Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(katilina @ 2014 03 03, 00:57)
Manai, nebūna tokių dalykų?  smile.gif
Aš, deja, dar baisesnių kalbų esu girdėjusi.
Man nepasirodė perspausta (na gal truputį), tik tiek, kad viskas sukelta į porą dienų, užtat ir gaunasi toks koncentratas, kaip sakai.

Tai tikiu, kad būna. Tiesiog tikėjausi kažko daugiau negu tik bjaurios realybės atvaizdavimo. Žiūrėjau iki pabaigos, nes buvo įdomu, kaip pasibaigs. Bet nieko tokio neįvyko. Visi nelamingi, visi barasi - ir taip visą filmą. Na, buvo keletas gerų minčių ir jautrių momentų, bet jie pranyko visame tame chaose. Šiaip mėgstu filmus apie sudėtingus santykius, bet šitas nuvylė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 03 kovo 2014 - 01:16
Na ką, Gravity belekiek Oskarų paėmė, reik pažiūrėt smile.gif

August planavau žiūrėt, bet nesugebėjau nuvažiuot, kol rodė. Bet po judviejų pokalbio pagooglinau, kaip comedy drama pristato unsure.gif
Atsakyti
Geriausiu filmu paskelbtas „12 metų vergovės".

Geriausiu aktoriumi išrinktas Matthew McConaughey wub.gif („Dalaso klubas"). Leonardo DiCaprio ir vėl nepelnė savo pirmosios "Oskaro" statulėlės.

Geriausia aktore paskelbta Cate Blanchett („Džesmina").

Geriausiu režisieriumi paskelbtas Alonso Cuaronas („Gravitacija").

„Oskaras" už geriausią originalų scenarijų skirtas Spike'o Joneso filmui „Ji".

„Oskaras" už geriausią adaptuotą scenarijų skirtas „12 metų vergovės"

„Oskaras" už geriausią originalią dainą atiteko „Let ir Go" iš „Ledo šalies".

"Oskaras" už geriausią originalų garso takelį skirtas „Gravitacijai".

„Oskaras" už geriausią įvaizdžio kampaniją atiteko „Didžiajam Getsbiui"

„Oskaras" už geriausią garsą atiteko „Gravitacijai".

„Oskaras" už geriausią garso montažą skirtas „Gravitacijai".

„Oskaras" už montažą atiteko „Gravitacijai".

„Oskaras" už operatoriaus darbą atiteko „Gravitacijai".

„Oskaru" apdovanotas animacinis filmas „Vėjas kyla".

"Oskaras" už antraplanį vaidmenį skirtas Lupitai Nyong'o ("12 metų vergovės").

"Oskaras" už antraplanį vaidmenį skirtas Jaredui Leto už vaidmenį filme „Dalaso klubas“ („Dallas Buyers Club“).

"Oskaru" pagerbtas animacinis filmas "Ledo šalis".

"Oskaras" už kostiumus atiteko "Didžiajam Getsbiui".

"Oskaru" pagerbtas trumpametražis dokumentinis filmas "Muzika išgelbėjo mano gyvenimą"

"Oskaru" pagerbtas dokumentinis filmas "20 pėdų nuo žvaigždės"

"Oskaras" už makiažą skirtas "Dalaso klubui".

"Oskaras", skiriamas geriausiam užsienio filmui, atiteko "Didžiam grožiui".

"Oskaru" pagerbtas trumpametražis animacinis filmas "Ponas Hublotas".

"Oskaru" pagerbtas Anderso Walterio ir Kimo Magnussono trumpametražis filmas "Helium"

"Oskaro" statulėlę už specialiuosius efektus pelnė filmas "Gravitacija".
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 03, 08:19)
Geriausiu režisieriumi paskelbtas Alonso Cuaronas („Gravitacija").

ką jis ten režisavo? biggrin.gif kad nieko toj gravitacijoje labai tokio nevyko. šitas apdovanojimas man nepatiko biggrin.gif visi kiti kaip ir norma. nenustebino aktorių išrinkimas. taip ir turėjo būt smile.gif nors DiCaprio man gaila smile.gif dėl geriausio filmo dar nežinau, nes tiesiog dar nemačiau jo
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 03 03, 10:11)
ką jis ten režisavo? biggrin.gif kad nieko toj gravitacijoje labai tokio nevyko. šitas apdovanojimas man nepatiko biggrin.gif visi kiti kaip ir norma. nenustebino aktorių išrinkimas. taip ir turėjo būt smile.gif nors DiCaprio man gaila smile.gif dėl geriausio filmo dar nežinau, nes tiesiog dar nemačiau jo

įdomu, kad prasilenkė geriausio filmo, ir geriausio filmo režisieriaus nominacijos g.gif apie vergovę irgi dar nemačiau, bet "gravitacija" buvo įspūdinga, kino teatre pasijaučiau kaip kosmose, tokį filmą sukurti išties reikia genealios fantazijos. Pritariu nominacijai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 03, 09:29)
įdomu, kad prasilenkė geriausio filmo, ir geriausio filmo režisieriaus nominacijos  g.gif  apie vergovę irgi dar nemačiau, bet "gravitacija" buvo įspūdinga, kino teatre pasijaučiau kaip kosmose, tokį filmą sukurti išties reikia genealios fantazijos. Pritariu nominacijai  wub.gif

man patiko Gravitacija, bet ne tiek, kad būtų vau. visgi ten tokia laiminga kosminė pasaka smile.gif) reik peržiūrėti likusius
Atsakyti
Geriausias filmas - 12 vergoves metu... schmoll.gif doh.gif
Gaila, kad toks filmas laimi oskara kaip geriausias filmas.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 03, 11:38)
Geriausias filmas - 12 vergoves metu... schmoll.gif  doh.gif
Gaila, kad toks filmas laimi oskara kaip geriausias filmas.

O kam būtumėt skyrusi? Daug gerų filmų šiemet, bet tokio, kad būtų žymiai už kitus geresnis, nebuvo. Todėl manau, kad viskas ok su tuo apdovanojimu.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 03 03, 13:09)
O kam būtumėt skyrusi? Daug gerų filmų šiemet, bet tokio, kad būtų žymiai už kitus geresnis, nebuvo. Todėl manau, kad viskas ok su tuo apdovanojimu.

Pritariu, kad labai išsiskiriančio filmo nebuvo (aš tik džiaugiuosi, kad "American hustle" nepripažintas geriausiu).
Dar smagu dėl McConaughey, bet vis tiek labiausiai norėjau, kad Leo laimėtų.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 03 03, 12:27)
Dar smagu dėl McConaughey, bet vis tiek labiausiai norėjau, kad Leo laimėtų.

McConaughey kaip ir turejo laimet, man jo vaidyba tikrai stipri buvo, bet va as irgi labiau norejau, kad DiCaprio laimetu smile.gif
Atsakyti
mane tai juokas paėmė, kad Jennifer Lawrence šias metais vėl nugriuvo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 03, 09:29)
įdomu, kad prasilenkė geriausio filmo, ir geriausio filmo režisieriaus nominacijos  g.gif  apie vergovę irgi dar nemačiau, bet "gravitacija" buvo įspūdinga, kino teatre pasijaučiau kaip kosmose, tokį filmą sukurti išties reikia genealios fantazijos. Pritariu nominacijai  wub.gif

duoklė vienam ir kitam, Scorsezei ir Pitui biggrin.gif Pitas ar turėjo Oskarą?

QUOTE(LEEja @ 2014 03 03, 12:54)
mane tai juokas paėmė, kad Jennifer Lawrence šias metais vėl nugriuvo laugh.gif

nemačiau, kada? bigsmile.gif nuo pradžių iki galo žiūrėjau g.gif Degeneres nuo pat pradžių apie ją juokavo hihihi.gif

Leo gaus Oskarą už viso gyvenimo nuopelnus biggrin.gif
Atsakyti