Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

Viy 3D (2014)
http://www.imdb.com/..._=nm_flmg_act_6

user posted image

rusų-ukrainiečių nuotykių filmas klasikinio siaubo f. "Baubas" tema. Man laaabai patiko.

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 03 13, 10:51)
Na, gal ir kada pažiūrėsiu.
Jei noris tokių filmų, pažiūrėk Kelebegin ruyasi

eliss,aciu paziurejau vakar si filma,is tiesu visai patiko smile.gif Nezinomi aktoriai visai,bet tokie atrodo geri,nuosirdus,grazus,patrauklus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 17, 10:53)
eliss,aciu paziurejau vakar si filma,is tiesu visai patiko  smile.gif  Nezinomi aktoriai visai,bet tokie atrodo geri,nuosirdus,grazus,patrauklus  wub.gif

žinomi, iš turkų serialų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 03 17, 11:12)
žinomi, iš turkų serialų rolleyes.gif

Aaa,na as juos lyg pirma karta maciau,kazkaip serialu visai neziuriu,nemegdavau ju niekada.. O ir siaip kitu saliu filmus retai kada ziuriu,itin retai smile.gif
Gal dar turi ka pasiulyti ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 03 03, 13:27)
Pritariu, kad labai išsiskiriančio filmo nebuvo (aš tik džiaugiuosi, kad "American hustle" nepripažintas geriausiu).
Dar smagu dėl McConaughey, bet vis tiek labiausiai norėjau, kad Leo laimėtų.

pritariu dėl American hustle. Tokie filmai bent jau man greit pasimiršta...
Peržiūrėjau ir Dallas Buyers Club - nu tikrai ne veltui McConaughey gavo oskarą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 17, 11:23)
Aaa,na as juos lyg pirma karta maciau,kazkaip serialu visai neziuriu,nemegdavau ju niekada.. O ir siaip kitu saliu filmus retai kada ziuriu,itin retai  smile.gif

Aš viską žiūriu, kai įdomu rolleyes.gif O turkų "Ezel" 10 balų, režisieriui bravo thumbup.gif

Man yra įstrigęs turkų Ask tesadüfleri sever/2011 , jausmingas filmas rolleyes.gif
Atsakyti
Michael Kohlhaas (2013)
122 min - Drama | History

Istorine drama apie vyrą (Mads Mikkelsen) ieškantį teisybės 16 a. Prancūzijoje... Negaliu objektyviai vertinti, kadangi JIS vaidina, man tada turinys paskutinėj vietoj laugh.gif Bet jei yra, kam patinka senovė, žirgai - tai turėtų patikti.
Atsakyti
http://www.imdb.com/title/tt1660302/
tai istorija,paremta tikrais faktais,filmas-kanu festivalio dalyvis.
Jautruolems tikrai nerekomenduoju,taip pat nescioms,ir neseniai pagimdziusioms.

Sakyciau,filma galima butu paziureti edukaciniais tikslais.
Nors moralas tai lb ziaurus.Bet filmas geras.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 03 17, 15:59)
http://www.imdb.com/title/tt1660302/
tai istorija,paremta tikrais faktais,filmas-kanu festivalio dalyvis.
Jautruolems tikrai nerekomenduoju,taip pat nescioms,ir neseniai pagimdziusioms.

Sakyciau,filma galima butu paziureti edukaciniais tikslais.
Nors moralas tai lb ziaurus.Bet filmas geras.

Matosi,kad geras turi buti filmas,reikes butinai paziureti,ale jauciu veeerksiu doh.gif Man sunku ziureti,kai rodo apie mazus vaikucius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 17, 16:21)
Matosi,kad geras turi buti filmas,reikes butinai paziureti,ale jauciu veeerksiu  doh.gif  Man sunku ziureti,kai rodo apie mazus vaikucius  unsure.gif

Paziurek,butinai.
Neverkiau as,nors ir jautri esu blush2.gif
Bet viena scena beziurint kojos nutirpo,tikraja ta zodzio prasme.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 03 17, 11:51)
Aš viską žiūriu, kai įdomu rolleyes.gif O turkų "Ezel" 10 balų, režisieriui bravo thumbup.gif

Man yra įstrigęs turkų Ask tesadüfleri sever/2011 , jausmingas filmas rolleyes.gif

Aciu,einu ieskoti parsisiusti abieju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gustika @ 2014 03 17, 16:24)
Paziurek,butinai.
Neverkiau as,nors ir jautri esu blush2.gif
Bet viena scena beziurint kojos  nutirpo,tikraja ta zodzio prasme.

As gi treileriu maniake doh.gif biggrin.gif ,paziurejau ir iskart matosi,kad superinis filmas turi buti. Oi,Gustika,as itin jautri,as is laimes apsizliumbiu uz herojus, o ka jau kalebti apie tikrai asaru vertas scenas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2014 03 17, 12:49)
Michael Kohlhaas (2013)
122 min  -  Drama | History

Istorine drama apie vyrą (Mads Mikkelsen) ieškantį teisybės 16 a. Prancūzijoje... Negaliu objektyviai vertinti, kadangi JIS vaidina, man tada turinys paskutinėj vietoj laugh.gif Bet jei yra, kam patinka senovė, žirgai - tai turėtų patikti.

Pamenu paziurejau su siuo aktorium The Hunt,tai ne itin mane jis suzavejo,kai pamaciau A Royal Affair , pasidare jis jau man patrauklesnis, o dabar permeciau akim jo foto googl'ej,tai ziuriu visai ir nieko toks vyrukas,harizmatiskas,isimintini veido bruozai smile.gif
Filmas beje,gerai pastatytas,reiks kada paziureti,kai neturesiu ka ziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 17, 11:23)
Aaa,na as juos lyg pirma karta maciau,kazkaip serialu visai neziuriu,nemegdavau ju niekada.. O ir siaip kitu saliu filmus retai kada ziuriu,itin retai  smile.gif

Man turku patinka Deli yurek
http://www.imdb.com/title/tt0302463/

ir aisku Gegen die wand
http://www.imdb.com/...8/?ref_=nv_sr_1

ir kelis serialus esu suziurejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 17 kovo 2014 - 15:41