Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

QUOTE(Nireglina @ 2014 03 10, 19:14)
Aš esu iš tų žmonių, kurie tiki netradicine medicina. Manau, kad kovojant su šia baisia liga reikia išbandyti visus būdus- ne tik tradicinius, bet ir liaudiškus.
Mantinga, linkiu, kad jūsų vyras visam laikui būtų atsikratęs v.

nepamirškit, kad šalia netradicinės, jis gydėsi gana tradiciniais metodais, niekas ir neneigia šioje temoje, kaip tik, kas ką pabandė, kas padėjo, nepadėjo visos pasidalina patirtim, bet deja netradicinė medicina šioje temoje susiformavusiu požiūriu yra tik pagalba, o ne gydymo būdas, tai tiek 4u.gif

labai džiaugiuosi visais pasiekimais, bet kokiais būdais, tik nereikia iškreipt faktų, kad visgi tradicinis gydymo metodas buvo pritaikytas mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikatos visoms 4u.gif
[/quote]
O as visai susidomejau 4u.gif .gal galima placiau kaip dedei sekasi su plauciu v....tuom antpilu gydytis.O ten tik berzo grybas.ar dar kas tam antpile?Jusu vyrui daug sveikatos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 03 10, 18:55)
nepamirškit, kad šalia netradicinės, jis gydėsi gana tradiciniais metodais, niekas ir neneigia šioje temoje, kaip tik, kas ką pabandė, kas padėjo, nepadėjo visos pasidalina patirtim, bet deja netradicinė medicina šioje temoje susiformavusiu požiūriu yra tik pagalba, o ne gydymo būdas, tai tiek  4u.gif

labai džiaugiuosi visais pasiekimais, bet kokiais būdais, tik nereikia iškreipt faktų, kad visgi tradicinis gydymo metodas buvo pritaikytas  mirksiukas.gif

Aš ir nesakau, kad padėjo tik netradiciniai gydymo būdai. Juk rašiau, kad mano manymu kartu su tradiciniais reikia išbandyti ir netradicinius gydymo būdus. Tikrai nemanau, kad gydant v reikia atsisakyti tradicinės medicinos ir pasikliauti vien liaudiškais būdais (pažįstu žmogų, kuris būtent taip pasielgė). Vis tik esu tikra netradicinės medicinos poveikiu ir mamai siūlysiu greta chemijos, spindulių (dar nežinome koks bus gydymas) išbandyti netradicinę mediciną.
Beje būtent netradicinė medicina padėjo mano sūnui atsikratyti vienos ligos. Įvairūs cheminiai vaistai turėjo tik trumpalaikį poveikį. Aišku ta liga savo sunkumu nė trupučio neprilygo v.
Papildyta:
Užmiršau pasidžiaugti, kad mano mamos auglys nedidelis smile.gif . Onkologiniame sakė, kad ji turėtų būti dėkinga savo gydytojui, jog pamatė tokį mažą auglį. Kai sužinojau, net saulė ėmė skaisčiau šviesti. Mamos nuotaika taip pat pasitaisė, nors vakar kalbėjo, kad turbūt neverta važiuoti gydytis. Trečiadienį sužinosim, koks bus gydymas.
Atsakyti
Sveikos. Ar kuriai nors dare dubens limfmzgiu operacija?(panai laparoskopija.... g.gif )
Atsakyti
Mantinga, gal galite parasyti kontaktus, kur galima butu gauti to uzpilo.
Visus tradicinius metodus su mama jau isbandeme verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 03 10, 21:34)
Aš ir nesakau, kad padėjo tik netradiciniai gydymo būdai. Juk rašiau, kad mano manymu kartu su tradiciniais reikia išbandyti ir netradicinius gydymo būdus. Tikrai nemanau, kad gydant v reikia atsisakyti tradicinės medicinos ir pasikliauti vien liaudiškais būdais (pažįstu žmogų, kuris būtent taip pasielgė). Vis tik esu tikra netradicinės medicinos poveikiu ir mamai siūlysiu greta chemijos, spindulių (dar nežinome koks bus gydymas) išbandyti netradicinę mediciną.
Beje būtent netradicinė medicina padėjo mano sūnui atsikratyti vienos ligos. Įvairūs cheminiai vaistai turėjo tik trumpalaikį poveikį. Aišku ta liga savo sunkumu nė trupučio neprilygo v.
Papildyta:
Užmiršau pasidžiaugti, kad mano mamos auglys nedidelis  smile.gif . Onkologiniame sakė, kad ji turėtų būti dėkinga savo gydytojui, jog pamatė tokį mažą auglį. Kai sužinojau, net saulė ėmė skaisčiau šviesti. Mamos nuotaika taip pat pasitaisė, nors vakar kalbėjo, kad turbūt neverta važiuoti gydytis. Trečiadienį sužinosim, koks bus gydymas.

Taip ir ismoksit dziaugtis mazom pergalem.ir kiekviena gera naujiena bus aukso vertes 4u.gif Lauksim treciadienio.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 03 10, 23:21)
Sveikos. Ar kuriai nors dare dubens limfmzgiu operacija?(panai laparoskopija.... g.gif )

laporoskopija tai operacija su trim mažais pjūviais, kai gydytojas valdydamas ten sukištus zondus, gal ir ne taip vadinasi nepamenu, ekrane mato vaizdą ir atgnybs ten kelis limfmazgius biopsijai, nesijaudinkit, pilna narkozė, bet jau po kelių valandų kėliavau pati į WC po operacijos, o viena padružkė tą pačią dieną net namo išvažiavo, mums tai dėl moteriškų ligų darė, bet mano atveju ir ėmė cistą biopsijai, išdalino susidariusius endometriozės židinius. Limfmazgius man virš raktikaulio ėmė biopsijai, tai išvis buvo vietinė nejautra, su chirurgais net papliotkint laiko užteko biggrin.gif
Atsakyti
Beržo grybo užpilą bandžiau gerti, tik dariausi jį pati. Gal buvo ne tas metas, man buvo ką tik pašalintas pirmasis apgamas ir nebuvo jokių požymių, kad vėžys plėsis, gal mes ne taip tą antpilą pagaminom, bet tada jokio poveikio nejutau, o po nepilnų dviejų metų teko šalint metastazę limfmazgyje.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 03 11, 14:32)
laporoskopija tai operacija su trim mažais pjūviais, kai gydytojas valdydamas ten sukištus zondus, gal ir ne taip vadinasi nepamenu, ekrane mato vaizdą ir atgnybs ten kelis limfmazgius biopsijai, nesijaudinkit, pilna narkozė, bet jau po kelių valandų kėliavau pati į WC po operacijos, o viena padružkė tą pačią dieną net namo išvažiavo, mums tai dėl moteriškų ligų darė, bet mano atveju ir ėmė cistą biopsijai, išdalino susidariusius endometriozės židinius. Limfmazgius man virš raktikaulio ėmė biopsijai, tai išvis buvo vietinė nejautra, su chirurgais net papliotkint laiko užteko  biggrin.gif

Na man rado gimdos kaklelio vezi 1 stadijos. ir nezino arsiust radioterapijai ar daryt histerektomija.vezys neisplites stove gimdos kakleli. tai dave pasirinkima. tai pasirikau pirma paziuret ar ten yra veziniu zidiniu. dubens limfzmazgiu operacija. dideli tie pjuviai? kaip man baisu..et 3 valandas bus operacija... o poto skauda ta pilva? jauciu kaip po cezario negalejau nei vaiksciot nei kalbet kaip man skaudejo. kolkas sake cia k 2 dienas pabusiu ligoninej.
Atsakyti

Evute, mano kolegei buvo tokia pato diagnozė kaip ir jums. Operavo. Dabar visiškai sveika. Prieš 2 m. net pagimdė dukrą. Linkiu, kad ir jums viskas būtų gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 11 kovo 2014 - 19:12
QUOTE(Nireglina @ 2014 03 11, 21:02)
Evute, mano kolegei buvo tokia pato diagnozė kaip ir jums. Operavo. Dabar visiškai sveika. Prieš 2 m. net pagimdė dukrą. Linkiu, kad ir jums viskas būtų gerai.

Oho. O tai kaip pagimde ?? Koks jai gydymas buvo? Man tai planuoja gimda salint tai be sansu pagimdyt. Arba radio su hemo
Atsakyti
Laba diena, nežinau ar tikrai ten pataikiau unsure.gif bet.. mano tetukui mama pirko BEFUNGIN, tačiau jam netiko, tad turim 3 pilnus buteliukus ir 1 su nupiltu arbatiniu šaukšteliu. schmoll.gif
Norėtume parduoti, gal kam prireiks, nes gaila tiesiog laikyti,
būtų 20 Lt už vieną buteliuką, vaistinėse jo kaina apie 36 Lt. Jei kas susidomėjote parašykite.
Čia -->http://herbika.com/befungin/befungin-chaga-extract.html
informacija apie šį vaistą.
Atsakyti