QUOTE(xiuke @ 2014 05 01, 01:02)
o aš galvoju, negi jis taip ėmė ir viską pamiršo, man kažkodėl atrodo, kad jo tas abejingumas Bihter, kaip kokia apsauginė kaukė tapo...
ąš nežiūriu 2-ą kartą, kažkaip prisimenu tą filmą ir skaudus jis man, žinau, kad pergyvensiu už veikėjus tai nebesižiūri, stresuoti nebesinori

vis prisimenu tą sceną, kur kažkokia puota buvo (nepamenu?) ir Bihter kitame kambaryje su motina buvo, kaip Bihter parpuolusi ant kelių verkė dėl Behliulio ir motinos maldavo padėti susigražinti jį...

tuo momentu, atrodė, kad ir motinai suskaudo širdį dėl jos...
Gal ir apsaugine siena, bet kodel? Kodel jam negaila Bihter, kodel leidzia sau taip su ja elgtis?
Man atrodo, kad jis tiesiog nekato jos skausmo. Bihter ji visad kaltino bailumu, tai dabar jis gavo proga savo "vyriskuma" pademonstruot, mazdaug - nebusiu jos zaisliuku, nepasiduosiu jai, neleisiu skaudint Nihal. O kad skaudina Bihter, jis nesupranta, jam atrodo, kad Bihter tiesiog pikta, kad savo liurbio zaisliuko nebegali valdyt.
O taip, prosimenu ta scena. Labai skaudi. Dar labai sunkios Nihal ir Behliulio suzadetuviu scena ir ta vieta, kai Bihter suzino, kad tie nakti praleido. Oj