Angele, is patities sakau, kad vaistus pigiau pirkti Lenkijoj. Dar galima tiesiai su gamintoju kalbeti.
Na va...užsuku pasiguosti. Šią savaitę pasidariau krūtų MRT. Išvada, prie rando kaupiasi kontrastas 3*5 mm. Po dviejų savaičių užrašė mamogramai. Dvi savaitės laukimo...Akys pilnos ašarų...
Sena pažįstama, smagu skaityti, kad tėvukas neblogai laikosi. Dėl miegojimo... Žmogus nedirba, turbūt nelabai ką turi ir veikti, tad natūralu, kad ilgai miega
Gal taip organizmas bando gintis nuo įtampos.
Aš ne taip supratau. Be to ir gydytojai įdomiai dirba. Iš karto nepasakė, kokių tyrimų reikės. Mama kasdien eina ir kasdien pasako apie vis naują tyrimą. Šiandien sugalvojo, kad dar reikia peršviesti žarnyną. Tai darys trečiadienį. Po šio tyrimo guldys į ligoninę. Ten ir darys kompiuterinę.
Duok D, kad taip ir būtų.
Sveikatos mamai, o jums dvasios stiprybės. Mama šiuo metu ligoninėje?
Laikykitės.
Niekada nemaniau, kad taip skaudės širdį dėl man net nepažįstamų žmonių.

QUOTE(ida1 @ 2014 03 14, 11:38)
Labas.balandzio vidurio labai tikrai ilgai laukt
.O mamos i ligonine nepagulde?Raset kad ji Vilniaus onkologiniam guli.vyras mano gulejo tam paciam skyriuj kur ir stemples v.. gydo.Turejo padaryti kompa ligoninej.be jokios eiles
Gal ka ne taip suprato... 

Aš ne taip supratau. Be to ir gydytojai įdomiai dirba. Iš karto nepasakė, kokių tyrimų reikės. Mama kasdien eina ir kasdien pasako apie vis naują tyrimą. Šiandien sugalvojo, kad dar reikia peršviesti žarnyną. Tai darys trečiadienį. Po šio tyrimo guldys į ligoninę. Ten ir darys kompiuterinę.
QUOTE(Remedy @ 2014 03 14, 14:26)
Nireglina, o man atrodo kad kai neskuba tai reiškia mato ar žino kad nėra taip blogai. Mano manymu jei būtų extrinis atvejis tai ir KT extra siūstų, į ligoninę pasiguldytų.
Duok D, kad taip ir būtų.
QUOTE(JoleJole @ 2014 03 14, 15:05)
Sveiki,jungiuosiu ir aš į jūsų būreli.Serga mano mama,susirgo rugsėjo mėnesi.Papuolėm į vuoi,ten po visų ilgų tyrimų nustatė,vidutiniškai diferencijuota adenokarcinoma G2,nustatyta genu mutacija,mama visa gyvenima nerūkė,Geria 4mėn. tabletes,na žodžiu gavom biologenine terapija tabletėmis,atsiliepkite kam taip.Metastazės limfmazgiuose,pliauroje,pliauros skysčiuose.
Sveikatos mamai, o jums dvasios stiprybės. Mama šiuo metu ligoninėje?
QUOTE(Iruce30 @ 2014 03 14, 16:10)
Na va...užsuku pasiguosti. Šią savaitę pasidariau krūtų MRT. Išvada, prie rando kaupiasi kontrastas 3*5 mm. Po dviejų savaičių užrašė mamogramai. Dvi savaitės laukimo...Akys pilnos ašarų...

Niekada nemaniau, kad taip skaudės širdį dėl man net nepažįstamų žmonių.
Gražus penktadienio vakaras, Angele man atsiuntė nuorodą, kurią pati pabijojo kelt, bet šia nuoroda pasidalino FB savo paskyroje ir taip visų mūsų mėgstamas Mylintys gyvenimą, graudu ir kartu šilta smagu, posmą tai tikrai nužliumbiau, ale kartais ašaros gerai praplauna sielos užkabarius
Tad ir dalinuosi: draugių palaikymo komanda

QUOTE(Iruce30 @ 2014 03 14, 17:10)
Operuotos krūties (pašalinta?) rando vietoje? Man taip buvo. Aš pati apsičiuopiau. Tik aš galvoju, kad jeigu jūsų diagnozės patikslinimą nukėlė dviem savaitėm, tai gal nemano, kad recidyvas ir reikia skubėti. Mane tai iškart užrašė operacijai, ir po poros dienų jau operavo.
QUOTE(Deganti @ 2014 03 14, 15:52)
Gražus penktadienio vakaras, Angele man atsiuntė nuorodą, kurią pati pabijojo kelt, bet šia nuoroda pasidalino FB savo paskyroje
O tai jūs ir facebooke bendraujat?

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 14, 11:30)
, dexametazona leidzia, bet mastom su mama, kad reiktu pertrauka daryti, nes tapo bordinis.
Kas neramina, tai pastovus miegojimas
Miega kaip naujagymis, kokiu 20 valandu per para.
Kas neramina, tai pastovus miegojimas

Nuo dexametazono ir aš būdavau bordinė. Pamenu, nakčiai išgeriu tą normą, o ryte tokia visa užtinus ir bordinė bordinė vesdavau vaiką į darželį

O su miegu tai taip būdavo: po dexametazono dvi paras pamiegu po pokią nepilną valandą pernakt, na nuo kokios 12 val. nakties iki 1-os, ir likusią nakties dalį nemiegu. O po poros parų miegot norėdavau žiauriai, kaip jūsų tėtukas - po 20 val. būčiau galėjus miegot, bet dukriukas mažas buvo, negalėjau jos apleist, ir pramiegot kiaurą parą, tempdavau save iš paskutiniųjų

Tai manau, kad jūsų tėtukas nuo dex. taip miega

Dėkui visoms, palaikiusioms. bandau atsigauti. Eina peklon, kaip sunku net valgyt pasigamint. Draugai kaip bolonkę išveda pasivaikščiot. dar niekada taip nebuvau nusilpus....
oi, drauguže, laikykis. Baisiausia - nežinomybė. O mamograma apims tuos randus? gal KT geriau paprašyt?
Sveikatos besigydančioms, vilties ir stiprybės ligonių artimiesiems
Nu ir bjaurybė tas daugiagalvis drakonas v.....
oi, drauguže, laikykis. Baisiausia - nežinomybė. O mamograma apims tuos randus? gal KT geriau paprašyt?
Sveikatos besigydančioms, vilties ir stiprybės ligonių artimiesiems

Laikykis buk stipri..gal dar ten nera taip blogai,gal kalcinatai.Vienai draugei mano irgi atsirado kalcinatai operuotose krutyse,tai ja dabar kas tris menesius stebi ar nekinta.Neverk nes ir as jau verkiu
Iruce30, gal dar ne tai apie ką galvoji, gal būtų iš karto mamogramą darę.
Wilov, stiprybės tau, laikykitės mergaitės, kiek begalite.
Angele, turi tą biuletenį tęsti su Gkk, pakol intensyvus gydymas bus, kas du tuos mėnesius. Sodros tinklapyje yra nuoroda, kur galima paklausti apie tą tęsimą su Gkk, tikrai atsakys. išsiaiškinsit ir nesuksit dėl to galvos. Nes man irgi tęsė 7 mėnesius, o pabaigus gydymą, iš karto į NDNt siuntė.
Aš irgi susigraudinau bežiūrėdama drauges. Jautri tema. Neperseniausiai nustojau peruką nešioti. Čia kažkurią diena, sakau, eisiu į kirpyklą (galvojau tik apie padailinimą apie ausis), tai mano vaikas 10 m. tik išpūtė akis ir sako"maaama neik, sakau neik". Turbūt pagalvojo, kad vėl plikai nusikirpsiu. Dėl ko buvau pilka, jis nežino, nepasakojom, bet, matyt, kažką jaučia.
Wilov, stiprybės tau, laikykitės mergaitės, kiek begalite.
Angele, turi tą biuletenį tęsti su Gkk, pakol intensyvus gydymas bus, kas du tuos mėnesius. Sodros tinklapyje yra nuoroda, kur galima paklausti apie tą tęsimą su Gkk, tikrai atsakys. išsiaiškinsit ir nesuksit dėl to galvos. Nes man irgi tęsė 7 mėnesius, o pabaigus gydymą, iš karto į NDNt siuntė.
Aš irgi susigraudinau bežiūrėdama drauges. Jautri tema. Neperseniausiai nustojau peruką nešioti. Čia kažkurią diena, sakau, eisiu į kirpyklą (galvojau tik apie padailinimą apie ausis), tai mano vaikas 10 m. tik išpūtė akis ir sako"maaama neik, sakau neik". Turbūt pagalvojo, kad vėl plikai nusikirpsiu. Dėl ko buvau pilka, jis nežino, nepasakojom, bet, matyt, kažką jaučia.