QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 27, 03:45)
Na o $20,000 3 menesiam man rodos tikrai daug - net perkant masina daugoka. Juk pradzioj galima ir pasispaust, t.y. nebutina busto viskuo apsistatyt, o isigyt reikalingiausius daiktus. O paskui po truputi ir kitka susipirkt. Na pvz kad ir kokia lova juk nebutina iskart pirkt, pirma galima ir ant ciuzinio pamiegot, o tai jau puse sumos susitaupo. Vistiek, jei koncentruojamasi i darbo paieskas, tai susiradus bus pastovios pajamos ir tada drasiai viska ko truksta isigysit.
lietuviškam forume vienas seniai išvykęs į JAV tautietis patarė, kad reikia turėt pinigėlių ne 3 mėn, bet 3-6 mėn... nes niekada negali žinot kaip kas gali susiklostyti...
iš to ir orientuojuosi į tą sumą...
beet... kol kas NT dar neparduotas... kas žin, kiek realiai liks po visų paskolų atidavimo
nepalyginamas dalykas, kai vaikai mažiukai ir kai jau suaugę...
aš labai realistiškaiskaičiuoju... na žinoma, su šiokiu tokiu paapvalinimu...
juk dar sveikatos draudimą iškart reikės pasidaryt... taigi, taupant ant vienų dalykų, pinigai bus nukreipti kitiems būtiniems dalykams...
tikrai neina kalba apie prabangą, šmutkes ar pan...
aš žinoma, dar būtinai skambinsiu į ambasadą Vilniuje, kai turėsiu pokalbio datą... ir viską tiesiai šviesiai klausiu... manau, geriausias būdas tai
pasakykit prašau, kaip greit ir su kokiomis anglų kalbos žiniomis jums teko darbukus susirast...
kokios profesijos yra paklausiausios..?