Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamytės

QUOTE(mentas @ 2014 04 13, 21:41)
visos mes laukiam sveiku,o kaip  likimas nores suzaist nezino niekas ...

drinks_cheers.gif Taip... o dar kaip būna - susilauki sveiko mažylio, vystosi normaliai, iki 2-2,5 m. manai, kad augini sveiką vaiką, paskui kažkas pasikeičia...
O kaip tau buvo, ar nuo gimimo matėsi, kad jie kitokie, ar vėliau?
Atsakyti
skruzde siaip iki 2 metuku vystesi pagal vadoveli,tik kad buvo neramus ir labiau domejosi lakstymu nei zaislais.Kadangi as juos lyginau su savo vyresneliais ( nors jie abu skirtingi) tai nerimavau kad kazkas ne taip.Gyd vis gedino kad as ispindejus ir noriu kad su dvyniais butu lengva.
Atsakyti
skruzde neisigilinau gerai i ta dieta kuria tu nauduoji,bet ar saugu nauduot hormona,nebijei?
Atsakyti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2014 04 10, 14:42)
"ką tu veiki visą dieną?", "tai ką, visą dieną taip ir sėdėjai prie kompiuterio", "kaip tu galėjai pavargti, juk tau atostogos" "o kaip kitos viską spėja?"  g.gif
Čia dainos iš mano praeities.Net dabar skaudu skaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 04 15, 00:19)
skruzde  neisigilinau gerai i ta dieta kuria tu nauduoji,bet ar saugu nauduot hormona,nebijei?

Tai homeopatinis purškalas. Nematau sudėtyje jokių hormonų. g.gif Na, nežinau, bijau ar nebijau, tačiau jau ne pirmą kartą laikausi šios dietos (per pirmus du kartus nepavyko numesti iki norimo svorio, nes turėjau beveik 30 kg antsvorį, o per dietą numesdavau po kokius 10-11 kg) ir viskas buvo gerai. Turbūt labiau bijau būti stora ir nesveika, nes jau visokiausių ligų puokštė kabinosi. Ir dar labai vargindavo tai, kad niekaip nepavykdavo numesti svorio stengiantis riboti maistą (tarkim nevalgyti kažkiek laiko iki miego) ir darant rytais mankštos pratimus - nukrisdavo per savaitę vienas kg, o paskui vėl ataugdavo. O kai atradau šią dietą (ilgai gilinausi ir skaičiau apie ją, kol dingo baimė), mano pasaulis pasikeitė. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kad jau kalbate apie dietas, gal kuri žinote saugų būdą numesti truputį svorio nėštumo pradžioje? Niekada nesilaikiau jokių dietų, bet nespėjau numesti svorio prieaugio po trečio gimdymo ir vėl laukiuosi. Nuo 60 kg priauginėti svorį gi smagiau, nei nuo 64 kg. Nieko drastiško! Tik kad nugarai būtų lengviau ir sąnarių neskaudėtų trečią nėštumo trimestrą.
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2014 04 15, 08:12)
Labas rytas. Kad jau kalbate apie dietas, gal kuri žinote saugų būdą numesti truputį svorio nėštumo pradžioje? Niekada nesilaikiau jokių dietų, bet nespėjau numesti svorio prieaugio po trečio gimdymo ir vėl laukiuosi. Nuo 60 kg priauginėti svorį gi smagiau, nei nuo 64 kg. Nieko drastiško! Tik kad nugarai būtų lengviau ir sąnarių neskaudėtų trečią nėštumo trimestrą.
sveika prisijungus 4u.gif
man tai toksikozas gerai numesdavo doh.gif iki 24sav. svoris į minusą eidavo, o vėliau tik galėdavau priaugint
Atsakyti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2014 04 15, 06:51)
Tai homeopatinis purškalas. Nematau sudėtyje jokių hormonų. g.gif Na, nežinau, bijau ar nebijau, tačiau jau ne pirmą kartą laikausi šios dietos
Bet jei būtum taip maitinusis,kaip šitoj dietoj reikia,gal ir be purškalo būt kritę?Ir kas iš to,kad tau padeda,jei jau trečią kartą laikaisi?Tai kur čia tas gėris?Skruzdyt,nesikabinėju 4u.gif Tiesiog bandau perprast sistemą.Nes uoj kaip nepatinka mano svoris schmoll.gif
Atsakyti
skruzde taigi pirmas sakinys to purskalo aprasyme yra HCG is a glycoprotein hormone called human Chorionic Gonadotropin.

jmb nemanau kad gera ideja laukiantis bandyt numest,ypac pacioje pradzioje.Veliau butu galima gal ziuret ta svari,jau antroj pusei,taikant nesciuju su cukralige dieta. g.gif bet cia tik mano pamastymai...

nataliuncik kaip tavo sveikata?
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 04 10, 08:26)
Aš susidūrusi.

O praeitą savaitę ir vėėėl ten buvau  wub.gif
kaip dabar jautiesi?
bigsmile.gif wub.gif lauksim foto

QUOTE(_una_ @ 2014 04 10, 08:58)
o jau mes tai tik bezdalams leisti beee.gif ?
doh.gif thumbup.gif

QUOTE(mentas @ 2014 04 15, 09:15)

nataliuncik kaip tavo sveikata?
vėl ant Prednizolono sėdžiu doh.gif vadinasi pas dukra reanimacijoj buvau, pačiai bloga ten ir pasidarė...kaip juokavo, ir jus išgelbėsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2014 04 15, 08:12)

nežinau, ar sutapimas, bet su jauniausiu vaiku dvigubai mažiau priaugau svorio nei su kitais. Bet... būtent jis turi antsvorio. Taip kad, gal geriau nepradėk su dietom nėštumo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 04 15, 11:22)
vėl ant Prednizolono sėdžiu  doh.gif vadinasi pas dukra reanimacijoj buvau, pačiai bloga ten ir pasidarė...kaip juokavo, ir jus išgelbėsim  doh.gif

ar prašviesėja pas jus kada? unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o aš su mažyle vargstu. temperatūra porą dienų vis iki 39 kilo, gydytoja sakė, kad gerklė raudona, kraujo tyrimas nėr labai blogas, tik CRB "pradėjęs kilt". išrašė antibiotikų, bet sakė,kad dar galima dieną palaukt, jei kris temperatūra, tai negert. nu lyg ir krito jau,laikosi apie 37...dvejonėse dabar: gert/negert... lyg tyčia dar ir pilvo bėdos jai prasidėjo, šiąnakt 4 valandas be pertraukos beveik prarėkė doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo largoconfuoco: 15 balandžio 2014 - 09:37