QUOTE(starke @ 2014 02 26, 17:29)
na bent jau pradzioje galit ir nepirkti automobilio ir be jo apsieisit

o gal greitai pavyks darbus susirasti

kokio busto ieskosit ir pan.. kazkas seniau rase, kuo maziau pinigu atsivezi, tuo greiciau darba susirandi
paaiškinsiu savo situaciją
kodėl dėl automobilio rašiau - tai jis bus būtinesnis... pradžiai, kol susirasim darbus, kol visus dokus SSN, ID sulauksim, susiforminsim, kol mokyklos reikalus dukrai sustyguosim, mūsų ten laukiantys draugai pasisiūlė apsistoti jų name... taigi, bent jau pirmam mėn nereikės ieškotis nuomos... iki mokyklos teks pavažiuot, todėl mašina reikalinga... be to, tikrai neketinu sėdėti ir laukti manų iš dangaus, o darbo ieškosiu ASAP
pas mane juk jau bus studentas ten Notre Dame University, tai teks jam ir rūbų papirkt, ir jo kambariui daiktų... suprantama, kainuos tai... be to, mes pradžiai apsistosim WV, o sūnus gi mokysis Indianos valstijoj... o ši žiema uh kokia buvo... tai žinote, striukės, batai... ir dar turėkit omeny, kad mažylis mano 2,06 m... su 15 dydžio koja...
žodžiu, išlaidų pakaks, nes iš LT neketinam temptis daug visko... mokyklai teks supirkt knygas, uniformą... na, gali tekti ir už mokslą mokykloj mokėti... nes privati...

praktiškai kiekvienas doleris daug maž apskaitytas ir paskirstytas...
be to, rusiškam forume skaičiau, kad ten ar tai Maskvos, ar tai Varšuvos ambasadoj buvo konkrečiai nurodyta kokia min suma turi būti 3-4 asmenų šeimai bent jau 3 mėn pragyvent
aš tik labai labai viliuosi, kad interview būtų paskirtas birželiui... sutaupytume pinigų... nes sūnui birželio vidury baigias F-1 viza ir reikės arba ją per naują formint, arba jau gaut GC
bilietų kainos vasarą kosminės ir jeigu tektų kelissyk pirkt jam bilietus į LT ir atgal... būtų ne kas
belieka melstis...