Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2014 02 19, 11:45)
tai suveskite kodus ir matysite ar taiko, juk šiandien rašė, kad taikė dar, o jei tik lauksite kol parašys liksite ant ledo  ax.gif

nu tai nezino kodo...ir as nezinau, buciau parasius:)
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 19, 10:44)
tai siuskite, tik parasykite, kad paimtu su nuolaida, jei bus tai nupirks, jei ne TIKRAI nepirks...taigi musu mergaites viska zino:)

ok ikalbejot biggrin.gif nusiunciau

ar esate pirke avalyne is landsend? Ar atitinka dydį? vieni baciokai vilioja labai
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2014 02 19, 09:43)
Sveiki,
Dillards gal pirksit artimiausiu metu?
ten taxu nera rubams?
aciu

Dillards apskritai "betaxe" pardė. Tik shipas visada yra, dalinamas.

QUOTE(akimirkax @ 2014 02 19, 09:54)

wub.gif gavau šios firmos kašmyrinį golfą. Labai labai fainas wub.gif. O čia dar ir kaina geresnė, griebkit, kam dydžiai tinka. Nedidinti 4u.gif.

Ir šiaip, didžiulis dėkui Darniai Komandai už darbą. Viskas sugaudyta, supirkta, gauta, sklandžiai, operatyviai ir geranoriškai wub.gif aciuks.gif.
Labai nudžiugino EddieBauer rūbų kokybė. Tikrai drąsiai galima pirkti iš ten, net paparastos maikės labai kokybiško trikotažo wub.gif.
Tiesa, gal kas norit RL batukų? ax.gif pardavinėju, detali informacija Taurės išparduotuvėj 4u.gif user posted image
Atsakyti
mergaites, ilga melyna striuke tik XS dydzio su brokeliu 48$, dydid Petite:
http://www.landsend....-coat/id_264748
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2014 02 19, 11:51)
ok ikalbejot  biggrin.gif nusiunciau

ar esate pirke avalyne is landsend? Ar atitinka dydį? vieni baciokai vilioja labai

ne, nesu, vakar issiunciau vaikiskas basutes, isprasta, bet pagal dydziu lejntele vos ne mazi , ai...jei ka parduosiu smile.gif o moterisku nezinau, yra fainu ir as ziurineju....
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2014 02 19, 10:38)
aš siūsčiau jei žinočiau ,kad nuolaidą taiko biggrin.gif

kodas BESTINCLASS - Pin: 6320 galioja iki - Expires 2/25/2014 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 02 19, 11:55)
kodas BESTINCLASS - Pin: 6320 galioja iki - Expires 2/25/2014  4u.gif

ooo, tai laiko viska issluot pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad dydziai dingsta jau verysad.gif
Gerdulka, kada imsi landsend ? Bijau, kad neliks dydzio.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 02 19, 10:52)
Dillards apskritai "betaxe" pardė. Tik shipas visada yra, dalinamas.
wub.gif gavau šios firmos kašmyrinį golfą. Labai labai fainas wub.gif. O čia dar ir kaina geresnė, griebkit, kam dydžiai tinka. Nedidinti 4u.gif.

atsiprasau su kokia krutines apimtim, koki dydi emete, galvoju ar su 100 per krutine ir 107 per klubus M uztektu, ar geriau L g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 19, 12:03)
atsiprasau su kokia krutines apimtim, koki dydi emete, galvoju ar su 100 per krutine  ir 107 per klubus M uztektu, ar geriau L g.gif

Aš su 92 cm ėmiau M. Neaptemtas, man pats tas. Tik aš golfuką ėmiau. Tokį

http://www.dillards....4073378_zi_teal
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 19, 12:03)
atsiprasau su kokia krutines apimtim, koki dydi emete, galvoju ar su 100 per krutine  ir 107 per klubus M uztektu, ar geriau L g.gif

ji ne iš tos svorio kategorijos smile.gif Aš golfą su tokiom pat apimtim ėmiau L. Pats tas, nei per didelis, nei per mažas.
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2014 02 19, 11:08)
Aš su 92 cm ėmiau M. Neaptemtas, man pats tas. Tik aš golfuką ėmiau.  Tokį

http://www.dillards....4073378_zi_teal

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nesuper @ 2014 02 19, 11:09)
ji ne iš tos svorio kategorijos  smile.gif  Aš golfą su tokiom pat apimtim ėmiau L. Pats tas, nei per didelis, nei per mažas.

Aciu 4u.gif
Atsakyti