Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(pumpica @ 2014 02 19, 21:39)
o ten jau ju galutine kaina, ar dar koks kodas yra? turbut per gerai uzsimaniau, ane  biggrin.gif

tai jei mano turtas 97 -imti kazi L  g.gif ugio irgi turiu...

o tokius kasmyriukus gal kas turit -nera labai ploni  g.gif

As prisijungsiu su kasmyru, is paskos, reik ir man biggrin.gif , man labiau tie su V formos iskirpte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura515 @ 2014 02 19, 21:45)
Atsisiunciau šiuos džinsiukus 27 dydi, su 98 vos vos užsegu, ir tikrai optiškai lieknina  4u.gif

O kaip jų medžiaga, ar labai plona? aš galvoju su 95 į 26 įsibraškinti...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 19, 20:39)
o ten jau ju galutine kaina, ar dar koks kodas yra? turbut per gerai uzsimaniau, ane  biggrin.gif

tai jei mano turtas 97 -imti kazi L  g.gif ugio irgi turiu...

o tokius kasmyriukus gal kas turit -nera labai ploni  g.gif

Jie ploni, bet labai mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 19, 20:44)
http://www.ideeli.co...t_view/3472962#
saules akiniu zinovai? cia normalus? 4u.gif

Ne stebuklas, bet geriau nei is stendo Basankej pirkti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 19, 22:08)
Ne stebuklas, bet geriau nei is stendo Basankej pirkti. biggrin.gif

o ka reiskia Basanke? Basanaviciaus aleja? jei toks prilyginias eiskia nieko blatno? man grazus ziauriai....
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 19, 21:15)
o ka reiskia Basanke? Basanaviciaus aleja? jei toks prilyginias eiskia nieko blatno? man grazus ziauriai....

Nu esme: ziurim i pradine kaina - ne per didziausia. Ziurim i apsaugas - tik viena. Ziurim i nuolaida - tik 50%. Klausiam saves - ar labai norim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2014 02 20, 07:06)
O kaip jų medžiaga, ar labai plona? aš galvoju su 95 į 26 įsibraškinti...

Nėra nei labai plona, nei stora - vidutinė..
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 19, 21:17)
Nu esme: ziurim i pradine kaina - ne per didziausia. Ziurim i apsaugas - tik viena. Ziurim i nuolaida - tik 50%. Klausiam saves - ar labai norim? biggrin.gif

va šitą klausimyną kiekviena turėtų kaip TėveMūsų išmokt biggrin.gif labai padeda š--o neprisipirkt biggrin.gif Pradinė kaina- parametrai/sudėtis- nuolaida%- noro stiprumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 19, 22:17)

QUOTE(Gafsa @ 2014 02 19, 22:25)
va šitą klausimyną kiekviena turėtų kaip TėveMūsų išmokt biggrin.gif labai padeda š--o neprisipirkt biggrin.gif Pradinė kaina- parametrai/sudėtis- nuolaida%- noro stiprumas biggrin.gif

aisku ponios, suvaret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 19, 22:17)

QUOTE(Gafsa @ 2014 02 19, 22:25)

Bet didziausias faktorius yra noras biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, o zulily jau nupirko?
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 19, 21:28)
aisku ponios, suvaret verysad.gif

Nesuvarėm. Gražūs akiniai. Jei nėra namie jokių-galima imt. Bet jei nedega, geriau imt tuos, kurių kaina panaši, bet nuo kokių bent 200$. O ir skaičius pažiūrėt- normaliai saulėtai dienai bent "3" turėtų būt g.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2014 02 19, 21:29)
Bet didziausias faktorius yra noras  biggrin.gif

Nieko panašaus. Paskui gavus reakcija gali būti panaši-
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 19 vasario 2014 - 21:36