Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sustiprinti imunitetą?

noreciau gydytojos paklausti.noriu pradeti vesti vaika i darzeli,ir kaip imanoma labiau noreciau isvengti tu visu persalimo ir kitu ligu... kazka esu girdejusi apie imuniteta stiprinancius vaistus ir apie pneumo skiepa.
ar galetumet apie tai suteiksti daugiau informacijos?jei neskiepyciau ,o tiesiog duociau gerti tuos imuniteta stiprinancius vaistus,ar nekenkia jie?kiek girdejau,tai juos geriant tada vaikui savaime nesiformuoja imunitetas ar tai tiesa? ar tai padeda labiau isvengti ligu?
ir kaip del skiepo?ar tikrai vaikas bus labiau atsparus ligom?kada po skiepo igyjamas imunitetas?
na ir dar dvejoju del vejaraupiu ar skeipyti? ar butinai reikia,kad vaikas persirgtu vejaraupiais? gal tiesiog paskiepyti ir viskas? na labai jau nenoriu,kad susirgtu...
labai aciu uz atsakymus.

beje kiek kainuoja tas pneumo skiepas?
Atsakyti
Prieš einant į darželį, rekomenduočiau atlikti skiepą nuo hemophilus influenza (act. hib vakcina). Ši bakterija yra pats pagrindinis vaikų peršalimo ligų sukėlėjas. Imunitetas susidaro maždaug 5 metams, kol vaikai dažniausiai serga. Skiepyti pneumo vakcina reikia tuos vaikus, kurie serga bronchine astma, ar labai dažnai bronchitais ar plaučių uždegimais. Skiepijami vaikai tik nuo 2 metų. Vakcinų kainų tiksliai nežinau, pasiskambinkite į užkrečiamų ligų profilaktikos centrą- vakcinų skyrių.
Jei vaikas, pradėjęs eiti į darželį, dažnai sirgs, galima naudoti ežiuolės preparatus, kurie stiprina apsaugines organizmo reakcijas; pagal chemą gerti Ribomunyl. Dėl šių preparatų vartojimo pasitarkite su gydytoja.
Nuo vėjaraupių skiepyti nėra būtina, bet jei Jūs bijote ligos, galite pasiskiepyti.
heart.gif
Atsakyti
Gal trumpai atsakytumete, ka nusipirkti is gausybes rago vaistineje, kad stiprintume vaikuciu imuniteta rudenejant? Domina nuo 1.5m. iki 5m. Daznai serga kvepavimo taku ligomis. Daug gydyta antibiotikais... Aciu.
Atsakyti
Visų pirma dažnai sergantį vaiką reikėtų paskiepyti nuo haemophilus influenza- tai pats pagrindinis vaikų peršalimo ligų sukėlėjas.
Pagal schemą galite gerti Ribomunyl(tai irgi tarsi skiepas nuo daugelio sukėlėjų). Jo gėrimo schemą gausite pas gydytoją. Kas mėnesį visą šaltąjį sezoną reikės ji pakartoti. Tai yra patys naujausi preparatai, sumažinantys vaikų peršalimo ligas.
Dar galima gerti Imunalį, ežiuolės preparatus. Aišku viską girdyti nereikia. Ir nereikia pamiršti vitaminų.
heart.gif
Atsakyti
Gydytoja mums patarė imunal.O vaistininkė davė imunital ir sakė, kad tai visiškai vienodi preparatai. o gal jie skiriasi, gal skiriasi etanolio kiekis juose padėkit. Ir po kiek duoti ,vaikui 1m.8mėn. Pernai gėrėm umckalor, gal jis geresnis. Norėčiau žinoti jūsų nuomonę. Ačiū.
Atsakyti
Reikėtų pasiskaityti informacinį lapelį, kuriame turi būti nurodomas dozavimas (nes yra įvairių vaisto formų) . Imunalis dozuojamas po 5-10 lašų 3 kartus dienoje. heart.gif
Atsakyti
Nors ir nesu vaikas, bet noreciau suzinoti, kokius vitaminus/maisto papildus pradeti naudoti, kad pastiprinciau savo imuniteta...
Atsakyti
Patarčiau vartoti Vision maisto papildus, kuriuos galite nusipirkti tik per platintojus. Vartoti juos reikia kursais, priklausomai, kokias sistemas Jūs norėtumėte labiau sustiprinti. heart.gif
Atsakyti
Gydytoja mums pasake, kad dukros imunitetas silpnokas, uzhtenka, kad kas nusichiaudi - ir virusas prilimpa. Shi rudeni ji sirgo jau 4 kartus. Nesunkiai, be komplikaciju, bet... Apie darzheli patare ne nesvajoti iki triju metu, nors ketinau nuo dvieju metuku leisti, nes dukryte labai komunikabili, imli, zhaisminga ir labai megsta buti vaiku buryje. Ka jus manote apie tokia situacija ir darzheli?
Duodu zhuvu tauku, polivitaminu. Ka dar galechiau padaryti, kad ji sustipretu? Achiu smile.gif .
Atsakyti
Manau, visko jai pakanka. Ar pilnai ją paskiepinote- ar gavo skiepą nuo haemophilus infl. O tokio amžiaus vaikai virusinėms infekcijoms yra imlūs, ypač nuo savo bendraamžių. Bet jei tos infekcijos yra lengvos, nesikomplikuoja bakterinėmis infekcijomis, tai ir labai pergyventi nereikia.
Ateis vasara- grūdinkitės.
heart.gif
Atsakyti
Norėčiau konsultacijos, kokius vitaminus patarsite naudoti imuniteto stiprinimui vaikui 1 m. 2 mėn.
Neseniai persirgo virusine angina ir gėrė antibiotikus.

Ačiū
Atsakyti
To reikia klausti savo vaiko gydytojos.
Atsakyti