QUOTE(ida1 @ 2014 02 28, 11:06)
Sena pazistama kaip tetis siandien?As vakar uzrasus knisau.kas jums dar tiktu.galima butu padaryti ugniazoiu uzpiltine.dar radau straipsni apie gydyma zibalu.Karo metu kareivius gydydavo nuo visu ligu.yra ir knygute iseista.skaiciau kad tinka ir prie plauciu.ir prie kepenu.As ta zibala ir pas J.Ruolia kabinete maciau.reiskias ir jis zino...Tokie mano pamastymai...
Aciu uz rupesti, tetis nurimes, namuose vaiksto

Valgo sunkiai

Siandien buvau pasiimti israso is chemikes, forminsim slauga. As moteris lyg ir nebloga, bet labai norejau sumusti chemike

Ne del tyrimo atsakymo, o del tokio nemandagaus nesiskaitymo su zmogumi

Atejau, paprasiau israso, taip pat atvirai pasakyti, kokie sansai, ar dar apsimoka gydyti ar jau susitaikyti, paleisti teva. Tai absoliuciai nieko nesuzinojau, ji apsimete manes nematanti, nors buvau kabinete ir stovejau per 20cm nuo jos, ir eme kalbetis su kitu kolega

As salia stovejau, viriau ir kumsciai man gniauzesi, mandagiai perklausiau dar karta, tai atsisuko ir atsove-viska parasiau isvadose, nuvezkit seimos daktarui, lai gydo toliau ir nusisuko.
Tai is rezidentes suzinojau daugiau, ji mane taip i koridoriu pasivede, sako, as vakar rasiau ta israsa, galiu papasakoti aiskiau. Sako, chemikei labiausiai uzkliuvo, kai pamate teva, sedinti invalido vezymelyje, del to nusprende, kad silpnas, kad negalima testi chemijos, nes kraujas geras. Sakau, ar zinote, kad mes, sveiki zmones, nuo 6 ryto ant koju, tris valandas pralauke prie KT kabineto, nuvaziave 200km vakare patys be pulso buvom, ka ten kalbeti apie ligoni?
Zodziu, kas blogai-tai atsirades auglys kitame plautyje ir stebimi kazkokie zidinukai kepenyse, daktaro komentaras:"stebimas naujas zidinys kepenu S4, itariu mts. Visa kita be dinamikos."
Rezidentes patarimas: dabar pailseti nuo chemijos, juolab, kad ji neveikia(Docetaxelis buvo leistas), jei po menesio sustipres, ant koju atsistos, tai kreiptis i pulmonologa, kad kviestu onkologu komisija ir toliau sprestu, ka daryti, ar gydyti kita chemija, ar vis tik paleisti.
Ida, o kaip tavo vyras, ar nukrito tempa?