Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai apie viską 2 :-)

QUOTE(Sypsena777 @ 2014 07 10, 12:14)
Karusia, vaikui ir buvom prizadeja, kad jeigu gerai elgsis, bus parvezta lauktuviu ir sekanti karta vaziuos kartu, bet turi irodyti, kad jis moka elgtis graziai. Aisku mums gryzus pasake, as klausiau mociutes viskas buvo gerai, susveite visas lauktuves, o sekancia diena mociute prakalbo sad.gif
  Darzelyje jis hyperaktyvus, jeigu jam aukletojos sugalvoja kazkokios veiklos, tada viskas gerai, jeigu ne, tai jo visur pilna, atsikalbineja, sokdina aukletojas ir t.t. bet cia jau kai dirba pakaitines vasaros metu, pastovios aukletojos jau zino jo buda, tai jam buna sugalvojamos uzduoteles, tai jis viena po kitos daro ir viskas buna gerai.

Šypsena, matau vieną klaidą - močiutė kalba per vėlai ir tai griauna jūsų pastangas.
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2014 07 10, 11:14)
Karusia, vaikui ir buvom prizadeja, kad jeigu gerai elgsis, bus parvezta lauktuviu ir sekanti karta vaziuos kartu, bet turi irodyti, kad jis moka elgtis graziai. Aisku mums gryzus pasake, as klausiau mociutes viskas buvo gerai, susveite visas lauktuves, o sekancia diena mociute prakalbo sad.gif
  Darzelyje jis hyperaktyvus, jeigu jam aukletojos sugalvoja kazkokios veiklos, tada viskas gerai, jeigu ne, tai jo visur pilna, atsikalbineja, sokdina aukletojas ir t.t. bet cia jau kai dirba pakaitines vasaros metu, pastovios aukletojos jau zino jo buda, tai jam buna sugalvojamos uzduoteles, tai jis viena po kitos daro ir viskas buna gerai.

Cia, kaip ir minejau, ne tik vaike problemos reikia ieskot, o ir seneliuose.
Atsakyti
Seneliai nieko keisti nezada sad.gif Tik kaltina mane, kad as vaikui nesugebu isaiskinti, kaip reikia elgtis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2014 07 10, 12:45)
Seneliai nieko keisti nezada sad.gif Tik kaltina mane, kad as vaikui nesugebu isaiskinti, kaip reikia elgtis sad.gif

Nezinau ar turit kita iseiti, bet as tokiems seneliams nepalikciau vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2014 07 10, 13:45)

Gal seneliai nesupranta, kad tu negali valdyt situacijos per atstumą? Tam jie ir lieka su vaiku, kad jie valdytų, o ne vaikas.
Čia jau gaunas iš serijos: mes būsim geri, anūko "neskųsim", tik vėliau lai mama išauklėja. doh.gif
Pritariu, kad vaiką reikėtų palikti su kažkuo kitu. Gal pvz. jo mokytoja, kuri geba jį suvaldyt, galėtų pagelbėt. Reikia ieškot išeičių.
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2014 07 10, 08:14)
  Darzelyje jis hyperaktyvus, jeigu jam aukletojos sugalvoja kazkokios veiklos, tada viskas gerai, jeigu ne, tai jo visur pilna, atsikalbineja, sokdina aukletojas ir t.t. bet cia jau kai dirba pakaitines vasaros metu, pastovios aukletojos jau zino jo buda, tai jam buna sugalvojamos uzduoteles[SIZE=7], tai jis viena po kitos daro ir viskas buna gerai.

Manau dar ir čia problemele... nuobodu jam su seneliais, neįdomu, nūdna, tai ir reikia pasilinksmint smile.gif. Viens prie vieno mano jaunėlė, kai buvo mažesnė nuolat reikia galvoti kažką naujo, įdomaus, nes kitaip ji pati susiras biggrin.gif. Dar ir dabar tiesiog būtina jai būti užimtai, nes kitiap prisigalvoja briedų visokių. Taigi šiai dienai smuikas, fechtavimas kasdien ir jėzuitų gimnazijos akademinė kartelė.
Atsakyti
aš paskaitau jus ir apsiraminu, kad viskas su mano Jone ok. Ji tokia irgi gyvas sidabras, bet vat darželis ja nepatenkintas. Skundžia, kad skriaudžia vaikus, erzina, pastumia. Šiandien pradėjo aiškinti auklėtoja, kad jie nenori, kad vieną mergaitę tėvai atsiimtu, nes ją muša. Pakalbėsiu vakare su Jone, bet man tai jau perlenkta lazda. Klausai auklėtojos, tai visi tokie švelnūs, ramūs, o maniškė tai darželio baubas. Gaila, kad auklėtojos nesuvokia paprasto dalyko, kad erzina ji, ir pastumia vien dėl dėmesio. Tarkim yra auklėtojos dukra grupėj su kuria Jonė pradžioj draugavo, o po to ta auklėtojos dukra susidraugavo su kita, tai natūralu, kad mano vaikas visom priemonėm kovoja dėl dėmesio ir erzina konkurentę. Auklėtoja šįryt pradėjo aiškinti, kad jie kalba su savo dukra, kad nekreiptų dėmesio į Jonę ir pan. Nesuprantu, ar aš durna ir ne taip suprantu ar ten auklėtojos su sovietiniu supratimu. Anksčiau po tokių pokalbių pykdavau ant Jonės, o jau dabar mane tokios suaugusios auklėtojos kalbos nervina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeimos kaklas: 11 liepos 2014 - 03:44
Merginos su visom issakytom jusu mintim as sutinku, tikrai taip ir yra. Bet as juk su vaiku istisai negaliu buti, tiek su seneliais bunat, tiek mokykloje manes nebus ir jo toks elgesys tikrai nera pateisinamas, mokytojai juk nepasakysiu, manes nera ir jus ji turit kontroliuoti. Rugseji zygiuosi i mokykla i priesmokykline klase, tai tikrai kazkaip nejauku.

Seimos kakle, pas mane identiska situacija su aukletojom ir lygiai taip pat kaip tu pykdavau ant vaiko, paskutiniu metu pradejau pykti ant aukletoju, ir zinai kada baigesi visi tie skundimai? Kai pasakiau, kad apie jusu sugebijima uzimti vaika, ji priziureti ir apie Jusu pedagoninius sugebejimus as informuosiu darzelio direktore ir svietimo skyriu, viskas baigesi, ir vaikas po tokio mano pokalbio su aukletojom darzelyje pradejo jaustis geriau, gryzta su nuotaika, o taip budavo pasiimi vaika, jis visas piktas ir t.t. O dabar gryzta visas issisiepes, aukletojos jam leidzia nemiegoti, gulasi su visais vaikais, kai vaikai uzmiega, tada pakelia maniskis, ir jis eina, rasyti, piesti ar kokia kita veikla uzsiimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsena777: 11 liepos 2014 - 08:25
mūsiškė šiaip pozityvas, geros dūšios, ji visada nuotaikoj ir labai nesisieloja, neužsibūna liūdnume, tai nėra, kad ji grįžtų nenuotaikoj ir pan. Aš irgi taip galvoju, kad jeigu vaikas nemiega, tai jam to miego nereikia, tai ir neguldai, bet...darže liko 3 savaitės ir nuo rudens į mokyklą, kur klasėj bus 7 vaikai, tai tikiuosi mokytoja sugebės rasti bendrą kalbą su mūsų "baubu". Vieno tik ko prašysiu, kad Jonę sodintų į pirmą suolą. Bendrai, dar 1 ar 2 metai ir grįšime į LT, tai čia gal bus paprasčiau.
Atsakyti
Pirmagimis padovanojo Žirniui Swatch laikrodį.Šiek tiek dėvėtą,bet originalų,parvežtinį.Patį pirmą vakarą pakišo po lempa ir laikė,kol išdegė ekranas...Šiandien dingo skaitmeninis fotikas doh.gif Ir kada baigsis tie konstravimai ir išradinėjimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 07 25, 19:38)
Pirmagimis padovanojo Žirniui Swatch laikrodį.Šiek tiek dėvėtą,bet originalų,parvežtinį.Patį pirmą vakarą pakišo po lempa ir laikė,kol išdegė ekranas...Šiandien dingo skaitmeninis fotikas  doh.gif Ir kada baigsis tie konstravimai ir išradinėjimai? g.gif

Galiu paguosti, kad mano 16 metų brolis išardė tv. norėjo pataisyti, bet kažkodėl liko detalių. Radiją sutaisė jis, o tv teko keisti.... Šiaip tai jo profesija tokia smile.gif paskui tapo.
Kolegės sūnus iš radijo ir paprasto telefono bandė mamai mobilniką sukonstruoti. Buvo lygtai koks 4tokas. Dabar KPU baiginėja.
Svarbu nepiktybiškai. p.s. apie tv dar - mūsų namuose visada buvo broliui detalių, kurias buvo galima naudoti saviems eksperimentams. Analogiškai aš turėjau medžiagų skiaučių, siūlų, nors nelabai naudojau, labiau nirau į knygas.
Virtuvėje eksperimentai irgi buvo pakenčiami. na, nebent visus pietus sugadindavau. Kartais stebiuosi savo tėvų kantrybe.
Papildyta:
QUOTE(šeimos kaklas @ 2014 07 11, 08:53)
Bendrai, dar 1 ar 2 metai ir grįšime į LT, tai čia gal bus paprasčiau.

žiūrint iš katros pusės važiuosi smile.gif bet vilčių daug nedėčiau. smile.gif
Atsakyti
Karusia, važiuosime nuok Rytų, tai todėl tas ir viltis dedu mirksiukas.gif
Atsakyti