QUOTE(Wallis @ 2014 02 17, 16:42)
kepiau duona jau ne syki, bet vis pamirsdavau is vakaro uzsiplikyt miltu. bet ryt poryt pazadu isbandyt, nes jau kaip tik arteja kepimas. bandysiu taip: ruginiu miltu 300 gr, 200 gr ju uzplikyt, 300 gr pilno grudo kvietiniu, na ir tada ziuresiu kiek to vandens dar reikes. anksciau kepdavau is 1 kg miltu, dabar jau tingiu is tiek ir vidutinisko kepaliuko vienam zmogui per akis. is vienu ruginiu miltu as nesu bandzius kepti
atsimenu mociutes kaimyne oj kokia dieviska duona iskepdavo, juoda juoda budavo ir bijau nusikalbet, bet man atrodo, as kai vaikas valgiau ja, buvau aptikus idetu virtu bulviu
bet kiek pamenu, toji bobute irgi plikydavo miltus. na bandysiu
rytoj po pietu tada jau bus iskepus, jei ne duona, tai bent ruginiu miltu pica 




Lauksiu rezultato nekantriai

Eglute, nesinervink

