katinams nesudarykit sąlygų kur pritūpt- mama rožynuose ir kitur, kur jie vis bando tūliką daryt- pagaliukų prikaišioja- nei pritūpt nei pasikapstyt jiems nepatogu- eina nur patogiau iš ten. Kelis metus taip darė, dabar ramu, kol katinai tie patys, o kai nauji kaimynystėj atsiras- vėl reikės pagaliukų prikaišiot daug daug
uch, ryte radau black russian ir aladino lempos du kabliukus išlindusius
prasideda mikučio džiaugsmai
katinams nesudarykit sąlygų kur pritūpt- mama rožynuose ir kitur, kur jie vis bando tūliką daryt- pagaliukų prikaišioja- nei pritūpt nei pasikapstyt jiems nepatogu- eina nur patogiau iš ten. Kelis metus taip darė, dabar ramu, kol katinai tie patys, o kai nauji kaimynystėj atsiras- vėl reikės pagaliukų prikaišiot daug daug
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 21, 15:09)
ir vėl tie prietarai
QUOTE(rasa195 @ 2014 02 21, 15:24)
visai netycia landziojau pigu.lt puslapyje ir sta ka radau Dirvožemio Ph ir derlingumo matuoklis
http://pigu.lt/sodo_...klis?id=4634729
gal kas turite, turejote, reikalingas daiktas ar nelabai
http://pigu.lt/sodo_...klis?id=4634729
gal kas turite, turejote, reikalingas daiktas ar nelabai
man asmeniškai reikalingas ir naudoju pagal paskirtį
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 02 21, 17:11)
na kitamet isiulysiu
papildomai pomidoru seklu. tik pries tai reiks duris uzrakint 
o kaip gali nepatikt tikras produktas
vaikyste kaime prisiminiau 
o kaip gali nepatikt tikras produktas
kam vaikyste,kam esamas laikas :ax:taip istampyti nervai
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 21, 18:13)
ir vėl tie prietarai
Tai jau 7, 9, 10 jau negalima ir daigai bus bergždi?
butent sita is pigu.lt
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 21, 17:13)
O kaip jis parodo mikroelemetų kieki skaičiais,ar -norma/trūkumas?
QUOTE(solo2 @ 2014 02 21, 17:25)
O kaip jis parodo mikroelemetų kieki skaičiais,ar -norma/trūkumas?
pas mane pH matuoklis, o aukščiau rodyto antras indikatorius tik šiaip, preliminarus. Svyruoja nuo 'per mažai' iki 'per daug'. Tiksliems duomenims vis tik reiktų į laboratoriją vežti bent kartą į metus.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 21, 17:20)
o del sejos laiko,tai kuo daugiau skaitau ,tuo daugiau suprantu,kad nieko nesuprantu 
ir nesuk galvos. Žinai kada gali pas save perkelti, atskaičiuok 55-60 dienų ir sėk
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 21, 15:09)
psio isigijau
sklypas nesuformuotas,vis dar valstybinis,bet aplinkui musu zemes.pirmadieni i registrus ir zemetvarkon
Nekaukšėk galvon, nes tai puiki investicija, sveikinu
Papildyta:
QUOTE(zara** @ 2014 02 21, 14:49)
Damos
I kokius indelius geriausia seti pomidoru seklytes
ir i kokius po to pikuoti 
I kokius indelius geriausia seti pomidoru seklytes
Išpikiuoju į vienkartinius alaus bokalus, tik skylučių su vinuku juose pribadau, raminantis darbas
aciu ,mergaites uz sveikinimus
tik dabar reiks galvot,ka su ta investicija daryt,pagal naujausias zinias,es ruosias isnaikint lt kiaules
o tai turejo buti musu verslas
mamkos,kas geriau podsnieznik ar polfast
mazinu veisliu skaiciu 
Papildyta:
man dar neatejo
,reik laukt rytdienos
Papildyta:
QUOTE(Meda-1 @ 2014 02 21, 18:48)
Gavau prekes iš Mydobro, taigi dar kartą viskas patikrinta. Iš anksto mokėti nereikėjo - voke informacija kur, kam ir kiek mokėti. Pirkau už 40 Lt, tai papildomai - už pristatymą nėra nei vieno Lt priskačiuota. Žodžiu - rekomenduoju. 
man dar neatejo
Pagaliau i Senukus uzsukau zemiu nusipirkt - siandien planuose seti balkoninius ir gal kelias ankstyvas veisles ikisiu...
Tuoj geles dings nuo palangiu ir karaliaus pomidorai
Tuoj geles dings nuo palangiu ir karaliaus pomidorai
QUOTE(Alekto @ 2014 02 21, 10:52)
Gera idėja su antrom durim. Reiks kažkaip kažką susimeistraut, tik be vyriškos ranko kiek kebliau 
Mano mama nuo katinų papraščiausiai tinklą žvejybinį pakabina ant durų, kai reikia įeiti, vieną pusę tiesiog atkabina nuo kabliukų, paprasčiau nebūna.
Pasejau visus 78
Su metais i prota atejau, nei vieno nesejau virsaus
Uzkniso uzaugini ispopini ir paskui isdalini
Jei jau nedygs tai spesiu i kovo 8 dienos traukini