Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(Vajuza @ 2014 03 07, 11:36)
O beje,kodel per mane ziurejai Elyzium?  biggrin.gif  Kad as jo juk nerekomendavau,nes pati nemaciau,gal siaip kalbejom del M.Damono ar kaip? Kazin kodel ji ziurejai?

Pamenu kad kalbejai jog nori paziureti, o as irgi buvau planavusi, todel ir ziurejau. O dar as fantastikos megeja biggrin.gif
Bent jau man Oblivion tai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 07, 18:57)
aš seniai be atsako myliu Javier Barden. pabandyk pasižiūrėti filmus, kuriuose jis vaidina. man asmeniškai jis daug puikių vaidmenų yra atlikęs, ir puikiuose filmuose suvaidinęs. aišku, ne visi 100 proc. yra geri, bet yra daug gero.  4u.gif

Oo,zinau sita veikeja Javier Barden ,jis gerai vaidina mirksiukas.gif

Ar teisingai darau ziuredama kokiuose filmuose yra nusifilmave vieni ar kiti veikejai? Ivedu googl'ej varda pavarde ir parasau movies, man ismeta lyg ir visus filmus.. ar Jus ieskote kazkaip kitaip?

Taigi ivedus Javier Barden matau eiles tavrka siuos filmus
https://www.google.l...rSUA-59S6EQAAAA
Pirmas Skyfall nemaciau,reiks paziureti
No Country for Old Men , si niekaip negalejau net pradeti ziureti,kai rode ne karta per TV,nekabino..
The Counselor maciau
Vicky Cristina Barcelona maciau
Biutiful paziuresiu
The sea inside irgi nemaciau
Eat pray love maciau
To the wonder maciau
Na ir kiti kuo tolyn tuo senyn.. Kazkodel nesinori ziureti man senu filmu unsure.gif Nebent butu super geras blush2.gif

Tai kaip surpantu pirmas, kuri tureciau paziureti matyt Biutiful,ziuriu ten tiek daug veiksmo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 07 kovo 2014 - 20:03
QUOTE(klementyna @ 2014 03 07, 18:57)
aš seniai be atsako myliu Javier Barden.

biggrin.gif

QUOTE(Vajuza @ 2014 03 07, 20:44)
Ar teisingai darau ziuredama kokiuose filmuose yra nusifilmave vieni ar kiti veikejai? Ivedu googl'ej varda pavarde ir parasau movies, man ismeta lyg ir visus filmus.. ar Jus ieskote kazkaip kitaip?

O kodėl nenori Imdb žiūrėti, ten visi iki vieno bet kokio aktoriaus filmai išvardyti, ir į kiekvieną iš jų gali nueiti?

O Goya's ghosts su Bardemu esi mačiusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 07 kovo 2014 - 20:25
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 07, 20:44)
Oo,zinau sita veikeja Javier Barden ,jis gerai vaidina  mirksiukas.gif

Taigi ivedus Javier Barden matau eiles tavrka siuos filmus
https://www.google.l...rSUA-59S6EQAAAA
Pirmas Skyfall nemaciau,reiks paziureti
No Country for Old Men , si niekaip negalejau net pradeti ziureti,kai rode ne karta per TV,nekabino..
The Counselor maciau
Vicky Cristina Barcelona maciau
Biutiful paziuresiu
The sea inside irgi nemaciau
Eat pray love maciau
To the wonder maciau
Na ir kiti kuo tolyn tuo senyn.. Kazkodel nesinori ziureti man senu filmu  unsure.gif  Nebent butu super geras  blush2.gif

Tai kaip surpantu pirmas, kuri tureciau paziureti matyt Biutiful,ziuriu ten tiek daug veiksmo  bigsmile.gif

Vardas + pavardė filmography. aš tai suvedu. dažniausiai išmeta wikipedia arba IMDB.
http://en.wikipedia....dem#Filmography

man labai patiko THE SEA INSIDE, LOS LUNES EL SOL.
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2014 03 07, 21:55)
Vardas + pavardė filmography. aš tai suvedu. dažniausiai išmeta wikipedia arba IMDB.
http://en.wikipedia....dem#Filmography

man labai patiko THE SEA INSIDE, LOS LUNES EL SOL.

BIUTIFUL tai must see
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 03 07, 21:21)
biggrin.gif
O kodėl nenori Imdb žiūrėti, ten visi iki vieno bet kokio aktoriaus filmai išvardyti, ir į kiekvieną iš jų gali nueiti?

O Goya's ghosts su Bardemu esi mačiusi?

Katilina,dar neesu tokia kinomane kaip Jus cia visos,tik neseniai toki hobi atradau hihihi.gif ,todel matai,net nezinau kaip filmus tinkamai susirasti pagal norimus aktorius doh.gif blush2.gif Geda,na bet ismoksim viska mirksiukas.gif
Beje,foto pasikeitei profilio,tai nepazinau biggrin.gif

Klementyna aciu oro_buckis.gif
Biutiful jau parisiunciau,ryt butinai ziuresiu gal ir su vyru wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 08 kovo 2014 - 00:09
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 08, 00:05)
Katilina,dar neesu tokia kinomane kaip Jus cia visos,tik neseniai toki hobi atradau  hihihi.gif ,todel matai,net nezinau kaip filmus tinkamai susirasti pagal norimus aktorius  doh.gif  blush2.gif  Geda,na bet ismoksim viska  mirksiukas.gif
Beje,foto pasikeitei profilio,tai nepazinau  biggrin.gif

Klementyna aciu  oro_buckis.gif
Biutiful jau parisiunciau,ryt butinai ziuresiu gal ir su vyru  wub.gif

geriau imdb žiūrėt, nei googlint smile.gif įvedi imdb paieškoje aktorių ir išmeta jį. pvz. http://www.imdb.com/...9/?ref_=nv_sr_1
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti koki filma, trileri, kazka panasaus i "The beach", kai atvyksta turistai i kokia grazia vieta pailesti, ir prasideda nemalonumai. Macius nemazai, bet va siandien vel noretusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 03 08, 12:40)
Gal galit rekomenduoti koki filma, trileri, kazka panasaus i "The beach", kai atvyksta turistai i kokia grazia vieta pailesti, ir prasideda nemalonumai. Macius nemazai, bet va siandien vel noretusi smile.gif

"A Perfect Getaway"
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 03 08, 15:05)
"A Perfect Getaway"

Maciau prie kelias dienas 4u.gif
Atsakyti
į Kino Pavasarį einat? ką išsirinkot? aš kol kas į 5 nusipirkau bilietus: Vilko vaikai, Norte, Mergina iš spintos, Internatas, Ida.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 03 08, 18:29)
į Kino Pavasarį einat? ką išsirinkot? aš kol kas į 5 nusipirkau bilietus: Vilko vaikai, Norte, Mergina iš spintos, Internatas, Ida.

Neskaudink širdies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 08, 17:50)
Neskaudink širdies  biggrin.gif

a ne Vilniuj gyveni?smile.gif
Atsakyti