QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2014 04 10, 14:42)
O štai tas punktas man labai patiktų, norėčiau, kad mano vyras labiau suprastų mane, kad tos mano vaiko auginimo atostogos ne tokios jau ir "atostogiškos".

Na, tiesą pasakius, teko jam pabūti namie su mažyle kokias porą valandų, po to jis jau atsiėmė visus savo žodžius, na, nesakysiu kokius jis man yra pasakęs, tarkim kažką panašaus: "ką tu veiki visą dieną?", "tai ką, visą dieną taip ir sėdėjai prie kompiuterio", "kaip tu galėjai pavargti, juk tau atostogos", hmm, aš net tiksliai neatsimenu tų frazių. A, dar viena: "o kaip kitos viską spėja?"
Tokiais atvejais labai sveika išleist vyrą bent trumpalaikių vaiko auginimo atostogų. Maniškis jau žino, kad jos tik vadinasi atostogomis.
Papildyta:
QUOTE(largoconfuoco @ 2014 04 10, 14:46)
oho! negalėčiau taip, charakteris ne tas

nors jei būčiau pasakius, kad privalau dirbti, tai vyras būtų ėjęs vaiko priežiūros atostogų. ale kad tai niekam nenaudinga

mūsų atveju. kita vertus, ir taip negalvoja, kad labai lengva man
nesunku maitinti, kai reikia kažkur vis išlėkt?
Darbas man kitoje gatvės pusėje, tai parlėkti pamaitinti irgi nesunku. Sudėtingiau, kai reikia į paskaitas važiuot. Tada tenka primaitinti mišiniu. Bet taip nutinka tik šeštadieniais - ir tai ne kiekvieną

Dirbti aš neprivalau. Tiesiog pamečiui gimdant vaikiukus norisi neprarasti įgūdžių

Ir man, ir tėčiui. Todėl keičiam vienas kitą. Taip sakant, dirbam pamainomis