Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(Vajuza @ 2014 03 06, 10:42)
Na ne be kazin kas liko is James'o McAvoy repertuaro,beveik viska praziurejau,tik dabar galvoju kaip prisiversti fantastini filma su juo paziureti X-Men: First Class.

Vajuza, "Penelope" tau netinka, tai kokio velnio tuos "X-menus" versti save žiūrėti. Juk vis tiek tai ne paskutinis nematytas filmas su McAvoy'umi. Sakyčiau, geriau eik pažindintis su kokiu kitu aktoriumi. tongue.gif
QUOTE(starke @ 2014 03 06, 17:13)
Taigi n kartu per TV rode  biggrin.gif cia su vaikais reikia ziureti sita zfilma.

O aš be vaikų žiūrėjau ir man visai tiko. smile.gif Kad ir pasaka, bet pagrindinė mintis gera, o ir aktoriai patiko (tarp jų ir McAvoy).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 03 06, 11:43)
O aš be vaikų žiūrėjau ir man visai tiko. smile.gif  Kad ir pasaka, bet pagrindinė mintis gera, o ir aktoriai patiko (tarp jų ir McAvoy).

Man visos pasakos patinka ir filmukai thumbup.gif
O cia sitie naujausi iksmenai? Paskutini tik Wolverine maciau. Reikia siustis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 03 06, 17:43)
O aš be vaikų žiūrėjau ir man visai tiko. smile.gif  Kad ir pasaka, bet pagrindinė mintis gera, o ir aktoriai patiko (tarp jų ir McAvoy).

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 03 06, 18:43)
Vajuza, "Penelope" tau netinka, tai kokio velnio tuos "X-menus" versti save žiūrėti. Juk vis tiek tai ne paskutinis nematytas filmas su McAvoy'umi. Sakyčiau, geriau eik pažindintis su kokiu kitu aktoriumi. tongue.gif

Na atsiras po kurio laiko vel koks "simpatulia",kolkas tik Goslingas su Makavojum dziugina biggrin.gif
Aha,eisiu dar ieskoti kuriu nemaciau,nors rodos ,kad daugeli praziurejau, kai kruiuos is anksciau. Pora paziurejau treileriu,tai nekabino,gal atidesiu kitam kartui..
Jo, X-menu matyt neziuresiu mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(starke @ 2014 03 06, 20:08)
Man visos pasakos patinka ir filmukai  thumbup.gif
O cia sitie naujausi iksmenai? Paskutini tik Wolverine maciau. Reikia siustis  thumbup.gif

X-Men: First Class 2011m, o kiti dar tik pasirodys siais metais kaip suprantu X-Men: Days of Future Past 2014m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 06 kovo 2014 - 20:02
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 06, 10:42)
Na ne be kazin kas liko is James'o McAvoy repertuaro,beveik viska praziurejau,tik dabar galvoju kaip prisiversti fantastini filma su juo paziureti X-Men: First Class doh.gif  biggrin.gif
Penelope irgi neprisiverciu paziureti,kvailai atrodo man ta mergina su kiaules nosim,kvailokas turbut filmas,bet gal as klystu  blush2.gif

Penelope - tai kaip pasaka, nieko rimto ar ypatingo, bet visai miela.

O X- Men aišku skonio reikalas (kaip ir kalbant apie bet kurį kitą žanrą). Pamenu, niekad nemaniau, kad juos žiūrėsiu. Prisiverčiau pirmą dalį pažiūrėti tik tada, kai sužinojau, kad X-Men First Class yra kuriamas ir kad jame vaidins Fassbender, McAvoy ir pan. Aišku, šiuo atveju nebūtina žiūrėti ankstesnių dalių, nes First Class - priešistorė, bet norėjau visgi nuo pirmos pradėt ir pati nepastebėjau kaip užsikabliavau. Tai dabar tik The Wolverine likau kol kas nemačiusi. Panašiai buvo ir su Batman trilogija - jei kas nors prieš kokius penkerius metus būtų pasakęs, kad mane sudomins filmai apie Betmeną, būčiau sakius nesąmonė. O dabar vis pagaunu save galvojančią, kad norėčiau visą trilogiją vėl peržiūrėti.
Nors pvz. Žmogus - voras nesudomino.
Dabar jau ilgą laiką planuose - Star Wars. Bet vis pagalvoju apie juos ir nukeliu kitam kartui. hihihi.gif prisibijau kažkodėl.
Atsakyti
LaTulipe, "Žvaigždžių karų" tikrai nereikia bijoti. smile.gif Bent jau senąją trilogiją turėtum pamatyti. Mados ir efektai šiek tiek pasenę, bet vis tiek faini filmai.

Adult world (2013). Filmas apie koledžą baigusią merginą, kurios didžiausia svajonė- tapti poete. Bet, aišku, ne viskas klostosi taip, kaip norėtųsi, pragyvenimui tenka ir prekių suaugusiems parduotuvėje dirbti, ir šiaip visokių sunkumų patirti. Visai neblogas filmas, lengvas, juokingas, gana realistiškas, bet nebanalus. Labai patiko pagrindinės veikėjos ir jos garbinamo poeto, į kurio gyvenimą ji praktiškai įsiprašė, istorija, na ir vaidyba ne pati blogiausia. Tiko lengvam laiko praleidimui.

Atsakyti
user posted image

Only Lovers Left Alive

apie vampyrus. Filmas ant vienos kertinės klišės, bet koks stilingas, kokia atmosfera ir elitinė vaidyba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 03 07, 00:35)
Penelope - tai kaip pasaka, nieko rimto ar ypatingo, bet visai miela.

O X- Men aišku skonio reikalas (kaip ir kalbant apie bet kurį kitą žanrą). Pamenu, niekad nemaniau, kad juos žiūrėsiu. Prisiverčiau pirmą dalį pažiūrėti tik tada, kai sužinojau, kad X-Men First Class yra kuriamas ir kad jame vaidins Fassbender, McAvoy ir pan. Aišku, šiuo atveju nebūtina žiūrėti ankstesnių dalių, nes First Class - priešistorė, bet norėjau visgi nuo pirmos pradėt ir pati nepastebėjau kaip užsikabliavau. Tai dabar tik The Wolverine likau kol kas nemačiusi. Panašiai buvo ir su Batman trilogija - jei kas nors prieš kokius penkerius metus būtų pasakęs, kad mane sudomins filmai apie Betmeną, būčiau sakius nesąmonė. O dabar vis pagaunu save galvojančią, kad norėčiau visą trilogiją vėl peržiūrėti.
Nors pvz. Žmogus - voras nesudomino.
Dabar jau ilgą laiką planuose - Star Wars. Bet vis pagalvoju apie juos ir nukeliu kitam kartui. hihihi.gif prisibijau kažkodėl.

Na su tais fantastiniais filmais,tai pasakysiu taip,jog jie man paskutineje vietoje mazdaug,bet jei reklamuoja labai kazkoki filma,ar aplinkiniai labai pataria paziureti, tai nenusisuku ir su vyru paziurim. Pvz pamenu Avataras,vajetus kol prisiverciau paziureti,bet kai paziurejau tai ir pati isgyriau,patiko smile.gif Na kaip ir Elyzium su M.Damonu,tikiu,kad turetu buti neblogas,tad butinai kazkada paziuresiu,bet ji reik ziureti per dideli ekrana, o toki namie turiu,tik va beda,kad nelabai galiu ziureti su vaikais, o kol jie miega,tai netriuksmausi gi doh.gif ,todel visus savo filmus ir ziuriu per loptopa smile.gif
Prie to pacio labai suzavejo kazkada is paskutiniu fantastiniu matytu su Leo Inception, fantastinis juk, o super biggrin.gif Tai va taip man su tais fantastiniais ir psakom beje irgi.

Vakar paziurejau Starter for 10,neblogas,bet daugiau skirtas paaugliams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 07 kovo 2014 - 10:38
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 07, 04:35)
Na kaip ir Elyzium su M.Damonu,tikiu,kad turetu buti neblogas,tad butinai kazkada paziuresiu,bet ji reik ziureti per dideli ekrana, o toki namie turiu,tik va beda,kad nelabai galiu ziureti su vaikais, o kol jie miega,tai netriuksmausi gi  doh.gif ,todel visus savo filmus ir ziuriu per loptopa  smile.gif

As turbut per tave ta Elyzium ir ziurejau. Nieko ypatingo, pati ideja man tokia durna.. Galejo nors del kazko kito veiksmas vykti. O dbaar fantastinis su durnos valdzios kova doh.gif Inception tai fainas labai, bet man Matricos vistiek niekas dar nepralenkia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 03 07, 18:12)
As turbut per tave ta Elyzium ir ziurejau. Nieko ypatingo, pati ideja man tokia durna.. Galejo nors del kazko kito veiksmas vykti. O dbaar fantastinis su durnos valdzios kova  doh.gif Inception tai fainas labai, bet man Matricos vistiek niekas dar nepralenkia  blush2.gif

Jo Matrixa irgi geras smile.gif

O beje,kodel per mane ziurejai Elyzium? biggrin.gif Kad as jo juk nerekomendavau,nes pati nemaciau,gal siaip kalbejom del M.Damono ar kaip? Kazin kodel ji ziurejai?

Jei sakai,kad Sh...,tai ir neziuresiu. Dar Oblivion galvojau del T.Cruiso paziuresiu,bet kazkada cia skaiciau atsiliepimus,kad ir jis tik siaip sau,tad atkrito ir jis irnesakyk.gif

As dabar galvoju ka cia man paziurejus mastau.gif Nes su Makavojum mano ne kazin kas beliko,kuo senesni tuo tokie siaip sau man rodos.. Norisi sviezesnio veido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 07, 18:36)
Jo Matrixa irgi geras  smile.gif

O beje,kodel per mane ziurejai Elyzium?  biggrin.gif  Kad as jo juk nerekomendavau,nes pati nemaciau,gal siaip kalbejom del M.Damono ar kaip? Kazin kodel ji ziurejai?

Jei sakai,kad Sh...,tai ir neziuresiu. Dar Oblivion galvojau del T.Cruiso paziuresiu,bet kazkada cia skaiciau atsiliepimus,kad ir jis tik siaip sau,tad atkrito ir jis  irnesakyk.gif

As dabar galvoju ka cia man paziurejus  mastau.gif  Nes su Makavojum mano ne kazin kas beliko,kuo senesni tuo tokie siaip sau man rodos.. Norisi sviezesnio veido  biggrin.gif

aš seniai be atsako myliu Javier Barden. pabandyk pasižiūrėti filmus, kuriuose jis vaidina. man asmeniškai jis daug puikių vaidmenų yra atlikęs, ir puikiuose filmuose suvaidinęs. aišku, ne visi 100 proc. yra geri, bet yra daug gero. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 07, 17:57)
aš seniai be atsako myliu Javier Barden. pabandyk pasižiūrėti filmus, kuriuose jis vaidina. man asmeniškai jis daug puikių vaidmenų yra atlikęs, ir puikiuose filmuose suvaidinęs. aišku, ne visi 100 proc. yra geri, bet yra daug gero.  4u.gif

man jis irgi patinka smile.gif su juo Biutiful (2010) man buvo nuostabus
Atsakyti