Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Vinija @ 2014 02 19, 11:49)
nu tai nezino kodo...ir as nezinau, buciau parasius:)

na aktyviai dalyvaujate, juk kodukas buvo anoje temojo parašytas, juk nesunku atsiversti senosios temos galą ir susivesti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 19, 12:25)
na aktyviai dalyvaujate, juk kodukas buvo anoje temojo parašytas, juk nesunku atsiversti senosios temos galą ir susivesti  ax.gif  mirksiukas.gif

nuuuu.....taip pat nesunku dar karta ir parasyti tongue.gif

aktyviai ar neaktyviai, nereiskia, kad viska speji suziureti
Atsakyti
Vinija keleta postu auskciau parase ir koduka ir pina Bonda smile.gif ar irgi kartais neturiu laiko visur viska suziureti, todel cia ir esam, kad padetume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 19 vasario 2014 - 11:34
QUOTE(proksi @ 2014 02 19, 12:33)
Vinija keleta postu auskciau parase ir koduka ir pina Bonda smile.gif ar irgi kartais neturiu laiko visur viska suziureti, todel cia ir esam, kad padetume  4u.gif

jo jo, maciau, cia viena mergaite klause, tai jau cia po paskelbimo "pastabos" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 19, 12:37)
jo jo, maciau, cia viena mergaite klause, tai jau cia po paskelbimo "pastabos" smile.gif

na ka galiu atsakyti ... no comments unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 19, 12:40)
na ka galiu atsakyti ... no comments  unsure.gif

viskas gerai...gal siaip ne nuotaika, as tai vakar uzsisakiau, bet nieko sau:( vyrui ir vaikui:) snd ziuriu ziuriu ir nieko nematau....
j.crew pareina, bus foto smagiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės nereaguokite taip ūmiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 19, 11:35)
o kaip su dydziais, su 100 cm per krutine, ir 107 cm per klubus koki imti, M ar L?

Su 96 per krūtinę ir 105 klubais M geras ir neaptemptas
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 19, 12:42)
viskas gerai...gal siaip ne nuotaika, as tai vakar uzsisakiau, bet nieko sau:( vyrui ir vaikui:) snd ziuriu ziuriu ir nieko nematau....
j.crew pareina, bus foto smagiu lotuliukas.gif

mano irgi pareina jcrew bijau ar nebusiu saves pamazinusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 19, 12:06)
mano irgi pareina jcrew bijau ar nebusiu saves pamazinusi  doh.gif

man irgi pareina kaspiniuotis ar kaip ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 02 19, 13:15)

pas mane dar sijonukas, i kuri bandysiu isispausti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 02 19, 14:15)

Kaspinuotis, jei tiksliau biggrin.gif

Ačiū komandai labai labai aciuks.gif 4u.gif . Ypač Aneritai už optimalias pašto paslaugas bigsmile.gif aciuks.gif 4u.gif

Nu bet amerikonai spalvų nepažįsta doh.gif biggrin.gif Taip laukiau kašmyriuko iš Dillards, gavau, tai vos neišalpau. Nu, graži ir gautoji spalva, bet visai ne tokia, kaip paveiksliukyje cool.gif
http://www.dillards....1_301_503993625
Va ši Emerald spalva ir yra ryški ryški gili žalia, o ne tokia, kaip tikėjausi iš paveiksliuko.. nu, bet ką dabar paimsi iš amerikonų, kurie spalvų nepažįsta biggrin.gif
Kašmyriukas plonulytis. O kaina dabar dar geresnė bigsmile.gif .
Atsakyti