radau senesnėse temose:
QUOTE(Asta L. @ 2013 10 05, 16:21)
Dauguma filmų matyti, ir tikrai geri, bet čia vėlgi subjektyvu ir galima diskutuoti be galo, be krašto manau
Apskritai sutinku su visu Jūsų post'u
Man tai tame filme ta mergaitė kažkokia nenormali - ją mat išprievartauja, o ji kliedi, kad jis pas ją sugrįš, jinai juo susižavi ar pan. Man net nepasirodė, kad ją išprievartavo - panašiau, kad ji pati realiai nesuvokė, kas daroma ir atsidavė. Pats filmas įspūdžio nepadarė. Kaip ir Hard Candy. Nors skonio reikalas, žinoma

Man tai tame filme ta mergaitė kažkokia nenormali - ją mat išprievartauja, o ji kliedi, kad jis pas ją sugrįš, jinai juo susižavi ar pan. Man net nepasirodė, kad ją išprievartavo - panašiau, kad ji pati realiai nesuvokė, kas daroma ir atsidavė. Pats filmas įspūdžio nepadarė. Kaip ir Hard Candy. Nors skonio reikalas, žinoma

nuomonė tokia totaliai stereotipiška. 14-metės atveju, nesuvokimas ir atsidavimas irgi yra tas pats išprievartavimas. jau nekalbant apie tai, kad jis ją jaukinosi savaičių savaites. iškrypėliai įvaldę tokius gebėjimus.
man tai ten net labai įtikinamai viskas. beje, pagrindinė aktorė, vaidinanti paauglę, vaidina tikrai puikiai. sakyčiau, verta pažiūrėti tiek pačiom paauglėm, tiek jų tėvam.
Hard Candy visai kito tipo filmas.