QUOTE(eliss @ 2014 03 01, 13:36)
Labai gerai rytas prasidėjo su
The Artist/2011. Turbūt, daugelis matė, puikus filmas, man labai patiko, aš tokio kino mėgėja

Svarbiausia, kad žiūrėt neprailgsta, įdomu, net nepastebi, kaip pasibaigia, bet dar nori žiūrėt.
Aš irgi "Artistą" vakar per TV mačiau, bet nieko panašaus negaliu pasakyti. Tikrai maniau, kad daug labiau patiks. Abu aktoriai labai žavūs, bet jau kažkur įpusėjus jis man pabodo. O taip visuotinai išgirtas.
Nebraska (2013)- labai patiko. Nors ypatingai stipraus įspūdžio nepadarė, tačiau nebuvo nė vienos nuobodžios minutės. Savo paprastumu ir tokiu ramiu tonu priminė "Philomena".
Inside Llewyn Davis (2013). Naujausias Coenų filmas apie ne pačią sėkmingiausią folk muzikanto, gyvenančio 1961 metų Niujorke, savaitę. Gana niūrus ir neoptimistiškas, bet vis tiek gražus ir vietom juokingas filmas su daug dainavimo (jame nedidelį vaidmenį ir porą dainų atlieka Timberlake'as- buvo smagu išgirsti jį dainuojant visai ką kita nei tikrovėj). Labai patiko pagrindinis aktorius ir jo balsas, viena jo daina vis dar skamba man galvoj (hang me, oh hang me...

). Negaliu sakyti, kad filmas puikus, man lyg ir kažko truputėlį pritrūko iki tokio apibūdinimo, bet kad geras, tai tikrai.