Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

pavasaris irgi prisideda prie savijautos pablogejimo, ir pilnatis arteja. o mama po kiekvienos chemijos vis silpniau jauciasi g.gif kraujas nera blogas, bet va jegu neturi. nakcia kelesi is lovos, nuslydo nuo jos ant zemes. kalba apie tai, gal susilauze kazka ties klubu, nes labai skauda. bet ties ta vieta ir auglys yra. kazi ar rentgenas kazka parodytu. nu nezinau, ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 03 13, 10:25)
Ačiū Ida, kažkaip išgriuvau. Nuvažiavau dėt į ligoninę ketv porto, tai vakare po įdėjimo pakilo temp iki 37,7. Žinoma, penkt neišleido. Sekmadienį pradėjau dusti ir nualpau, prasiskėliau ligoninėj galvą. Pirmadienį pravarė per visus gydytojus, rado širdies perikarde skysčių, tai nuleido 1,4l. Vakar grįžau namo. Labai silpna. Bet antr jau turėčiau eiti sprendimo del tolesnio gydymo. Plaučių pleuroj irgi mato skysčių, bet sakė nedaug, tad chemija turėtų sunaikinti. Aš viską perskaičiau, ką jūs rašėt per tą laiką , bet kažkaip trūksta energijos rašyt....Širdis po tokių krūvių labai pervargus.

Oi laikykites.taip ir nujauciau kad sita tyla ne i gera...Pailsekit.viskas susitvarkys.vyrui irgi buvo pleuroj skyscio.po chemijos dingo.Daug daug sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 03 13, 09:25)
Ačiū Ida, kažkaip išgriuvau. Nuvažiavau dėt į ligoninę ketv porto, tai vakare po įdėjimo pakilo temp iki 37,7. Žinoma, penkt neišleido. Sekmadienį pradėjau dusti ir nualpau, prasiskėliau ligoninėj galvą. Pirmadienį pravarė per visus gydytojus, rado širdies perikarde skysčių, tai nuleido 1,4l. Vakar grįžau namo. Labai silpna. Bet antr jau turėčiau eiti sprendimo del tolesnio gydymo. Plaučių pleuroj irgi mato skysčių, bet sakė nedaug, tad chemija turėtų sunaikinti. Aš viską perskaičiau, ką jūs rašėt per tą laiką , bet kažkaip trūksta energijos rašyt....Širdis po tokių krūvių labai pervargus.

Laikykis brangioji.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 03 13, 09:25)

Irgi galvojau apie tave. Aišku, pavasaris, organizmas nusikalęs, viskas sunkiau. Valgyk daug daržovių, žiūrėk, po poros trijų mėnesių ir uogos pasirodys. Bus kuo pasistriprinti.

Stiprybės, tik stiprybės. Esame su tavimi.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 03 13, 13:15)
Irgi galvojau apie tave. Aišku, pavasaris, organizmas nusikalęs, viskas sunkiau. Valgyk daug daržovių, žiūrėk, po poros trijų mėnesių ir uogos pasirodys. Bus kuo pasistriprinti.

Stiprybės, tik stiprybės. Esame su tavimi.

ka ten uogos.butu jau gerai kad kokios dilgeles list pradetu.As savaitgali visus sode krumynus.sabakstynus apibegau.galvojau rasiu jau kokia zolele vyrui sumaitint vitamina koki.....Deja nieko dar ne su ziburiu nerasi.ieskojau ir to juodgrybio berzo.jis dabar geriausias rinkimui.nu nieko neradau.apart vieno nusususio salpusnio...Dabar skaitau apie chlorofio nauda.ir chemijos metu galima.ir siaip sako geris g.gif .Gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 03 13, 11:25)

Sveikatos tau dideles. Ta hemija prazudyt gali o ne vezys.o kodel net dust pradejai? Jei man duos hemo as ziauriai bijau.tikiuosi man kaip 1 stad isoperuos ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 03 13, 15:24)
Sveikatos tau dideles. Ta hemija prazudyt gali o ne vezys.o kodel net dust pradejai? Jei man duos hemo as ziauriai bijau.tikiuosi man kaip 1 stad isoperuos ir vsio.

nu Jūs jau apsiraminkit, čia daug kam chemija net labai pagelbėjo, be to sergant vėžiu kito dar gydymo nieks neišrado. Mano asmeniniu pastebėjimu tai Jūs pati nelabai gaudotės kas kaip, tai ir kitų negąsdinkt. Susiraskit sau kokių pramogų, kad nebūt vienai, negalvot ir neprisigalvot, pasivaikščiokit, su draugėm pasibendraukit, beja šitą patarimą man gydytoja davė kol laukiau rezultatų biopsijos, pasiūlė užuot nervinus nueit su draugėm susitikt, kokteilį išgert, nes kol lauki tikslios diagnozės vis tiek nieko pakeist negali, o va nervus tausot reikia, jų dar prireiks 4u.gif

willow laikykitės, stiprėkit, dar prireiks daug jėgų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 13 kovo 2014 - 14:33
laba.mociutei gimdos kaklelio vezys 3 stadija.gydosi vuoi svitinimas ir chemija.siandien kalbejau tai pasake kad chemija nuima.ar vien svitinimu bus imanoma isgydyti?
Atsakyti
Sveiki, patarkite prašau ką naudoti tinstant galunei, smarkiai tinsta koja (storosios žarnos vežys). Kas geriau, kokios kojines ar bintai? Kokios proceduros geriau atlikti?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Mamona @ 2014 03 13, 15:56)
Sveiki, patarkite prašau ką naudoti tinstant galunei, smarkiai tinsta koja (storosios žarnos vežys). Kas geriau, kokios kojines ar bintai? Kokios proceduros geriau atlikti?
Ačiū

Sveiki, bandykite susirasti gerą masažistę - kineziterapiautę. Manau, kad jums reikalingi limfodrenažiniai masažai, ji patartų ir dėl kojinių ar bintų.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 03 13, 14:24)
Jei man duos hemo as ziauriai bijau.tikiuosi man kaip 1 stad isoperuos ir vsio.

Nebijokit. Esat jauna. Gal ta chemija jūsų labai nenualins. Mano giminaitę chemija iš mirties nagų ištraukė. Pabaigoje jai davė tokią stiprią chemiją, kad sakė, jog ji arba nužudys ją pačią, arba v. Sunaikino ligą. Giminaitės diagnozė buvo sunkesnė nei jūsų ir vis tiek viskas baigėsi gerai. Tikiu, kad ir jums viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 03 13, 13:59)
.butu jau gerai kad kokios dilgeles list pradetu.As savaitgali visus sode krumynus.sabakstynus apibegau.galvojau rasiu jau kokia zolele  vyrui sumaitint vitamina koki.....Deja nieko dar ne su ziburiu nerasi.

Pažiūrėk pas ką šiltnamiai, nes ten jau žaliuoja ir nemažos. Tiesa, gal kiti ne tokie apsileidę , kaip aš blush2.gif
QUOTE(Evute* @ 2014 03 13, 14:24)
Ta hemija prazudyt gali o ne vezys.

Ką gi čia šnekat. Chemija yra gydymo priemonė. Taip ji alina, sekina, bet jos tikslas naikinti ir v.
QUOTE(Mamona @ 2014 03 13, 14:56)
Ačiū

Masažas, mankšta, judėjimas, gulint kelti galūnę auktšyn.
Atsakyti