Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamytės

QUOTE(tindiriuška @ 2014 02 20, 20:08)
nežiūriu nieko apie Ukrainą. 95% mano pažystamų ukrainiečių Maidano nepalaiko.
Giminaitė panašiai parašė.Bet jos vyras kažkada sėkmingai investavo į didelės gamyklos akcijas unsure.gif Ji kas du mėn į keliones važiuoja,namas dideliausias,gražiai įrengtas,vaikai du-gyvenime įtaisyti...Tai rašė,kad ten tie,kurie veikt neturi ką doh.gif Kadangi aš pati pirmose gretose Sitkūnuose tankų laukiau,manau,kad mums laimingai baigėsi-nei berkut'o,nei tutuškų-tik omon ...
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2014 02 20, 18:40)
negimdytum? biggrin.gif
tikrai neatsisakyciau wink.gif butu tai butu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2014 02 20, 22:39)
tikrai neatsisakyciau wink.gif butu tai butu wink.gif

Tai kam ta tada testams pinigus leisti biggrin.gif
Atsakyti
superbaba idomus poziuris...o tu net testo nedarytui,aj kaip bus taip? ar kokia pozicija?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2014 02 20, 23:23)
Tai kam tada testams pinigus leisti biggrin.gif
Jei variantas tik vienas-laukiu ir mėgaujuosi wub.gif
QUOTE(mentas @ 2014 02 21, 00:18)
Susitaikom,ką? ax.gif Vienintelė sąlyga-sąskaitos numeris ir suma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 21 vasario 2014 - 01:03
QUOTE(Germinė @ 2014 02 20, 22:38)
Giminaitė panašiai parašė.Bet jos vyras kažkada sėkmingai investavo į didelės gamyklos akcijas  unsure.gif Ji kas du mėn į keliones važiuoja,namas dideliausias,gražiai įrengtas,vaikai du-gyvenime įtaisyti...Tai rašė,kad ten tie,kurie veikt neturi ką  doh.gif Kadangi aš pati pirmose gretose Sitkūnuose tankų laukiau,manau,kad mums laimingai baigėsi-nei berkut'o,nei tutuškų-tik omon ...
Lietuva norėjo nepriklausomybės. o ko nori Ukraina? aš ten buvau, kai Rados rinkimai buvo - apylinkės buvo tuščios. į rinkimus nieks neina "ai, ką beišrinksi, bus vis tiek tas pats, vis tiek balsus perka, vis tiek niekas nepasikeis". tai ko dabar norėt? mano akim žiūrint, ten žiaurus sukilimas, kuomet neiašku kas neaišku ko nori, ir bet koks rezultatas nepaliks visų laimingų.
bent kartą per savaitę per vietines žinias rodydavo, kaip Radoj deputatai susimušdavo. vienas kažką pasako, kitas bando mikrafoną atimt, trečias iš kokios papkės paleidžia.
dabar žūsta žmonės. grynai žmogiškai man jų gaila. bet aš to karo nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 02 21, 03:01)
Susitaikom,ką? ax.gif Vienintelė sąlyga-sąskaitos numeris ir suma  4u.gif

Koks grazus zengtas pirmas zingsnis ax.gif 4u.gif

Laukiu tecio parvaziuojant,tas tai man tiesiai sviesiai aiskiai paaiskins kas kaip ten toj Ukrainoj.. biggrin.gif Gera desimtmeti ten gyveno,versla savo turejo,nama su baseinu,naujausia masina ir tt.. Dar labai jauna pas ji sveciavausi,tai nelabai gilinausi kas kaip..Tik gerai atsimenu,kad "svaros" politikoj,versle ten nei kvapo.Net kelio eisme viskas dzin,svarbu piniga turek kisenej,taisykliu tau neber doh.gif Atsimenu kiek yra sustabde,tai tevas nervuodavosi,kad jie tik jo laika gaisina,nesiaiskina (o ir jam niekas per daug neskuba aiskint)del ko buvo sustabdytas,duok piniga ir laimingo kelio biggrin.gif

Anyta mano tai naivuole gal sakyciau..Garbina visa savo Rosyja,savo Putina numyletina,jo didziai nuveiktus darbus(ziurejot vakar filma dokumentini "Putino zaidynes"?kaip zmones vietiniai nukentejo).. Vakar "aiskinomes",sakau zmonem paprasciausiai laisves norisi,teisingumo..Sako,o kas is tos laisves pas mus dabar??Va laida parode (teisinga!) ir uzdare Lietuva kanala Rusijos doh.gif Nu tu joptararai,sakau jums ant gyvenimo pabaigos reiketu ciuzint atgal pas sovietus savo ir ten laimingai nugyvent,o ne cia tipo kankintis doh.gif Ji ponia rusu kalbos mokytoja gyvendavo labai garbingai,gerai tipo(nors vyras kiek pasakoja,tai baisiai skurdziai cool.gif ) Atsimenu kaip dar vaikas budama lankiausi pas juos namuose..Vyras(busimas biggrin.gif ) grojo pianinu LT himna ir giedojo.. Tai anyta (busima biggrin.gif )ji tilde belenkaip,tipo sss.... kaimynai isgirs(karininkai) topsecret.gif Ai nu zodz.. vyras jauciu ja del to ir paliko(bent jau stipriai prie skyrybu tas turejo prisidet)..Anas tai visai kitos politikos salininkas..
Dukra dabar mokykloje kaip tik gvildena Lietuvos istorija,jos datas reiksmingas..Tai irgi su mociute gincijasi..Prasiau nebesivelt,nes amzius jau garbingas,sirdis nebeatlaikys..
Papildyta:
Taip ir yra,zmones zino(zinojo),kad tai dienai viskas papirkta buvo yra ir bus.Viska paperka,tai kaip jau rinkimu nepapirks biggrin.gif Bandiuga,su dviem teistumais kope karjeros aukstumom.. Zmones pamilo ir isrinko?Butu juokinga jei ne graudu.. Zmones jautesi visiskai bejegiai..Bet truko kantrybe,arba teisingumas arba mirtis.. Del savo tevynes,vaiku ateities.. tikiuos kazkas pasikeis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 21 vasario 2014 - 07:45
QUOTE(tindiriuška @ 2014 02 21, 07:31)
Lietuva norėjo nepriklausomybės. o ko nori Ukraina? aš ten buvau, kai Rados rinkimai buvo - apylinkės buvo tuščios. į rinkimus nieks neina "ai, ką beišrinksi, bus vis tiek tas pats, vis tiek balsus perka, vis tiek niekas nepasikeis". tai ko dabar norėt? mano akim žiūrint, ten žiaurus sukilimas, kuomet neiašku kas neaišku ko nori, ir bet koks rezultatas nepaliks visų laimingų.
bent kartą per savaitę per vietines žinias rodydavo, kaip Radoj deputatai susimušdavo. vienas kažką pasako, kitas bando mikrafoną atimt, trečias iš kokios papkės paleidžia.
dabar žūsta žmonės. grynai žmogiškai man jų gaila. bet aš to karo nesuprantu.

Tindiriuška, jei tavo visi draugai ukrainiečiai iš Odesos, o ir pati veiksmą stebėjai ten, tai nepyk, bet ten mažai ukrainietiškos dvasios… Panašiai kaip 1990-aisiais Visagine lietuviškumo…

Jeigu visai nesidomi, tai matyt ir nežinai, kad šaudo valdžia į taikius gyventojus… Ar matei tą foto jaunos merginos su raudonu kryžiumi, kuri rūpinosi sužeistaisiais, o va pati pakliuvo po snaiperio kulka sad.gif
Čia ne karas, čia žudynės.

QUOTE(*Gina @ 2014 02 21, 07:38)

Taip ir yra,zmones zino(zinojo),kad tai dienai viskas papirkta buvo yra ir bus.Viska paperka,tai kaip jau rinkimu nepapirks biggrin.gif Bandiuga,su dviem teistumais kope karjeros aukstumom.. Zmones pamilo ir isrinko?Butu juokinga jei ne graudu.. Zmones jautesi visiskai bejegiai..Bet truko kantrybe,arba teisingumas arba mirtis.. Del savo tevynes,vaiku ateities..  tikiuos kazkas pasikeis..

Šito fakto ne visi gi žino drinks_cheers.gif
Atsakyti
ne, aš net nenoriu ginčytis apie tai smile.gif ir taip, aš nieko nežinau - ir man negėda tai sakyti. bet džiaugiuosi, kad jūs žinot.
nereikia pietinės Ukrainos maišyti su rytine, kuri grynai prorusiška. nes čia pasiklausius - Ukraina tik Lvovas ir Kijevas, visa kita - Rusija doh.gif
didžiausias absurdas, kokį girdėjau - sulygint antrą pagal svarbą miestą su Visaginu doh.gif Nikolajevas, kur gyvenau - 500 000 gyventojų ir jame yra 2 (!) rusiškos mokyklos.
kodėl Vakarų Ukrainos siekis yra aukščiau už Rytų ir Pietų Ukrainos siekius?
taip, žmonių man gaila. ne, jų įsitikinimų ir ten stovėjimo aš nepalaikau.
Rinkimus stebėjo kompetentingi ES atstovai. rinkimai pripažinti teisėtais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriuška: 21 vasario 2014 - 09:17
QUOTE(tindiriuška @ 2014 02 21, 08:53)
ne, aš net nenoriu ginčytis apie tai smile.gif ir taip, aš nieko nežinau - ir man negėda tai sakyti. bet džiaugiuosi, kad jūs žinot.
nereikia pietinės Ukrainos maišyti su rytine, kuri grynai prorusiška. nes čia pasiklausius - Ukraina tik Lvovas ir Kijevas, visa kita - Rusija  doh.gif
didžiausias absurdas, kokį girdėjau - sulygint antrą pagal dydį miestą su Visaginu  doh.gif Nikolajevas, kur gyvenau - 300 000 gyventojų ir jame yra 2 (!) rusiškos mokyklos.
kodėl Vakarų Ukrainos siekis yra aukščiau už Rytų ir Pietų Ukrainos siekius?
taip, žmonių man gaila. ne, jų įsitikinimų ir ten stovėjimo aš nepalaikau.
Rinkimus stebėjo kompetentingi ES atstovai. rinkimai pripažinti teisėtais.

tindiriuška, nelyginu miestų dydžio, tik nuotaikas.
Bet aišku, tu ten gyvenai, labiau žinai.

Tačiau apie rinkimų objektyvumą ir valdžios dabartinės teisėtumą klysti.
Pastoviai stebiu ES Parlamento Pirmininko patarėjo pasisakymus viešoje erdvėje. Tie pasisakymai - būtent ES pareigūnų vieša nuomonė. Nesuskaičiuojamą kartų skaičių jie buvo Kijeve per pastaruosius metus, visą laiką raportuoja apie padėtį ten... liūdna.
O kad Radoj pasipliekia, tai gi jie karšti žmonės. Jei lietuvių kraujas būtų karštesnis, irgi turbūt kasdien stebėtume muštynes Seime mirksiukas.gif . Bet gi lietuviai geriau įvaldę kovas liežuviais nei kumščiais 4u.gif
Papildyta:
Kita vertus praktiškai visa politika (na, 95 proc.) - pinigai, dažniausiai nelabai švarūs...
Gaila, kad dėl to nukenčia žmonės, dažniausiai nekalti, kaip ta mergina, tiesiog besirūpinusi sužeistaisiais...
ir čia susigrūmė dvi galingos jėgos (eilinį sykį) - vakarai ir rusija...
tad dalinai aš tau pritariu, kad eiliniam žmonėms iš to nieko gero unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2014 02 20, 23:23)
Tai kam ta tada testams pinigus leisti biggrin.gif

kaip tai kam? kad greiciau suzinot biggrin.gif ir ramu tada visais atvejais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

man ir baisu kas ukrainoj darosi sad.gif gaila zmoniu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 21 vasario 2014 - 09:33
man absurdas yra tai, kad kol nebuvo reikalas susijęs su ES - visi tylėjo. tylėjo, kai regionines kalbas įvedinėjo. tylėjo, kai rinkimai įvyko (vieninteliam Pervomaiske buvo protestai dėl sufalsifikuotų rezultatų, suorganizavo perbalsavimą, rezultatai tie patys, viskas nurimo). tylėjo, kai muitines uždarinėjo ir eksportas buvo sustabdytas, nes iš Kijevo nebuvo atėjęs nurodymas, kokį kyšį imt išmuitinimui už vieną ar kitą prekę.
o va staiga ES liečiantis dalykas, sutartis nepasirašyta (kuri dar visai nieko ukrainiečiams negarantuoja, jokios ES neduoda) - ir protestas, valdžios vertimas, pastatų užiminėjimas.
man keista, kai tendencingai rašoma apie sužeistus protestuotojus, bet tik pora žodžių užsimenama apie pareigūnus, kurie saugo valstybinės reikšmės objektus. jie ten stovi ir saugo ne dėl savo įsitikinimų.
ir pagrindinis dalykas, neduodantis ramybės - o kas po to. atsistatydino Azarovas, kuris buvo dešinioji prezidento ranka ir pats senas rusų nomenklatūrininkas - niekas net nesureagavo. nuvers Janukovičių (kad jis banditas - visiems žinoma, nu ir kas?) - kas stos į jo vietą? ar jūs žinot nors vieną, tvirtą, stiprų proeuropietišką (nes prorusiškas by default, yra netinkantis) pretendentą į jo vietą? Kličko? manot iš sporto jo pinigai? naivu. Tigipko? tą patį keičiam tuo pačiu. Jaceniukas? kiaušiniai per silpni (atsiprašau už išsireiškimą). o daugiau? aš nežinau.
man nepatinka karas be tikslo, o tikslo Ukrainoj nematau. jie nori laisvės - laisvę jie turi. jie nori gero gyvenimo - gero gyvenimo valdžia neduoda, jį reikia susikurti pačiam. nuverst valdžią, neturint kuo pakeist - keistas tikslas.
Atsakyti