QUOTE(KaKavine @ 2010 02 01, 20:53)
QUOTE(Letune @ 2010 02 01, 21:16)
O ... Ulitka,
Puiku, kad padarei.

Ilgai laukiau, kad kas išbandytų ir pasiskelbtų.
Matau, kad tavo Magdės apačia puri. Koks pagrindo receptėlis?
Laukiu labai, kad išduotum paslaptį.
Aš dariau pagrindą iš likusių trynių, bet jis gavosi kietokas ir nelabai derėjo prie puraus viršaus.
ACIU!!!ACIU!!!!!
Kai perskaiciau Magdes receptuka pagalvojau kad jis man primena mano zinoma jau recepta .
Taip ir yra. pagal toki receptuka tik be kakao jau senokai darau torta PAUKSCIu PIENAS!!)Kuris yra LABAI skanus!
Prisipazinsiu, kad nemoku virti sirupo ir kaip po to noriu susijungti tai man neiseina.baltymai krenta ir VSIO -tik ismesti!!Uztat padariau pagal ta man zinoma recepta)
RECEPTAS rusiskai)))Labai tingiu versti!!!Jejgu kas nesupranta . gal kaip nors bendrom jegom isversime))
Тесто:
1 ст. муки
7 желтков
1/2 ст. сахара
100 гр. слививочного масла
1 ч.л соды
Крем:
7 белков
желатин 30 гр.
1,5 ст. сахарного песка
сливочное масло-150 гр
200 гр. сгущеного молока,
1/4 ч.л. лимонной кислоты...
Приготовление основы:
Взбить масло комнатной температуры с сахаром,
добавить желтки, ванильный сахар, соду и муку, все перемешать миксером.
Форму выстлать бумагой для выпечки и выложить смесь .
Выпекать в нагретой духовке до 170 минут 15-20 до готовности.
Приготовление крема:
Замочить желатин в 1/2 ст. холодной воды на 30 минут.
В воду с набухшим желатином добавить половину сахара и половину
лимонной кислоты (смотрите состав крема).
Нагреть до растворения сахара и желатина.
Взбить белки с оставшейся лимонной кислотой до устойчивой пены,
в три приема добавляя оставшийся сахар
и осторожно влить теплый сахарно-желатиновый раствор,
в конце добавляю ванильный сахар.
Отдельно взбить масло со сгущеным молоком и постепенно постепенно ввожу в массу со взбитыми белками с сах-желатиновым раствором, все время взбивая.
Teslai prireike truputi daugiau miltu)Gal 1.5 stiklines.
Na ir 20 gr kakao istirpinau siltam vandenuke ir ipiliau i mase(sviestas+sutirstintas pienas) Mikseriu padariau VZIK)))))
Ka dar??

Gal ir tiek