Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

Atsiprasau visu, pritrydaliojau is ryto cia blush2.gif Tiesiog vakaryksciai daktares zodziai, o siandieninis KT atsakymas... Vienzo, pribaige kaip Puntuko akmuo doh.gif
Nublioviau posma, ka ten posma-visa Baranausko "Anykciu sileli" israudojau, isiskaudejo galva, ikaliau ant stiprybes raminamuju ir dabar emiau blaiva galva toliau mastyti.
Nu jau ne, neatims man tevo koks prakeiktasis, nepasiduosiu taip lengvai devil.gif Kai Dievas uzveria duris, ilipti galima per langus. Chemijos nebetaikys, ka gi, gydysim dabar visokiais samarliakais, blogiau nebus, o gal ir stebuklas ivyks. drinks_cheers.gif

Betunginas, paskaiciau, daugiau nuo virskinimo trakto veziu, labai tikiu, kad zmogus kasa susitvarke drinks_cheers.gif O kas padetu nuo plauciu vezio? Ar vis tik ieskoti bendru tokiu samarliaku? Pavasaris ateina, butu galima prisirinkti miske tu berzo grybu, kad tik padetu drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Teoleda @ 2014 02 27, 13:44)
Tik taip baisu ir neramu,kad nežinau,ko stvertis-ir tiesos bijau,ir nežinios...Gal pas psichiatrus man pirmiausia?Rimtai? 4u.gif

Teoleda, nezinau, kokiam jus mieste, bet kai taip neramu, pasinaudokit butinaja pagalba: nuvaziuokit i ligonines priimamaji(as vaziavau i Santariskiu priimamaji), sakykit, kad jums blogai, kad itariate plauciu uzdegima, prasykites rentgeno nuotraukos. Pasakys, kad jei neras plauciu uzdegimo-teks susimoketi. Nu ir dzin tie pinigai, dzin tas 50lt, ale padarys nuotrauka per pusvalandi, nereikes ilgai kankintis nezinioje. Ir jei pasakys, kad rentgene pakitimu nera(o plauciu vezys tikrai pamatomas per rentgena, net galite neabejoti), tada jau drasiai galesite eiti pas psichiatra biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sena pažįstama, o kas KT atsakyme?

Befunginas visiems gerai.

Parašyk Jadvygai Balvočiutei, surašyk problemą ir paprašyk pagalbos. Ji sudėlios ką nors. Aš taip dariau, bet paskui mano situacija kitaip sprendėsi. Jie man atrašė, būtų surinkę kokių nors preparatų. Yra ir J.Ruolia, galima eiti be tėvo, tik ligos istorija turi būti ir, kiek atmenu, siuntimas.

Stokit dar kartą į kovą. Prarasti neturite nieko. Tu puiki dukra.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 02 27, 14:48)
Sena pažįstama, o kas KT atsakyme?

Befunginas visiems gerai.

Parašyk Jadvygai Balvočiutei,  surašyk problemą ir paprašyk pagalbos.  Ji sudėlios ką nors. Aš taip dariau, bet paskui mano situacija kitaip sprendėsi. Jie man atrašė, būtų surinkę kokių nors preparatų. Yra ir J.Ruolia, galima eiti be tėvo, tik ligos istorija turi būti ir, kiek atmenu, siuntimas.

Stokit dar kartą į kovą. Prarasti neturite nieko. Tu puiki dukra.

Dar rankose neturejau KT atsakymo, telefonu tik chemike pasake, kad plauciu limfmazgiai dar labiau isbujojo, nei pries chemija blink.gif o tai rodo, kad chemijai nepasiduoda. Plius, kepenyse zidiniai ar mts, nesupratau. Kraujas blogas, taikyti chemijos jokiu budu negalima.
Vakar tevas nieko nevalge. Absoliuciai nieko. Negere, sake, kad skauda krutine. Nepaklausiau apie skrandi, bet gal pakitimu nerado, butu man pasake g.gif Klijuojam 100 pleistra, o jis sako, kad blogai uzklijavom, kad skauda. Rytoj pasiimsiu israsa ir KT atsakyma, onkologai nebegydys, atsisako.

O kaip rasyti Balvociutei? Gal koks adresas yra? Kazkaip pasimetus kol kas esu, lakstau kaip vista is vieno kampa i kita...
Atsakyti
http://www.jadvyga.lt/apie-6

ten šone yra tel. ir parašykite
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 27, 14:59)
Dar rankose neturejau KT atsakymo, telefonu tik chemike pasake, kad plauciu limfmazgiai dar labiau isbujojo, nei pries chemija blink.gif o tai rodo, kad chemijai nepasiduoda. Plius, kepenyse zidiniai ar mts, nesupratau. Kraujas blogas, taikyti chemijos jokiu budu negalima.
Vakar tevas nieko nevalge. Absoliuciai nieko. Negere, sake, kad skauda krutine. Nepaklausiau apie skrandi, bet gal pakitimu nerado, butu man pasake g.gif Klijuojam 100 pleistra, o jis sako, kad blogai uzklijavom, kad skauda. Rytoj pasiimsiu israsa ir KT atsakyma, onkologai nebegydys, atsisako.

O kaip rasyti Balvociutei? Gal koks adresas yra? Kazkaip pasimetus kol kas esu, lakstau kaip vista is vieno kampa i kita...

Laikykites verysad.gif .skambink balvociutei.prie plauciu ir gamta mums nedekinga.kiek domejausi tinka tik ugniazole blink.gif
Atsakyti
nida44,o ka jums sake del visu uzimu,svaigimu?
as turiu mazai poilsio,tad bandau save tiesyti,kad nuvargstu,o ir laiko nedaug po operacijos.manau,kad ir ma jau raminanciu reikes.
Atsakyti
QUOTE(ragana69bb @ 2014 02 27, 14:35)
nida44,o ka jums sake del visu uzimu,svaigimu?
as turiu mazai poilsio,tad bandau save tiesyti,kad nuvargstu,o ir laiko nedaug po operacijos.manau,kad ir ma jau raminanciu reikes.

http://www.sveikaszm...s_po_operacijos

nieko man nesakė, nes aš neklausiau, kai kurios paskemės turi būti, bet, kartoju: man sudėtinga spręsti dėl vaistų
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 27, 14:59)

Galbūt chemija neatitiko, būna, kad reikia keisti, turbūt taip ir darytų, jei leistų bendra būklė. Bet gal dar ne viskas prarasta, jei pavyktų kaip nors tą bendrą būklę atstatyti. Būtina gerai nuskausminti, kad žmogus galėtų gerai išsikvėpuoti ir atsikosėti, kad nesikauptų sekretas, nes tai gali sukelti negerumų. Reikia, kad valgytų visavertį kaloringą maistą (vakar gal nevalgė dėl to streso, bet gal kaip nors pavyktų įkalbėti).
Liaudies medicina gera alternatyva, reikia išbandyti viską. Su J.Balvočiūte teko bendrauti, atrodo tikrai protinga moteris, be to, ne šarlatanė, ne apgavikė, turi provizorės išsilavinimą. Pati augina tas žoleles, pati viską prižiūri, kad būtų teisingai. Ir tikrai padeda žmonėms, verta pabandyti.
Nežinau kiek tiesos, bet esu girdėjusi apie barsuko taukus prie plaučių v., Bent jau nepakenktų, tik iš kur jų gauti...
Dar yra tokia žolė, katės nagais vadinama, ją parduoda kapsulėmis, reikia užsisakyti. Jokiu būdu nieko nereklamuoju, tik noriu pasidalinti tuo, ką esu girdėjusi. Sako, kad ji padeda atstatyti jėgas po chemijos, stiprina imunitetą. Galima paguglinti dėl šito dalyko. Ugniažolė irgi, sako, gerai. Tik galvoju, jei ką nuspręsit vartoti, kelis papildus ar žoles, kad tarpusavy nesipjautų viskas. Vistik turbūt reikėtų su kažkuo gerai išmanančiu suderint, kad ir su ta pačia Balvočiūte.
O Jūs tikra šaunuolė, tokios dukters bet kas galėtų pavydėti. Stiprybės Jums.

willow, mano v. agresyvus, nes yra Her+++, uždegiminė forma ir, prie viso to, dar, kaip sako daktarai, netipinė eiga. Vienas didelis ir daug mažų guzelių po visą krūtį, apimti limfmazgiai. Ir labai greitai vystėsi, tiesiog ant akių. Jau vien per tą mėnesį, kuris truko nuo dgn.nustatymo iki gydymo pradzios, jis sugebėjo išbujoti ir net išsisėti į odą...ir pati krūtis tino, didėjo tiesiog dienomis...Chemijai nepasidavė, teko keisti vaistus. Dabar, tfu tfu tfu, lyg pavyko pristabdyti, tai nežinau, kaip bus. Rytoj konsiliumas, spręs, ką su manim daryti, ar operuoti, ar dar ką nors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvyne9: 27 vasario 2014 - 15:57
o as tik operuota ir stebima.uztat ieskau naturaliu budu,kaip uzkirsti kelia naviko atsinaujinimui.deliojuos mintis,imuosi derinti mityba.uztat skaitau,knisuosi kaip padeti sau.
Atsakyti
Katės nago -Cat`s Claw turiu du buteliukus,atsiuntusi draugė iš amerikos,kad stipričiau imunitetą po interferonų.Bet prof Ambrazaitis jų nerekomendavo dėl hepo man jų,nes gali iškreipti imuninį atsaką.Taigi jie pas mane guli,bijau gerti,kad virusas negrįžtų.Jei kam labai labai reikėtų,galiu perleisti.Perskaičiau ir pasijutau kaip reklamos agentė kokia smile.gif Tikrai nereklamuoju,tiesiog norisi padėti ir pačiai gauti kokių gerų patarimų ar palinkėjimų 4u.gif Nežinau,kiek jie kainuoja,tie papildai,pati nemokėjau ir iš kitų neimsiu,tik reikėtų pasiimti kažkaip... 4u.gif
Atsakyti
Įdomu, kas dar neskaitėt http://www.delfi.lt/...u.d?id=63938564
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 02 27, 18:58)
Katės nago -Cat`s Claw turiu du buteliukus,atsiuntusi draugė iš ameriko

Atsiprasau, kad vel ilendu i jusu tema, bet jei patarimas pravers - labai dziaugsiuos. Va, radau kates naga parduotuveje JAV, is kurios perku nuolat http://www.iherb.com...a...id=2270&p=1. Pirmam pirkimui duoda 5$ nuolaida (taigi kaip ir kompensuojasi siuntimas, kuris yra 4$), o siuo metu ir 10% papildoma nuolaida. Krauti krepsi (uz tuos 4$ siuntimo) galima iki mazdaug 28$, kad su muitine reikalu nereiketu tureti.
Atsakyti