Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 9

QUOTE(Kikker @ 2014 05 13, 10:17)
Dabar yra veiksmingos tam skirtos buitinės chemijos  Bet galima pasinaudoti ir sena laiko patikrinta priemone  citrinos rūgšties kristalais. Iki 300 gramų tos rūgštelės reikia suberti į tuščią būgną ir įjungti ilgiausią skalbimo programą bei nustatyti kuo didesnę vandens temperatūrą. Citrinos rūgštis puikiai nuvalo kalkių apnašasbet nekenkia nei skalbyklės vandens leidimo žarnoms nei kaitinimo elementui. Šią procedūrą rekomenduojama atlikti porą kartų per metus.

o tie filtriukai kur statosi ant vandens paemimo, ale irgi su kristalais?
beje kur tu citrinos rugsties kristalu paimti?
Atsakyti
QUOTE(maly2zajac @ 2014 05 13, 10:21)
o tie filtriukai kur statosi ant vandens paemimo, ale irgi su kristalais?
beje kur tu citrinos rugsties kristalu paimti?

Galima nusipirkti bet kurioje maisto produktų parduotuveje...ale tokiu filtrų nereikia statyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 13, 10:48)
Galima nusipirkti bet kurioje maisto produktų parduotuveje...ale tokiu filtrų nereikia statyti 4u.gif

cia tas maisiukas ale kaip cukrus?
beje ar citrinos rugstis nekenkia gumoms?
Atsakyti
[quote=maly2zajac,2014 05 13, 10:50]
[/quot
Bus manau naudingiau jai apsilankysite štai šioje temoje
http://www.supermama...showtopic=83010
Atsakyti
QUOTE(maly2zajac @ 2014 05 13, 11:50)

Buna prie prieskoniu. Jei jums raso, kad nekenkia, reiskia, nekenkia. Dar karta pacituosiu:
Citrinos rūgštis puikiai nuvalo kalkių apnašas bet nekenkia nei skalbyklės vandens leidimo žarnoms nei kaitinimo elementui.
Atsakyti
Laba diena,

Atėjau ir aš patarimo 4u.gif . Sugedo mano Indesit IWSC5085, meistras teigia, kad pataisyti neįmanoma. Gal galėtumėte rekomenduoti nedidelę, bet patikimą skalbimo mašiną ( apie 3kg) už studentišką biudžetą (iki 800lt) gal žinote, kur parduoda skalbimo mašinas su transportavimo defektais už mažesnę kainą?
Atsakyti
QUOTE(Pievose @ 2014 05 14, 15:23)
Laba diena,

Atėjau ir aš patarimo 4u.gif . Sugedo mano Indesit IWSC5085, meistras teigia, kad pataisyti neįmanoma. Gal galėtumėte rekomenduoti nedidelę, bet patikimą skalbimo mašiną ( apie 3kg) už studentišką biudžetą (iki 800lt) gal žinote, kur parduoda skalbimo mašinas su transportavimo defektais už mažesnę kainą?

Koks miestas? Tokios mazos krovos jus norit del vietos taupymo ar del kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 gegužės 2014 - 14:29
QUOTE(linamog @ 2014 05 14, 14:28)
Koks miestas? Tokios mazos krovos jus norit del vietos taupymo ar del kainos?

Vilnius
Papildyta:
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Pievose @ 2014 05 14, 14:23)
Laba diena,

Jūsų atveju tada siūlau pasižiūrėti biudžetines skalbimo mašinas be jokių defektų...pvz BEKO..
Šaunu būtū kad gabaritus parašytumete kokie tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 14, 14:39)
Jūsų atveju tada siūlau pasižiūrėti biudžetines skalbimo mašinas be jokių defektų...pvz BEKO..
Šaunu būtū kad gabaritus parašytumete kokie tinka 4u.gif

norėčiau nedidelės (plotis apie 30cm), gali būti atidaroma iš viršaus. Gal galėtumėte paminėti porą modeliukų, kaina visgi gali būti ir didesnė. Labai pasimečiau, nes pasirinkimas labai platus, o išmanymo pas mane 0 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievose @ 2014 05 14, 15:53)
norėčiau nedidelės (plotis apie 30cm), gali būti atidaroma iš viršaus.

Jusu turetos matmenys 60x45x85cm, 30cm plotis man truputi utopiskai skamba. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 14, 14:57)
Jusu turetos matmenys 60x45x85cm, 30cm plotis man truputi utopiskai skamba. g.gif

Tai čia ko gero tas 45cm diametras ir bus. Skalbimo mašina buvo siauresnė už standartą. truputį apsirikau su tais 30cm blush2.gif

user posted image
Atsakyti