QUOTE(katilina @ 2014 03 22, 23:15)
Aš tai negaliu padėti, nes ir man pačiai ne viskas liko aišku. Bandžiau skaityti kitų nuomones apie tą pabaigą, bet tik dar labiau viskas susimaišė, tai ir palikau ramybėj.
"Jarhead" ir man pusė velnio, bet "Proof" tai labai patiko.
Šiaip man keista, kad kalbant apie Gyllenhaalą (ne tik dabar, bet ir anksčiau šitoj temoj) nė karto nebuvo paminėtas filmas Moonlight mile (2002). Man tai vienas iš labiausiai patikusių su šiuo aktorium (tiesą sakant, žiūrėjau tris kartus jį
). Įdomu, ar niekas jo nematė, ar niekam daugiau nepatiko.
Būčiau labai nustebusi, jei jis tau būtų patikęs.
Vajuza, ar tau Meg Ryan patinka, ar tik šiaip pasirinkai gražią nuotrauką avatarui?

"Jarhead" ir man pusė velnio, bet "Proof" tai labai patiko.
Šiaip man keista, kad kalbant apie Gyllenhaalą (ne tik dabar, bet ir anksčiau šitoj temoj) nė karto nebuvo paminėtas filmas Moonlight mile (2002). Man tai vienas iš labiausiai patikusių su šiuo aktorium (tiesą sakant, žiūrėjau tris kartus jį

Būčiau labai nustebusi, jei jis tau būtų patikęs.

Vajuza, ar tau Meg Ryan patinka, ar tik šiaip pasirinkai gražią nuotrauką avatarui?

Patinka Meg Ryan,bet irgi kaip ir tau jaunysteje,grazi ir gera aktore buvo ,o dabar ir man gaila ziureti i ja

As nerandu parsisiusti moonlight mile (man vyras ti dvi puslapius uzdejes is kuriu siustis galiu,tad nevisak randu juose

Taip pat labai noriu su juo paziureti ir Enemy,bet ir jo nerandu , net ir online

The good girl dar su juo parsisiunciau,paziuresiu,reik gi pabaigti repertuara