Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(katilina @ 2014 03 22, 23:15)
Aš tai negaliu padėti, nes ir man pačiai ne viskas liko aišku. Bandžiau skaityti kitų nuomones apie tą pabaigą, bet tik dar labiau viskas susimaišė, tai ir palikau ramybėj. smile.gif

"Jarhead" ir man pusė velnio, bet "Proof" tai labai patiko.

Šiaip man keista, kad kalbant apie Gyllenhaalą (ne tik dabar, bet ir anksčiau šitoj temoj) nė karto nebuvo paminėtas filmas Moonlight mile (2002). Man tai vienas iš labiausiai patikusių su šiuo aktorium (tiesą sakant, žiūrėjau tris kartus jį smile.gif ). Įdomu, ar niekas jo nematė, ar niekam daugiau nepatiko.
Būčiau labai nustebusi, jei jis tau būtų patikęs.  biggrin.gif

Vajuza, ar tau Meg Ryan patinka, ar tik šiaip pasirinkai gražią nuotrauką avatarui? smile.gif

Patinka Meg Ryan,bet irgi kaip ir tau jaunysteje,grazi ir gera aktore buvo ,o dabar ir man gaila ziureti i ja unsure.gif Pasirinkau ja gal dar ir del to,kad gal esu siek tiek i ja panasi,trumpu ir sviesiu plauku,tokios pat veido formos smile.gif Noreciau ir chemini dar pasidaryti,bet va vyras neleidzia biggrin.gif

As nerandu parsisiusti moonlight mile (man vyras ti dvi puslapius uzdejes is kuriu siustis galiu,tad nevisak randu juose smile.gif
Taip pat labai noriu su juo paziureti ir Enemy,bet ir jo nerandu , net ir online verysad.gif
The good girl dar su juo parsisiunciau,paziuresiu,reik gi pabaigti repertuara smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 22 kovo 2014 - 23:01
QUOTE(katilina @ 2014 03 22, 22:51)
Kodėl tokios mintys? smile.gif
Patinka, tiksliau anksčiau netgi labai patiko. Paskutiniu metu tik nebelabai, subjaurojo savo veidą, nemalonu net žiūrėti, o ir filmai suprastėjo.

nu va, vadinasi ne taip perskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 03 23, 00:15)
Būčiau labai nustebusi, jei jis tau būtų patikęs.  biggrin.gif

o kodėl? smile.gif

Last Love (2013)
"Mr. Morgan's Last Love" (original title)
116 min - Comedy | Drama

kažkaip ir vėl netiko. rodomas diedukas (M.Caine) ir jauna mergina, diedukas ya po žmonos mirties, praradęs prasmę ir džiaugsmą. pradžioj lyg ir daug žadantis atrodė, bet kažaip išsirutuliojo ir baigėsi ne visai įdomiai, erzino ta aktorė-mergina... o šiaip drama visais šimtu proc. nežinau kurioj vietoj komedija turėjo būt
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 03 23, 08:15)
Last Love (2013)
"Mr. Morgan's Last Love" (original title)
116 min  -  Comedy | Drama
kažkaip ir vėl netiko. rodomas diedukas (M.Caine) ir jauna mergina, diedukas ya po žmonos mirties, praradęs prasmę ir džiaugsmą. pradžioj lyg ir daug žadantis atrodė, bet kažaip išsirutuliojo ir baigėsi ne visai įdomiai, erzino ta aktorė-mergina... o šiaip drama visais šimtu proc. nežinau kurioj vietoj komedija turėjo būt

man ir šitas nepatiko. norėjo kažką išspausti iš nieko
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 03 22, 16:59)
Pasirinkau ja gal dar ir del to,kad gal esu siek tiek i ja panasi,trumpu ir sviesiu plauku,tokios pat veido formos smile.gif Noreciau ir chemini dar pasidaryti,bet va vyras neleidzia  biggrin.gif

As irgi dazniausiai deduosi tokius zmones i kuriuos esu pati panasi ax.gif

The Wolf of Wall Street
na buvo tu narkotiku ir sekso, bet jau galvojau kad visa filma jie tn ir dominuos kaip prisiskaiciau, bet nebuvo biggrin.gif Siaip visai nieko toks, tik jau labai ilgas ax.gif
Atsakyti
Rekomenduokit koki gera filma. Amerikietiska, ne drama, ne nuobodu ir migdanti (vyro reikalavimai doh.gif ). Gal koki su katastrofom, uzgrobimais lektuvu, virusais, zmoniu isnykimais ir pan.
Atsakyti
Like crazy drama - labai labai patiko wub.gif Labai grazi meile ir gerai parodyta realybe.
http://gerifilmai.ne...razy-n4767.html
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 03 23, 18:01)
Rekomenduokit koki gera filma. Amerikietiska, ne drama, ne nuobodu ir migdanti (vyro  reikalavimai doh.gif ). Gal koki su katastrofom, uzgrobimais lektuvu, virusais, zmoniu isnykimais ir pan.

šitie man ir patinka. ale gerų jų lb mažai.. o mačius 28 Days Later... (2002) ir 28 Weeks Later (2007)? atsimenu, kad man labai patiko. kiti:

The Impossible (2012)
The Mist (2007)
Misery (1990) - nors čia ne veiksmo, o labiau tokio tylaus siaubo biggrin.gif
Oblivion (2013) - so so
Law Abiding Citizen (2009)

šiaip jei mėgstat apie zombius, galit žiūrėt serialą The Walking Dead. pradžioj ne koks, bet paskui visai žiūrisi biggrin.gif tinka vakare, kai nesinori nieko rimto
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 03 23, 20:10)
šitie man ir patinka. ale gerų jų lb mažai.. o mačius 28 Days Later... (2002) ir 28 Weeks Later (2007)? atsimenu, kad man labai patiko. kiti:

The Impossible (2012)
The Mist (2007)
Misery (1990) - nors čia ne veiksmo, o labiau tokio tylaus siaubo biggrin.gif
Oblivion (2013) - so so
Law Abiding Citizen (2009)

šiaip jei mėgstat apie zombius, galit žiūrėt serialą The Walking Dead. pradžioj ne koks, bet paskui visai žiūrisi biggrin.gif tinka vakare, kai nesinori nieko rimto

Visus maciau bigsmile.gif Dabar siunciu sena gera "The stand", kuri maciau daug kartu, bet vyras nemate.. Ziuresiu, turbut paauglyste primins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 03 23, 19:16)
Visus maciau bigsmile.gif Dabar siunciu sena gera "The stand", kuri maciau daug kartu, bet vyras nemate.. Ziuresiu, turbut paauglyste primins biggrin.gif

tai va, kad per mažai sukuria smile.gif laukiu Non-stop ir tikiuosi, kad bus geras smile.gif
Atsakyti
user posted image

A Lonely Place to Die

gan neblogas anglų trileris.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 23, 15:35)
user posted image

A Lonely Place to Die

gan neblogas anglų trileris.

Man siuzetas kaip kaip siaubo filmo buvo hihihi.gif
Atsakyti