gif

Tai kas galim anksčiau, tai anksčiau ateitume, pvz kokia 17h, tai aš su mažium tai jau galečiau but nors ir iki vakaro smile.gif o Laumėnė galėtų prisijungt po baleto smile.gif Kaip manot? Kalbėkit, kam tinka, kam ne, kažkaip susiderinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 14:24)
Aš kitą savaite negaliu pirm., antr. ir ketv. ir šeštadieni nebent po pietų, bet man labai tiktų penktadienis nuo kokios 16 val iki 18val. Galima būtų rotušės aikštėj picų pavalgyt, ten girdėjau labai skanios smile.gif

Man toks laikas netinkamas..

QUOTE(Medėja25 @ 2014 03 06, 14:32)
Kadangi dirbu, tai galiu nuo 18 valandos prisijungti. Pirmadienis, trečiadienis ir gal penktadienis tiktų

Man irgi toks laikas geriausias smile.gif

QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 15:03)
aš jei vakare tai irgi tik su mažium, tai gal ir organizuojames tuomet kokiam kitam penktadieniui po darbo? Ką manot, moteros? A?

Man tinka, vis tiek nedirbu tongue.gif Tik be mažo aš būsiu, nes jis nei minutės nepasėdi (Laumėne matė), todėl be jo bus ramiau man picą sukirsti..Jetau jau seilėm taškausi lotuliukas.gif

Man netinka antradieniai ir ketvirtadieniai, laikas tinka nuo 17-18 val. Aš už penktadienį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 06 kovo 2014 - 14:09
QUOTE(Flika @ 2014 03 06, 15:07)
Man netinka antradieniai ir ketvirtadieniai, laikas tinka nuo 17-18 val. Aš už penktadienį

Man taip irgi tinka,tik tokiu laiku būčiau su mažium, bet jis geras vaikis, leis picą suvalgyt smile.gif
Atsakyti
KAUNIETĖS..
TINKA KOVO 14 d. 17 val Rotušės aikštė?

o kur skanios picos tai nežinau..bet reiktų rezervuoti staliuką manau..

QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 15:15)
Man taip irgi tinka,tik tokiu laiku būčiau su mažium, bet jis geras vaikis, leis picą suvalgyt smile.gif

Baltai pavydžiu, nes su saviškiu kavines matau kaip ausis be veidrodžio, jam judesio reikia..į mamą visas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 06 kovo 2014 - 14:27
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 03 06, 14:15)

Mes ir 17.30 pabaigusios baletą prisijungtume ax.gif Maniškė nėra labai iš ramiųjų, bet gal kaip nors sutarsim biggrin.gif kol picą valgys tikrai bus rami biggrin.gif
Atsakyti