Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 9

QUOTE(speedy @ 2014 05 13, 08:24)
Electrolux gamintojas yra ELECTROLUX.
Brandas tokio pat patikimumo kaip ir Bosch-Siemens (asmeniškai turėjau Electrolux ir tarnavo ji 8 metus, skalbiant KASDIEN).
Bosch taip pat gerai, bet už +/- 1500 lt. geriau Electrolux - gausite daugiau už savo pinigus.

ar apsimoka imti pratesta garantija?
iki 5 metu pvz? kiek matau, sitai kur pasiulet 3 metams 189 lt.
Atsakyti
dar klausimas,
kaip geriausia, ar visvis reikia nukalkinti skalbimo masina?
tie calgon ir pan? gal yra pigensiu budu?
laukiu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maly2zajac @ 2014 05 13, 10:30)

Sunku pasakyti.
Man tai tas biznis su pratestom garantijom nepatinka - aš jo neremiu biggrin.gif
Bet tai tik mano nuomonė...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 05 13, 09:00)
Sunku pasakyti.
Man tai tas biznis su pratestom garantijom nepatinka - aš jo neremiu  biggrin.gif
Bet tai tik mano nuomonė...

kodel? juk tie pvz +3metai, tai gauname ta pacia garantija, kuria gauname siap 2 metus, vienas pazistamas uzsieminejantis irgi technika, sake apie televizorius, kad televizoriams butinai reikia imti papildoma bent metams, nes ne karta buvo kar po 2 metu ir keliu men telikai sugesdavo:D
Atsakyti
QUOTE(maly2zajac @ 2014 05 13, 08:30)

Šiai dienai perkant buitinę technika tikrai apsimoka pirkti garantija 4u.gif
Atsakyti
Kad papildoma garantija - biznis pardavėjui ir tos garantijos teikėjui - faktas.
O visa kita - interpretacijos.
Pasakysiu grubiai, bet gal aiškiau: jei perki š...dą, tai ir garantiją jam papildomą gal ir verta įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(maly2zajac @ 2014 05 13, 08:09)
o kas sio modelio gamintojas?
ar tikrai patikimas "brandas" Elektroliux?
galvojau apie bosh

Siūlau pasižiūrėti modeliuka BOSCH WAQ24462SN
http://www.bosch-hom...WAQ24462SN.html
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 05 13, 09:25)
Kad papildoma garantija - biznis pardavėjui ir tos garantijos teikėjui - faktas.
O visa kita - interpretacijos.
Pasakysiu grubiai, bet gal aiškiau: jei perki š...dą, tai ir garantiją jam papildomą gal ir verta įsigyti.

tame tikrai yra tiesos smile.gif
nesigincysiu, bet ir tie ne š...dąi pasitaiko kad sugenda smile.gif

kaip klausimas del to nukalkinimo? gal siuolaikinems skalbyklems to nereikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maly2zajac @ 2014 05 13, 09:29)
tame tikrai yra tiesos smile.gif
nesigincysiu, bet ir tie ne š...dąi pasitaiko kad sugenda smile.gif

kaip klausimas del to nukalkinimo? gal siuolaikinems skalbyklems to nereikia? smile.gif

Ar tai butu Electrloux ,Bosch ar Siemens bent 3 procentai iš gamyklos išeina broko todėl niekas negali pasakyti ar jūs nenusipirksite tą broką...čia tokia pati situacija su bet kuriuo draudimu..gali apsidrausti ir niekada nepasinaudoti jos paslaugomis..o gali apsidrausti ir po pusę metų jau ramiai kreiptis į draudimo kompanija kad atlygintų žalą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 13 gegužės 2014 - 09:41
ar galetu kasnors atsakyti del to nukalkinimo?
ir siaip ka reik daryti kad prailginti skalbimo masinos tarnavimo laika?
ar ta filtriuka su "akmenukais" apsimoka deti? kaitinimo elementi nukalkinimas?
Atsakyti
QUOTE(maly2zajac @ 2014 05 13, 10:08)
ar galetu kasnors atsakyti del to nukalkinimo?
ir siaip ka reik daryti kad prailginti skalbimo masinos tarnavimo laika?
ar ta filtriuka su "akmenukais" apsimoka deti? kaitinimo elementi nukalkinimas?

Dabar yra veiksmingos tam skirtos buitinės chemijos Bet galima pasinaudoti ir sena laiko patikrinta priemone citrinos rūgšties kristalais. Iki 300 gramų tos rūgštelės reikia suberti į tuščią būgną ir įjungti ilgiausią skalbimo programą bei nustatyti kuo didesnę vandens temperatūrą. Citrinos rūgštis puikiai nuvalo kalkių apnašasbet nekenkia nei skalbyklės vandens leidimo žarnoms nei kaitinimo elementui. Šią procedūrą rekomenduojama atlikti porą kartų per metus.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 13, 11:17)
Dabar yra veiksmingos tam skirtos buitinės chemijos  Bet galima pasinaudoti ir sena laiko patikrinta priemone  citrinos rūgšties kristalais. Iki 300 gramų tos rūgštelės reikia suberti į tuščią būgną ir įjungti ilgiausią skalbimo programą bei nustatyti kuo didesnę vandens temperatūrą. Citrinos rūgštis puikiai nuvalo kalkių apnašasbet nekenkia nei skalbyklės vandens leidimo žarnoms nei kaitinimo elementui. Šią procedūrą rekomenduojama atlikti porą kartų per metus.

Ar actas tinka tam reikalui?
Atsakyti