Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamytės

QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 18, 09:05)
drinks_cheers.gif tik aš labiau mėgstu kalanetiką, jogą ir pilatės, ant treniruoklių sporto klube  nedirbu  blush2.gif

As irgi i treniruotes einu, o po ju i sporto sale dviracio pamint biggrin.gif Nei vienos is tavo isvardintu nesu isbandzius, bet dar visi metai priesaky biggrin.gif

Siandien uzsidariau nedarbinguma, ryt jau keliausiu i darbuka thumbup.gif

As irgi skaitau cia jus...kur jus begsite, ka? g.gif Kodel, kam? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2014 03 18, 15:07)
mentas, į Italijos kaimeliuką.
wub.gif kokie gi jus šaunuoliai wub.gif

QUOTE(SuperBaba @ 2014 03 18, 17:24)
As irgi i treniruotes einu, o po ju i sporto sale dviracio pamint biggrin.gif  Nei vienos is tavo isvardintu nesu isbandzius, bet dar visi metai priesaky biggrin.gif

Siandien uzsidariau nedarbinguma, ryt jau keliausiu i darbuka thumbup.gif
thumbup.gif būtinai pabandyk, nes nu toks relaksas, o po treniruotės atrodo kalnus nuversi thumbup.gif
o kaip sūnelio sveikata?

Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 03 18, 17:21)
2 suaugę ir kūdikis.O mano 3mokiniai,o ir rūbai didesni  mirksiukas.gif

baldai nuo to nepalengvėja, kad vaikas kūdikis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2014 03 18, 17:24)
As irgi skaitau cia jus...kur jus begsite, ka? g.gif  Kodel, kam? smile.gif

Jei grėstų realus karo ar okupacijos pavojus, pakuočiausi daiktus smile.gif
Smagu, kad klausia ir tos, kurios jau pabėgusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2014 03 18, 16:45)
Tindi, kaip faina dėl kaimuko thumbup.gif Tu Pasaulio pilietė biggrin.gif
Aš matyt sėsli esu, iki vaikai buvo nemokykliniai,  tai galėdavau apie tokius ekspromtus galvot, bet dabar jau nesinorėtų vaikų tampyt rolleyes.gif

o aš kažkaip... nemąstau apie vaikų mokslus. t.y., mokslai ar vienur, ar kitur - turės būt. ir tai turės būt jų (vaikų) galvos skausmas. taip, mūsų su vyru gyvenimo kredo, kas liečia vaikus - we are not here to make you happy blush2.gif
bet mokykloj nemoko gyvenimo, nemoko prisitaikymo. ten moko paklusti komandoms ir vykdyti užduotis. ir būtent, paklusnių komandų vykdytojų aš užauginti nenoriu. aš norėčiau, kad jie būtų kosmopolitiški, lengvai prisitaikantys, neskirstantys žmonių pagal odą, tautybę ar kalbą. kad mokėtų išgyventi sunkiomis sąlygomis, kad mokėtų užmegzti kontaktą nemokėdami kalbos. nu tokie, mėtyti ir vėtyti.
palaikyt nereikia, by tik pomidorais nemėtykit, šiuo metų laiku labai jau kieti jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 18, 18:42)
wub.gif kokie gi jus šaunuoliai  wub.gif
thumbup.gif būtinai pabandyk, nes nu toks relaksas, o po treniruotės atrodo kalnus nuversi  thumbup.gif
o kaip sūnelio sveikata?

Aciu, jau gerai smile.gif duksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 18, 09:05)
Kuziuk, išsimiegojai?
ŠAUNUOLĖ thumbup.gif aš galiu kol kas tik į celiulitą kažką masažuot  biggrin.gif na jau atsigavau, tai gal į jogą užsirašysiu  ax.gif 
drinks_cheers.gif tik aš labiau mėgstu kalanetiką, jogą ir pilatės, ant treniruoklių sporto klube  nedirbu  blush2.gif

o aš rudenį bandžiau visus šitus tavo išvardytus. tai nuo jų tik spaudima kildavo ir pavargdavau nežmoniškai. o va treniruokliai-lafaaaaa...o dar didesnė lafa, kad nemokami....
QUOTE(Germinė @ 2014 03 18, 14:14)
Realiai turėjom 2 dienas ištuštinti savo seną butą.O pagalbos tik Pirmagimis ir kaimynas,bei pusdieniui paskolintas vanas baldams persivežt.Visa kita savom kojytėm ir rankytėm  ax.gif

ojej. sveikatos tau...mano anglų-įvertino 5, nes sumaišiau laikų vartojimus....o ir žodžių daug nežinojau...
Atsakyti
Tindiriuska, primink prasau, ar taviskiai jau eina i mokykla kuries nors? Jei taip, i kokia nors tarptautine, kur bilekurioje salyje gali rast?

Man tai labai svarbu, kad manieji ismoktu kalbeti ir rasyti raiskiai ir taisyklingai pirmiausia lietuviu k., todel manau kad bent pradine jie privalo baigti Lietuvoje. Kad nebutu komandu ir ju vykdymo, vedu i atitinkama mokykla, kurioje nbe abejo tvarka vistik yra, nes ir to jie pradineje turi ismokti. O kaip Dievas duos toliau, bus matyt....
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2014 03 18, 17:46)
baldai nuo to nepalengvėja, kad vaikas kūdikis hihihi.gif
Aš apie tai,kad vien mokyklinės priemonės,knygos,žaidimai,lėlės,mašinos kiek užima vietos.O ir rūbai 4 mokyklinukų-tai ne vienos mažylės bodžiukai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2014 03 18, 21:20)
Tindiriuska, primink prasau, ar taviskiai jau eina i mokykla kuries nors? Jei taip, i kokia nors tarptautine, kur bilekurioje salyje gali rast?

Man tai labai svarbu, kad manieji ismoktu kalbeti ir rasyti raiskiai ir taisyklingai pirmiausia lietuviu k., todel manau kad bent pradine jie privalo baigti Lietuvoje. Kad nebutu komandu ir ju vykdymo, vedu i atitinkama mokykla, kurioje nbe abejo tvarka vistik yra, nes ir to jie pradineje turi ismokti. O kaip Dievas duos toliau, bus matyt....

va kertinis akmuo - man nesvarbu, kad jie mokėtų lietuvių kalbą blush2.gif t.y., jie ją moka, kalba, bet aš jos neakcentuoju. aš akcentuoju kalbAS, o ne kalbĄ.
kolkas turiu pirmoką. nuo rudens turėsiu pirmoką ir antroką. Kaune nėra tarptautinės mokyklos, bet lankoma pradine esu patenkinta 100% (net netikėjau, kad taip įmanoma).
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2014 03 18, 18:24)

As irgi skaitau cia jus...kur jus begsite, ka? g.gif  Kodel, kam? smile.gif

aš tai nebėgu blush2.gif aš nuo 18m nesu ilgiau kaip trejus metus vienoj vietoj gyvenus blush2.gif ir net nenoriu apie tai pagalvot, kad reiktų ilgiau užsibūti.
Atsakyti
tindi o js ta pirmoka dabar ta menesi siaip sa neleisit i mokykla? ar brauksit is mokyklos? as nelabai isivaizdoju.... blush2.gif
Atsakyti
As ir iprastoj mokykloj nematau kazkokiu tais komandu dideliu,kareiviniu,priverstiniu paliepimu vykdomu ir pan.,viskas proto ribose g.gif Kiekvienas turi begales individualiu pasireiskimu,atsiskleidimu..Tuo paciu ir komandiniu,kas irgi nera blogai.

Apie pabegima dar negalvojau rimtai..Cia tik vyras uzsimine..o as patylejau,netinkamas metas buvo diskusijom smile.gif Is tikro tai jei megintu okupuot,stoveciau kol ant koju pastoveciau gun_smilie.gif Jei visgi pavyktu okupacija ruso (mazai tiketina),jei dar vis kojas tureciau-lekciau(kazkur,nezinau kur,bet kur) biggrin.gif
Emigracija-man didziausia ir krastutine situacija butu..Nesvarbu dabar,pries 10metu ar uz 10metu.. Nezinau kodel,bet man svarbu buvo ir yra,kad vaikai nekeitinetu gyvenamos vietos,darzelio,mokyklos,tevu,net draugu per daug.. Matau tame ir minusu gal..Bet esu kokia esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 19 kovo 2014 - 07:18