Tai va, Nidulia. O as taip del savo galvos turiu valgyti.
Bet juk nera blogai, remontuojam save po truputeli
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 17, 23:59)
Tai va, Nidulia. O as taip del savo galvos turiu valgyti.
Bet juk nera blogai, remontuojam save po truputeli 
Na teip:) Bet kai iskyla koks spuogas, tai jau stresas kokis
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 17, 23:37)
Na teip:) Bet kai iskyla koks spuogas, tai jau stresas kokis
Kaip cia taip, viska gerai darau o spuogas islindo. Sitiek menesiu anei vieno nebuvo o dabar, ziuuuu, ima ir iskyla koks zaraza. Uzedziau varskes su grietine ir jau du grazuoliai yra. O dar vyras man parnese didele dezute mascarpones. Dar mano vakariene - saltibarsciai
Labai noriu minti, kad pieno produktai man netinka, nustumti I sona, bet panasu, kad saves neapgausiu 
matai iskyla spuogas tai jau stresas
Nu duodat jus cia
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 17, 23:37)
o dabar, ziuuuu, ima ir iskyla koks zaraza.
Senstam
O as visai nestresuoju del kokio spuogiuko, sasiuko ar kito suduko. Man ir taip streso uztenka, kazkaip nesureiksminu. Valgau, kaifuoju, gerai gyvenu
QUOTE(ciurlionis @ 2014 02 18, 00:50)
matai iskyla spuogas tai jau stresas
,o kai panos atrodo valgo teisingai ir svoris kyla tai nesiparinkit.
Nu duodat jus cia
Nu duodat jus cia
sotus gi alkano nesupranta:D Todel man ir nedaeina, kaip gali kilti svoris, nebevalgant bulku ir saldainiu:)
Lumi, cia kas apie senejima kalba, tu?
Lumi, netinka tau pieniski? Kaip pasireiskia tas netikimas?
QUOTE(Naistė @ 2014 02 17, 22:52)
Sveikos. Aš tai negaliu atsidžiaugti paleo.
Naiste, puikūs rezultatai
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 18, 02:40)
Lumi, netinka tau pieniski? Kaip pasireiskia tas netikimas?
Aš ne Lumi, bet atsakysiu
QUOTE(cushy @ 2014 02 18, 09:06)
Man pieniškų netikimas pasireiškia spuogais, ypač ant kaklo, pasmakrėj, po plaukų linija. Skaudantys ir ilgai nepraeina.
Panasiai ir man. Po whole as valgiau ipieniskus drasiai ir viskas buvo gerai, reakcija atejo veliau. Dabar ir man islenda giluminuku, ko gero tai pieniskuju israiska:(
Kokius man sian pusrycius pateike vyrelis, tai net as nebuciau sugalvojusi:) Zino, kad pusryciu nevalgau, tik koki vaisiu kartais ir dar labai susirupines mano svoriu tai vos pramerkusi akis gavau va toki skanumyna: Supjaustyta riekemis kriause ir aptepta mascarpones suriu. Nerealus skanumynas. Sake, norejau dar uztarkuoti 92% sokoladu, bet pabijojau, kad atmesi toki deserta. Zinau, kad vaisiai su riebalais nevalgomi, bet buvo nerealiai skanu.
Lumi, prikarksejai tu su tais baisiais sapnais, sianakt ir as sapnavau slykstu sapna
Vadinasi, ir man pienas netinka... Tris mėnesius gyvenau be jokių pieno produktų. Viskas su veidu buvo liuks. Net kremo jokio oda nesiprašė. O išgėriau porą trejetą kartų cikorijos su grietinėle - iš karto parėjo tokie keisti spuogai, kokių gyvenime nėra buvę: tokie didoki, rodos, su viršūne, bet išspausti jų neįmanoma, kieti. Per savaitę išsigydžiau, liko nežymus paraudimas, bet visą savaitę veidas atrodė nekaip...
QUOTE(erva @ 2014 02 18, 13:56)
O tai kas blogai? Kad perkaitinai? Aš kažkaip taip nesureikšminu, dažniausiai mėsą garinu, o kai užsimanau ir orkaitėj, ir ant griliaus pasikepu. Svarbiausia neprisiėst bulkų ir cukrų.
Prisikepei, ir valgyk pasimėgaudama
QUOTE(erva @ 2014 02 18, 12:56)
Ir kur cia matai sunio uodega? Sonine uzsikandai bulka ir uzsigerei saldzia arbata, prisikasdama 200 gramu saldainiu?
As siandien kepsiu orkaiteje maise karka.