Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamytės

O as tokia "misrune", kad ojei... o mano vaikai dar daugiau krauju turi... tai as tiesiog vadinu save Lietuvos piliete ir tiek smile.gif

nataliuncik, man irgi kalanetika labai patiko ir pilates dar. Joga noreciau pabandyt, tik, man atrodo, kad tai turi buti geras filosofijos ir sporto derinys, o as tam nesu pasiruosus.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2014 03 18, 11:39)
man kaip keista skaityt Germinės vargus dėl kraustymosi - aš negaliu vienoj vietoj nusėdėt ilgai. visas mano gyvenimas - daiktų sukrovimas ir iškrovimas biggrin.gif
Realiai turėjom 2 dienas ištuštinti savo seną butą.O pagalbos tik Pirmagimis ir kaimynas,bei pusdieniui paskolintas vanas baldams persivežt.Visa kita savom kojytėm ir rankytėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 03 18, 13:14)
Realiai turėjom 2 dienas ištuštinti savo seną butą.O pagalbos tik Pirmagimis ir kaimynas,bei pusdieniui paskolintas vanas baldams persivežt.Visa kita savom kojytėm ir rankytėm  ax.gif

mes kažkada savo 1 kambario butą dviese iškraustėm per vieną vakarą biggrin.gif Panelei buvo 1,5 metų.
Atsakyti
jums irgi reklaminiai filmukai nonstop sukasi kai SM ijungiat? ar cia tik man taip ''sekasi''?
As net bijau pagalvot apie kraustymasi,nors yra savu pliusu,labai daug nereikalingu daiktu issimeta....

Tindi o kur dabar jus kraustotes?

bandziau sian prisijungti prie savo ebanko lt,ir kazka pripartacinau,bijau jungtis nes uzbluokos ebanka doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 18 kovo 2014 - 14:42
QUOTE(Germinė @ 2014 03 18, 13:14)
Realiai turėjom 2 dienas ištuštinti savo seną butą.O pagalbos tik Pirmagimis ir kaimynas,bei pusdieniui paskolintas vanas baldams persivežt.Visa kita savom kojytėm ir rankytėm  ax.gif

Bet kai po tų rūpesčių matai rezultatą wub.gif tai ir nuovargis dingsta.
Mes dvi vasaras iš eilės sode vargom su statybom (dėl pinigų stygiaus praktiškai patys visus darbus savamoksliškai atlikom. Nu, aišku, MB daugiausiai dirbo... blush2.gif ). Bet dar ir dabar dažnai guliu savo lovoj, dairausi po kamabarį ir širdis džiaugiasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 03 18, 14:14)
pypypypypyp..... aš tau siūliau pagalbą.
mentas, į Italijos kaimeliuką.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2014 03 18, 15:07)
mentas, į Italijos kaimeliuką.

Tindi, kaip faina dėl kaimuko thumbup.gif Tu Pasaulio pilietė biggrin.gif
Aš matyt sėsli esu, iki vaikai buvo nemokykliniai, tai galėdavau apie tokius ekspromtus galvot, bet dabar jau nesinorėtų vaikų tampyt rolleyes.gif

P.S.: Vaikų pasus ir aš visus pasitikrinau, vienas pasibaigęs, tai jau užsakiau ax.gif Tik žinau, kad jei reiktų bėgt, tenkų man vienai su vaikais, MB pareigą atlikinėtų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 18, 06:05)
Kuziuk, išsimiegojai?

Aha biggrin.gif
MB vakar sako, tai ka snd nesimokysi ohmy.gif g.gif , sakau, nea, miegojau visa vakara kaip uzmusta, MB net prifotkino mane miegancia doh.gif ph34r.gif, sako, ne daznai pamatysi laugh.gif . Po to drauge atejo gal ape 23val doh.gif , tai su ta dar pora val praplepejom, ir miegucio vel tongue.gif . Atejau snd visai nepasiruosus, bet uztat kaip zmogus rolleyes.gif .

Ryt poryt iseigines, tai snd jauciu vel reiks panaktinet g.gif . Kad neprisikauptu daug atostogoms.
Papildyta:
As cia taip skaitau ir galvoju, o kur jus taip ruosiates begt? g.gif
Atsakyti
Kuzia o kada pas ms a atostogos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2014 03 18, 15:07)
Ačiū ačiū,nepamiršau.Bet ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 03 18, 14:58)
Kuzia o kada pas ms a atostogos?  blush2.gif

Namie parasyciau tiksliau, bet faktiskai po 2 sav
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2014 03 18, 14:33)
1 kambario butą dviese iškraustėm per vieną vakarą  biggrin.gif Panelei buvo 1,5 metų.
2 suaugę ir kūdikis.O mano 3mokiniai,o ir rūbai didesni mirksiukas.gif

Gal Kaune meistrus galit parekomenduot ir remonto kainose apšviest? blush2.gif
Atsakyti