Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

koks gražus maudymukas wub.gif gaila, kad maži dydžiai verysad.gif http://www.zulily.co...skirt...12&e=1
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 19, 20:38)
o tu tutu sijonuko liemuo nereguliuojasi ?

as kur vieną turiu tai ant gumos jis storos, manau reikalui esant galima prakirpus guma pasiut ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 19, 20:39)
as kur vieną turiu tai ant gumos jis storos, manau reikalui esant galima prakirpus guma pasiut ir viskas g.gif

aj apseis maniske biggrin.gif
Atsakyti
poniukų gerbėjoms wub.gif bigsmile.gif http://www.zulily.co.....ender NEUTRAL
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 02 19, 20:31)
Smalsu, o daugiau susvaigusių dėl kašmyrų nebus? Rinktųsi kompanija shipo dalyboms? nail.gif:

man tai dėl jų kokybės smalsu g.gif nes jų pradinė kaina tokia, kaip gerų kašmyrų ant seilo unsure.gif ar nebus tokie vienkartiniai? g.gif
Atsakyti
ka ten is zulily jamat? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
O Jus is zulily apart tutu sijonuku perkat ka nors? Pvz suknytes ar maudomelius? Kaip su dydziais, ar nepamazinti? Kokybe normali ju? Nes suknyciu tai daug graziu wub.gif
Ar dar renka merginis is ten? Ar jau pavelavau?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 19, 20:43)

Taip labai gražios, bet man kaina nelbai patika jų nors maniškė jau pirštų baksnoja noriu šio ponio ano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 19, 18:43)
ka ten is zulily jamat? bigsmile.gif

viską iš eilės lotuliukas.gif

mažė renkas maikę su poniais, ale nesutariam, kurią lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 19, 18:59)
Bet zilily madomukai mergaitem dingo, diena dar buvo iš ko rinktis, o dabar vsio sad.gif
Papildyta:
ar jau pirkote zilily, ar veikia tas -10 proc?

QUOTE(Taurė @ 2014 02 19, 19:03)
niekad nebuvo tokiu kodu, todel nezinau, reik bandyti
Dedu Macys.com

user posted image
Imetu be skaiciuku, kad neatsirestu gudruciu is kitu temu biggrin.gif

Poros dienu begyje tikrai imes man tinkanciu ir reikalingu dalyku vaikams. biggrin.gif
Tada ir siusiu Taurei, kad prie to pacio pabandytu su juo pirkti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 02 19, 19:43)
man tai dėl jų kokybės smalsu  g.gif  nes jų pradinė kaina tokia, kaip gerų kašmyrų ant seilo  unsure.gif  ar nebus tokie vienkartiniai?  g.gif

Dillards kašmyrą pirkau užpernai, pernai- kokybė gera, gerokai geresnė nei JCrew. Nesusivelia, nesusitraukia, burbulais neapeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 19, 19:47)
viską iš eilės  lotuliukas.gif

mažė renkas maikę su poniais, ale nesutariam, kurią  lotuliukas.gif

maniske irgi poniukiu fane, kai pradejo maigyti visas is eiles..... doh.gif bet kainos "NELIABAI" (labai patiko sis issireiskimas biggrin.gif )
Atsakyti