Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

Sveikos mergaitės, pasirodau smile.gif

Paskaitau kasdien, bet kad pas mane nieko naujo tai ir nerašau. Švitinuosi. Gavau cisplatiną aną penktadienį, labai patiko tai ryt kartosiu biggrin.gif o jei rimtai tai pernešiau neblogai, pykino bet labai silpnai. visas zofranas ir liko nepanaudotas. Kas dar, vakarais užeina stiprūs kryžkaulio skausmai, tik tramadolis arba leidžiamas ketanovas gelbsti, bet daktarė sako kad čia nuo švitinimo ir kad griūna mano auglys. Tegul griūna, o aš jau kaip nors.

Tai tiek iš manęs, stiprybės visoms, nepasiduodam!

Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti gemzarą plačiau iš praktinio vartojimo?
Papildyta:
QUOTE(Remedy @ 2014 03 13, 19:30)
.... daktarė sako kad čia nuo švitinimo ir kad griūna mano auglys. Tegul griūna, o aš jau kaip nors.

Tegul jis griūna, o Tu nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 03 13, 20:30)
Sveikos mergaitės, pasirodau  smile.gif 

Paskaitau kasdien, bet kad pas mane nieko naujo tai ir nerašau. Švitinuosi. Gavau cisplatiną aną penktadienį, labai patiko tai ryt kartosiu  biggrin.gif  o jei rimtai tai pernešiau neblogai, pykino bet labai silpnai. visas zofranas ir liko nepanaudotas. Kas dar, vakarais užeina stiprūs kryžkaulio skausmai, tik tramadolis arba leidžiamas ketanovas gelbsti, bet daktarė sako kad čia nuo švitinimo ir kad griūna mano auglys. Tegul griūna, o aš jau kaip nors.

Aš pirmadienį važiuoju į Vilnių gultis chemospindulinei terapijai. Labai neramu, kaip pernešiu. Prieš devynis metus mano sūnus sirgo Hodžkino limfoma, jam leisdavo chemiją kas dešimt dienų, tai kelias dienas būdavo leisgyvis. Gydėsi pusę metų, tai prisižiūrėjau tarsi pati būčiau tai patyrusi. (sūnus pasveiko, jam viskas gerai) Bet jei rašote, kad neblogai pernešate, tai ir man drąsiau. Dar neaišku kokia man bus dozė. O Jums ką sakė gyd. po spindulių gal operaciją žada? Girdėjau, kad jeigu planuoja operaciją, tai duoda mažesnes spindulių dozes. Radau labai informatyvų ir pozityvų rusišką forumą sergančių gimdos kaklelio vėžiu. Jeigu skaitote rusiškai
http://www.woman.ru/...ad/3892843/365/
Papildyta:
Neesminis dalykas, tačiau idomu ar nuo cisplatinos slenka plaukai?
Atsakyti
QUOTE(vitar @ 2014 03 13, 19:31)
Aš pirmadienį važiuoju į Vilnių gultis chemospindulinei terapijai. Labai neramu, kaip pernešiu. Prieš devynis metus mano sūnus sirgo Hodžkino limfoma, jam leisdavo chemiją kas dešimt dienų, tai kelias dienas būdavo leisgyvis. Gydėsi pusę metų, tai prisižiūrėjau tarsi pati būčiau tai patyrusi. (sūnus pasveiko, jam viskas gerai) Bet jei rašote, kad neblogai pernešate, tai ir man drąsiau. Dar neaišku kokia man bus dozė. O Jums ką sakė gyd. po spindulių gal operaciją žada? Girdėjau, kad jeigu planuoja operaciją, tai duoda mažesnes spindulių dozes. Radau labai informatyvų ir pozityvų rusišką forumą sergančių gimdos kaklelio vėžiu. Jeigu skaitote rusiškai
http://www.woman.ru/...ad/3892843/365/
Papildyta:
Neesminis dalykas, tačiau idomu ar nuo cisplatinos slenka plaukai?

Viskas bus gerai nebijokit 4u.gif po pirmos cisplatinos dozės tai lakščiau kaip vėjas, grįžus mašiną išsikuopiau, namus, nuo kiemo purvynus nuskkasiau, silpnumas atėjo po poros dienų, bet ir tai toks tik prie žemės traukiantis, nieko baisaus žodžiu. O apie operaciją tai paminėjo kad spręs vėliau,bet nenori nieko kol kas planuoti kol dar gydymas vyksta.

Mano cisplatinos maža dozė tai sakė kasų nepamesiu biggrin.gif

O kokia jūsų diagnozė? Cisplatiną lašinsitės?

Willow jūs irgi nepasiduokit 4u.gif stipriai stipriai apkabinu, jaučiat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Remedy: 13 kovo 2014 - 20:57
[quote=Remedy,2014 03 13, 21:51]
Viskas bus gerai nebijokit 4u.gif po pirmos cisplatinos dozės tai lakščiau kaip vėjas, grįžus mašiną išsikuopiau, namus, nuo kiemo purvynus nuskkasiau, silpnumas atėjo po poros dienų, bet ir tai toks tik prie žemės traukiantis, nieko baisaus žodžiu. O apie operaciją tai paminėjo kad spręs vėliau,bet nenori nieko kol kas planuoti kol dar gydymas vyksta.

Mano cisplatinos maža dozė tai sakė kasų nepamesiu biggrin.gif

O kokia jūsų diagnozė? Cisplatiną lašinsitės?
Man gimdos kaklelio T2A1 N1MO. Prieš operaciją nustatė T1A1. Operavo, išėmė kaklelį, gimdą, kiaušides, limfmazgius, po operacijos gyd. pasakė, kad stadija T1A2, nes rado truputį gilesnį pažeidimą, o prieš išleidžiant namo gydytojas jau sakė, kad stadija T2A1. Kažkaip nesupratau iš kur čia ta antra stadija. Nusipirkau net knygą Gimdos kalelio vėžio diagnostikos ir gydymo pagrindai. Atėjo histologijos atsakymas, kad viename limfmazgyje rasta metastazė ir reiks chemospindulinės terapijos.
Gavau gydymo išrašą, tai ten visai pievos. Parašyta, kad aš skundžiausi pilvo skausmais, kraujavimu, kad viduriai linkę kietėti. Kas yra visiška neteisybė ir jeigu aš tuo skundžiausi tai nebent narkozės būsenoje schmoll.gif Iš tikrųjų tai man buvo nustatyta prieš kelis metus displazija ir po to aš nėjau tikrintis gal penkis metus. O šį rudenį nuėjau pas šeimos gyd. pasiskusti širdimi, tai nukreipė pasidaryti tepinėlį, rado ten kažką, nusiuntė biopsijai ir opa diagnozė.
Atsakyti
Wilow, daug sveikatos ir stiprybės jums. Su atbundančiu pavasariu stiprėkit 4u.gif

Remedy, jums kartu spinduliavimas ir chemija g.gif
Sesuo šiandien pradėjo spinduliavimą. Tik ji iš kito miesto, tai namo tik savaitgaliais važiuos. Uch 5 savaitės, po jų spręs dėl chemoterapijos.

safyre, vyrui po pirmo intensyvaus kurso chemoterapijos ligoninėj, po dviejų mėnesių maniau nenueis iki automobilio, bet buvo pasiryžęs įveikti pats ir nuėjo su sustojimais, pailsėjimais. Silpnumas dar ir kaip jaučiasi. Skiriasi nuo skiriamos chemijos poveikis. Kokią mamai skyrė?

vitar, džiugu dėl sūnaus, o jums sveikatos ir sklandaus gydymo.

QUOTE(Evute* @ 2014 03 13, 14:24)
Sveikatos tau dideles. Ta hemija prazudyt gali o ne vezys.o kodel net dust pradejai? Jei man duos hemo as ziauriai bijau.tikiuosi man kaip 1 stad isoperuos ir vsio.

Nemanau, kad reikia taip baimintis chemijos. Vyrui nustačius diagnozę meldėmės, kad atsistatytų inkstai ir greičiau chemiją galėtų lašinti. Taip, kad yra ligų, prie kurių chemoterapija skubi ir didelėm dozėm yra galimybė išgyventi, toliau gydytis ir sveikti. Pritariu jau pasisakiusioms, kad žinant daugiau ramiau būna. Pasidomėkit giliau. Nežinomybė gąsdina.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 03 13, 21:17)
Wilow, daug sveikatos ir stiprybės jums. Su atbundančiu pavasariu stiprėkit  4u.gif

Remedy, jums kartu spinduliavimas ir chemija  g.gif
Sesuo šiandien pradėjo spinduliavimą. Tik ji iš kito miesto, tai namo tik savaitgaliais važiuos. Uch 5 savaitės, po jų spręs dėl chemoterapijos.

Taip Angele, man spinduliavimas kasdien irgi 5 savaitėms/25 kartai kaip ir jūsų sesei, ir dar gaunu mažą dozę chemo vieną kart savaitėj.

Vitar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 03 13, 22:39)
Taip Angele, man spinduliavimas kasdien irgi 5 savaitėms/25 kartai kaip ir jūsų sesei, ir dar gaunu mažą dozę chemo vieną kart savaitėj.
Vitar  4u.gif
Jau gal pusė atvažinėjot. Skiriasi liga, tai ir gydymas. Jai tik tabletėm chemija 5 dienos ir 21 d pertrauka.

Šiandien facebooke pamačiau video, kuris sudrebino iki sielos gelmių. Tiesa nežinau ar tai nesukeltų priešišką reakciją. Bet suvokimas gilus, kiek daug reiškia draugai ir šalia esantys žmonės, labai daug...
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 03 14, 00:17)
Wilow, daug sveikatos ir stiprybės jums. Su atbundančiu pavasariu stiprėkit  4u.gif

Remedy, jums kartu spinduliavimas ir chemija  g.gif

safyre, vyrui po pirmo intensyvaus kurso chemoterapijos ligoninėj, po dviejų mėnesių maniau nenueis iki automobilio, bet buvo pasiryžęs įveikti pats ir nuėjo su sustojimais, pailsėjimais. Silpnumas dar ir kaip jaučiasi. Skiriasi nuo skiriamos chemijos poveikis. Kokią mamai skyrė?

vitar, džiugu dėl sūnaus, o jums sveikatos ir sklandaus gydymo.
Nemanau, kad reikia taip baimintis chemijos. Vyrui nustačius diagnozę meldėmės, kad atsistatytų inkstai ir greičiau chemiją galėtų lašinti. Taip, kad yra ligų, prie kurių chemoterapija skubi ir didelėm dozėm yra galimybė išgyventi, toliau gydytis ir sveikti. Pritariu jau pasisakiusioms, kad žinant daugiau ramiau būna. Pasidomėkit giliau. Nežinomybė gąsdina.

bus matyt kaip bus. patys daktarai nezino nieko. o seip sportuoju net lakstau ir net nejauciu nieko. smile.gif gal tik silpna na be uk ...ryt saule vakare vetra. smile.gif taip ir darosi tas nuovargis
Atsakyti
willow ir as apkabinu,stiprekite heart.gif

Remedy ir jums heart.gif man irgi buvo 25*2 spinduliavimai,svytino tarpuplauti ir pazastys...

Gaila,kad tik tiek ir galiu padeti verysad.gif Tikiu kad jus stiprios ir nugalesite viska 4u.gif

vitar ,viskas turi buti gerai 4u.gif Jau turite patirties,ir puiki rezultata-sunus pasveiko,tikekite kad ir jus pasveiksite,ir tikiuosi dabar sunus pades jums kovoti
Atsakyti
Ačiū visoms už palinkėjimus. Ir Jums linkiu greitai pasveikti, o pasveikusioms ilgo ir laimingo gyvenimo. Taip, sūnus kaip niekas kitas mane supranta ir palaiko.
Atsakyti
Labas visoms,
ateinu pasidžiaugti, kad mums operacija pavyko-pašalino 2 kaklo slankstelius, kurie buvo stipriai pažeisti v. Kauliukų mėginiai DLV vakcinacijai perduoti.

vitar, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Remedy, tegu sau griūva tas brudas thumbup.gif Jėgos sugrįš, skausmai praies.
wilow, spaudžiu stipriai tave glėbyje(gal ir nemalonus svetimas glėbys), bet laikau stipriai stipriai.
Angele, šaunuolis vyras. Ši liga labai nemėgsta užsispyrimo mirksiukas.gif
sena pažįstama, kaip pas jus reikalai?

Atsakyti