Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(katilina @ 2014 03 22, 23:15)

Šiaip man keista, kad kalbant apie Gyllenhaalą (ne tik dabar, bet ir anksčiau šitoj temoj) nė karto nebuvo paminėtas filmas Moonlight mile (2002). Man tai vienas iš labiausiai patikusių su šiuo aktorium (tiesą sakant, žiūrėjau tris kartus jį smile.gif ). Įdomu, ar niekas jo nematė, ar niekam daugiau nepatiko.
Būčiau labai nustebusi, jei jis tau būtų patikęs.  biggrin.gif

Matytas, senas filmas. Bet nepasakyčiau, kad įspūdingas, nelabai ir prisimenu. Bet ir nėr blogas.
Prisiminiau dar vieną filmą The Day After Tomorrow. Geri spec.efektai. Galima sakyt, filmas išpranašavo ateitį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagmara @ 2014 03 24, 15:32)
Sveiki kinomanai  4u.gif

Padėkit prisiminti kaip vadinasi filmas, kur rodo berniuką, kuris mokykloje patiria patyčias, nes nusiuntė savo nuogo nuotrauką "mergaitei", kuri pasirodo buvo kiti du berniukai norintys iš jo pasijuokti. Neapsikentęs patyčių jis bando nusižudyti, o jo tėvas bando išsiaiškinti kas dėl to kaltas.

Disconnect (2012)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 03 24, 15:52)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2014 03 24, 13:23)
Žiūrėdama galvojau apie šiuolaikines mano pažįstamas 13-metes, va, pusseserė tokių metų, tai joms daugeliui ne vien grožis ir pinigai galvoj, bet ir anglų kalbos pamokos. O filme agentūra tyčia gi ieškojo tokių mergaičių iš gūdžių užkampių. Labiausiai pašiurpino tėvų atsakomybės nebuvimas - išleidžia tokį dar vaiką toliausiai ir džiaugiasi, kaip ji uždirbs pinigų tolesnėms namo statyboms unsure.gif

Nu jo, apkaltinkim vaiką, kad nemoka anglų kalbos doh.gif Akivaizdu, kad toj kaimo mokykloj jos net nemoko. Esmė ne tik kalboj, juk kita mergaitė turėjo anglų kalbos pagrindus, bet ir jai buvo ne ką lengviau. Esmė tame, kad negalima palikti trylikamečių vienų Tokijo oro uoste 4 valandas blaškytis nežinioj. Kur lydintis asmuo? Ar jums čia norma? Užsikabinot už tos anglų kalbos. Jei būtų normali agentūra, tai tokių net neimtų, nemokančių kalbos, arba siųstų su lydinčiu asmeniu. Bet jūs nežiūrėjot viso filmo ir turbūt nematėt, kaip ta model scout pasakojo, kaip pati pirmąsyk atvyko į Japoniją 17 ar 18 m. ir kaip jai buvo sunku. Tai buvo beveik pilnametė, įsivaizduojat, koks skirtumas. Svarbiausia, kad jos buvo APGAUTOS dėl darbo ir užmokesčio. Realiai buvo daromi kastingai, fotosesijos, kurių nuotraukos greičiausiai buvo parduodamos, bet jos už tai nieko negavo ir dar grįžo su skolom. Žinot, kaip tai vadinasi? Vaikų išnaudojimu. O jūs aiškinat, kad tos mergaičiukės pačios kaltos, nes mat jūsų pusseserė mokosi anglų kalbos doh.gif

O kad jai tik grožis galvoj, tai čia irgi pasakėt bet ką. Juk iš skurdžios šeimos, pirmiausiai tai norėjo padėti šeimai finansiskai. Matosi gi, kad paprasta kaimietukė, o kalbat kaip apie kokią prisidažiusią fyfą. O tėvai irgi naivūs kaimiečiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 24 kovo 2014 - 16:48
Na, reik tikėtis, kad Girl Model yra ir bus vietoj pamokos naiviems tėveliams ir dar naivesnėms mergaitėms, kaip NEREIKIA elgtis, nes visokių sukčių ir dabar netrūksta aplink.

Iš paskutinių filmų labai užkabino ne sykį čia minėta Blue Jasmine. Žiūrėjau ir galvojau, kaip sunku gyventi labai jautriems žmonėms unsure.gif Cate kaip niekas kitas nusipelnė Oscaro už gerai atskleistą tikroviškumą 4u.gif
Atsakyti
The English Patient (1996) - knyga man visiškai nepatiko, tai ekranizaciją vis atidėliojau, o jau kai pagaliau pasiruošiau žiūrėti, tai teliko džiaugtis, kad toji diena apskritai atėjo. Patiko man jis, nuostabaus gražumo filmas ir visai neprailgo. Paskutinis pusvalandis apskritai puikus wub.gif

Norte, hangganan ng kasaysayan / Norte, The End of History (2013)
- Dostojevskio ,,Nusikaltimas ir bausmė" interpretacija. Ir išties įdomi interpetacija, daug stiprių scenų, kurios paveikdavo, gražiai nufilmuotas. Tik kad ištęstas, tai jau tikrai. Tikiu, kad yra, kam patiko/patiks, bet man norėjosi kad tos keturios valandos būtų sutrauktos bent jau į 2,5h, nes ypač pirmoji filmo pusė žiūrėjosi itin sunkiai. Aišku, čia dar apskritai buvo mano kaltė, kad nuėjau fiziškai išvargusi, o kadangi filmas pakankamai lėtas ir su mažai veiksmo, tai pradžioj galvojau užmigsiu, na, bet po truputį įsivažiavau.

The Terminator (1984) - pagaliau pamačiau, kas tai per ,,daiktas", nes apart to, kad vaidina Švarcnegeris kažkokį robotą, kuris mėgsta žudyti, nieko daugiau nežinojau. Visai smagus, dar ten šiokia tokia meilės istorija įdėta, tai bent truputį leisdavo atsipūsti nuo veiksmo. Patiko, kad vietomis (ypač einant į pabaigą) jautėsi įtampa. Gal tik kai kur prie nelogiškumų kabinėtis norėjosi, bet nesigailiu, kad pamačiau ir galvoju ateity tęsinius žiūrėti.

The Fall (2006) - dar vienas gražus filmas. Gražus ne tik vizualine puse, bet ir siužetu. Ir taip pat, liūdnas. Vietomis supykdavau ant pagr. veikėjo, kad jis taip manipuliuoja mergaite, tačiau tas pyktis praeidavo, o tuomet ateidavo liūdesys ir toks geras jausmas matant, kokia nuoširdi ir atsidavusi mergaitė. Labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 24 kovo 2014 - 18:03
Aciu kazkam uz Crazy love 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 03 24, 09:53)
Aš vakar suteikiau antrą šansą Before Sunrise, nes pirmą kartą kažkaip nekabino.. Bet vakar labai smagiai susižiūrėjo vakare ir dabar laukiu, kada galėsiu pažiūrėt Before Sunset  biggrin.gif

Produktyvus vakaras - perziurejau ir Before Sunset, ir Before Midnight bigsmile.gif visos dalys puikios ir idomios!
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 03 23, 09:15)

Kad jis toks skystokas, net ir man. Šiaip visai man patiko, bet vis tiek stebiuosi masiškom pagyrom ir kad oskaro nominaciją gavo, užtat labai atkreipiu dėmesį, ką kiekviena čia apie jį rašo. Kai pamačiau, kad ir tu parašei, pirma mintis buvo maždaug tokia- nu jei dar ir LEEja jį išgirs, tai aš tikrai nieko nebesuprantu. smile.gif

QUOTE(Vajuza @ 2014 03 24, 11:06)
Paskutiniai trys matyti filmai su Jaku G. ir uzbaigiau jo repertuara be vieno
Na o dar jo senesniu filmu gal nebeziuresiu

Nebeprisimenu, bet ar matei su juo Zodiac (2007)?
QUOTE(brumbrumai @ 2014 03 24, 11:18)
aš filmus žiūriu su BSplayer, tai pasileidus per jį filmą, man subtitle parsiunčia automatiškai.

Geras, nežinojau, kad dar ir taip būna. bigsmile.gif
QUOTE(gaily @ 2014 03 24, 23:37)
Produktyvus vakaras - perziurejau ir Before Sunset, ir Before Midnight  bigsmile.gif  visos dalys puikios ir idomios!

thumbup.gif

Mano tai visai neproduktyvus. smile.gif Pažiūrėjau LOL (2012). Siaubas, koks tuščias, prastas ir tūpas filmas, vos iškentėjau. M. Cyrus tokia atgrasi. Tie jos draugeliai moksleiviai irgi ne ką geresni (kažkaip man atrodo, kad mes jų amžiaus tokie nebuvome). O jau prancūzai tai kaip kokie ufonautai pavaizduoti. rolleyes.gif Tikrai bus vienas blogiausių mano metų filmų. Brrr. Einu geriau baigsiu Annie Hall žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 03 25, 01:17)
Kad jis toks skystokas, net ir man. Šiaip visai man patiko, bet vis tiek stebiuosi masiškom pagyrom ir kad oskaro nominaciją gavo, užtat labai atkreipiu dėmesį, ką kiekviena čia apie jį rašo. Kai pamačiau, kad ir tu parašei, pirma mintis buvo maždaug tokia- nu jei dar ir LEEja jį išgirs, tai aš tikrai nieko nebesuprantu. smile.gif 

kad kaip bežiūrėčiau - nėr ką ten girti.. tiesa, CH. Bale tai nepažinau
bet vistiek, dabar žiūriu ir galvoju, kad gal kažko nesupratau?
Nominated for 10 Oscars. Another 50 wins & 86 nominations.
kyla natūralus klausimas - už ką. tai gal tada yra už ką... einu į kampą, kad šedevro nesupratau

ilgai marinavusi ir tempusi gumą, pradedu Hanibalą su Madu žiūrėti wub.gif kadangi jau antras sezonas atsirado
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 03 24, 23:17)
Geras, nežinojau, kad dar ir taip būna.  bigsmile.gif

nuu, geras dalykas smile.gif pabandyk wink.gif
Atsakyti
Katilina praziurejau viska su juo,na iki 1998m, senesniu nebeziuresiu,nes turbut nebelabai idomu, o ir ne pagrindiniai vaidmenys jo,tad... Liko tik Enemy,bet nerandu jo niekur,gal dar anksti mastau.gif

Brumbrumai,aciu uz pagalba del tu visu siuntimu,ziurejimu ir titru,susitvarkiau vakar viska,dziaugiuosi anglu kalba ir titrais mirksiukas.gif

Paziurejau vakar antra karta Brokeback mountain,labai jau jis super! wub.gif
Atsakyti