Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(daimura @ 2014 02 21, 19:07)
Mano mama nuo katinų papraščiausiai tinklą žvejybinį pakabina ant durų, kai reikia įeiti, vieną pusę tiesiog atkabina nuo kabliukų, paprasčiau nebūna.

tai mazum ir dienine uzuolaida papigiai is humanos tiktu g.gif nors mano mintis buvo armavimo tinkleliu siltnamio duris nuo kasharu apsaugot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 21, 18:27)
tai mazum ir dienine uzuolaida papigiai is humanos tiktu g.gif nors mano mintis buvo armavimo tinkleliu siltnamio duris  nuo kasharu apsaugot ax.gif

Per dieninę užuolaidą prastai oras vaikšto, o to tinklo skylės tai didžiulės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 21 vasario 2014 - 18:36
Toks klausimas, ar yra toks Elektrenu siltnamis ar cia bus KIetaviskiu ar Ziezmariu, google tik situos radau? Geles juk Ziezmariu siltn. augina g.gif

Ex, atsiliepk, kokiam siltnamy pirkai ta gele nuo kaciu g.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2014 02 21, 19:07)
Mano mama nuo katinų papraščiausiai tinklą žvejybinį pakabina ant durų, kai reikia įeiti, vieną pusę tiesiog atkabina nuo kabliukų, paprasčiau nebūna.

Bet tinkla reikia tureti arba jo dali kazkokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 21, 18:58)

Iš kažkur susiorganizuoja tą tinklą. Nežinau net kodėl, bet ant viso šiltnamio plėvelės viršaus mama visada tą žvejybinį tinklą tempia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 21 vasario 2014 - 19:07
QUOTE(daimura @ 2014 02 21, 20:05)
Iš kažkur susiorganizuoja tą tinklą. Nežinau net kodėl, bet ant viso šiltnamio plėvelės viršaus mama visada tą žvejybinį tinklą tempia.

Turbut, kad vetra nenuplestu.
Atsakyti
Apie žvejybinius tinklus, o šiaip tai yra sodo prekių parduotuvėse, skyriuose žalias tinklas nuo paukštukų.
Papildyta:
Toks klausimas, ar yra toks Elektrenu siltnamis ar cia bus KIetaviskiu ar Ziezmariu, google tik situos radau? Geles juk Ziezmariu  siltn. augina g.gif

Schetelig'o grupei priklauso Elektrėnų šiltnamiai, kurie gėles ir daržovių daigus augina. Žemėlapis.
Atsakyti

Papildyta:

http://www.e-senukai...=...y=16&pgNr=2
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 21, 20:15)
Apie žvejybinius tinklus, o šiaip tai yra sodo prekių parduotuvėse, skyriuose žalias tinklas nuo paukštukų.
Papildyta:

Schetelig'o grupei priklauso Elektrėnų šiltnamiai, kurie gėles ir daržovių daigus augina. Žemėlapis.

Aciu, dabar tik beliko suzinot ar siais metais augina tas metas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 02 21, 19:33)
Per dieninę užuolaidą prastai oras vaikšto, o to tinklo skylės tai didžiulės

as ne apie nailonine schmoll.gif buna tokios retos,is storu siulu,maziausios akutes dydis 3x3mm.pro jas net uodai pralenda gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 21, 18:53)
aciu ,mergaites uz sveikinimus wub.gif tik dabar reiks galvot,ka su ta investicija daryt,pagal naujausias zinias,es ruosias isnaikint lt kiaules g.gif  doh.gif o tai turejo buti musu verslas verysad.gif mamkos,kas geriau podsnieznik ar polfast g.gif mazinu veisliu skaiciu ax.gif
Papildyta:

man dar neatejo verysad.gif  ,reik laukt rytdienos

aš už podsnieznik, pas mane polfast labai trumpai tedavė vaisius, nors tikrai ankstyvas.
Atsakyti
Ot būtų, augini tik pomidorus, o gauni baudą už žvejybinį tinklą biggrin.gif

Ačiū labai NĖRA 4u.gif Pasipildžiau ir aš žaliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2014 02 21, 20:37)
aš už podsnieznik, pas mane polfast labai trumpai tedavė vaisius, nors tikrai ankstyvas.

aciu 4u.gif atiduosiu kam nors polfasta ax.gif
Atsakyti