Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

QUOTE(atverklanga @ 2014 05 01, 20:25)
Kad ir dabar. Kol Bihter kazka issikalinejo, tol Behliulis saltai laikesi, bet tik ji nuosirdziai apie ju jausmus uzsimine, Behliulis ir suskydo, iskart - "Bihter, liaukis..."
Taip kad griztu prie nuomones, kad gal Bihter ne ignoruot reikejo, o kaip tik maziau kieta ir stipria vaidint, parodyt, kaip jai skaudu.

as irgi taip pat manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 05 01, 10:20)
Gal ir apsaugine siena, bet kodel? Kodel jam negaila Bihter, kodel leidzia sau taip su ja elgtis?
Man atrodo, kad jis tiesiog nekato jos skausmo. Bihter ji visad kaltino bailumu, tai dabar jis gavo proga savo "vyriskuma" pademonstruot, mazdaug - nebusiu jos zaisliuku, nepasiduosiu jai, neleisiu skaudint Nihal. O kad skaudina Bihter, jis nesupranta, jam atrodo, kad Bihter tiesiog pikta, kad savo liurbio zaisliuko nebegali valdyt.

Nesuprantami Behliulio poelgiai... schmoll.gif gun_bandana.gif Moteri kuria sake beprotiskai mylintis, negalintis be jos gyventi, ima sitaip skaudinti ir dar drista jai sakyti "Musu meile nuodeme", "O Nihal tai tyra". O kuo Bihter meile kitokia? Ar kad pamilo ji budama su Adnanu? Ar kad nepuoselejo jos nuo mazens kaip geles? Daug zmoniu kovoja uz Nihal laime, o Bihter uz savaja tenka kovoti vienai. verysad.gif
Sutinku, kad nematydamas jos skausmo, nesupranta kaip ji del to kencia. Taciau tai ne priezastis su ja elgtis saltai ir kaltinti del to kas atsitiko. Behliulis galejo rasti ir kita iseiti, taciau pats pasirinko si kelia. Gal tikrai bande kazka irodyti?
Bihter klaida tik tame, kad beprotiskai ji pamilo. Patirdama skausma ir kancias, bet is visu jegu kovoja del jo. unsure.gif
Atsakyti
Kai Beshirui negerai pasidare ir nusprende artimiausiam uoste sustoti laivas, pasake, kad Talinos uostas arciausiai. Cia Estijos Talino??
Atsakyti
Tik dabar paziurejau serija iki galo, tikrai Estijoje. Vadinasi plaukiojo Baltijos juroj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas. @ 2014 05 01, 12:30)
Behliulis galejo rasti ir kita iseiti, taciau pats pasirinko si kelia. Gal tikrai bande kazka irodyti?

Taip, jis bandė SAU įrodyti, kad nemyli Bihter... Ir jis tikėjosi, kad jei jis skaudins Bihter, ji pati nuo jo nusisuks, ir jam bus lengviau... Nes Behlulis pats nuo jos pasitraukti neturi jėgų...tai ne jo valioje.. Visi širdies keliai veda pas Bihter...jis to nepasako, to stengiasi nerodyti, tam priešinasi...tačiau jo visa esybė persisunkusi tik Bihter... Ir jis tą žino, todėl taip ir egiasi, nes kitaip elgtis jis nemoka, nes jis bailys, neapsisprednėlis... Jis nori turėti viską, tačiau visko netenka....

Fantastiški aktoriai! Chemija tarp jų tiesiog nepakartojama, tikros poros taip nesugebėtų perduoti savo jausmų, taip kaip jie juos perduoda žiūrovams. Šiame filme daug daugiau pasakyta tarp eilučių, negu žodžiais....Lūpos taria išeik, o akys maldauja pasilik..... wub.gif Fantastiškas serialas, fantastiška pora, fantastiška vaidyba!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 02 gegužės 2014 - 03:33
QUOTE(Mockava @ 2014 05 02, 04:27)
Lūpos taria išeik, o akys maldauja pasilik..... wub.gif  Fantastiškas serialas, fantastiška pora, fantastiška vaidyba!

Puikiai pasakyta, tiesiai i desimtuka wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mockava, tu kiek zinau daugiau turku serialu ziurejus. Tai tikrai Beren ir Kivanc tokie superiniai aktoriai, ir su kitais partneriais taip itikinamai jausmus suvaidina?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 05 02, 09:39)
Mockava, tu kiek zinau daugiau turku serialu ziurejus. Tai tikrai Beren ir Kivanc tokie superiniai aktoriai, ir su kitais partneriais taip itikinamai jausmus suvaidina?

Aš ne Mockava, bet esu mačius ne vieną serialą su jais, tai tikrai puikūs aktoriai jie, mano akimis, vieni geriausių. Sekėsi jiems ir kiti vaidmenys (mano akimis, Kivanc tik paskutinis vaidmuo nelabai pasiduoda, bet ten ir siužetas nevykęs), bet chemija tarp jų tikrai neeilinė. Nemanau, kad kas nors kada nors dar sugebės šitaip perteikti savo jausmus žiūrovams. Šiai ekrano porai tikrai nėra lygių.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 02, 03:55)
Aš ne Mockava, bet esu mačius ne vieną serialą su jais, tai tikrai puikūs aktoriai jie, mano akimis, vieni geriausių. Sekėsi jiems ir kiti vaidmenys (mano akimis, Kivanc tik paskutinis vaidmuo nelabai pasiduoda, bet ten ir siužetas nevykęs), bet chemija tarp jų tikrai neeilinė. Nemanau, kad kas nors kada nors dar sugebės šitaip perteikti savo jausmus žiūrovams. Šiai ekrano porai tikrai nėra lygių.

drinks_cheers.gif taip, užskaitau, kaip mano atsakymą mirksiukas.gif
Papildyta:
O dėl paskutinio serialo - dar pridėsiu, kad ir siužetas ne tas, ir "augmenija” Kivančui trukdo lotuliukas.gif (jis ten barzda apsiželdinęs)
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 05 02, 11:58)
drinks_cheers.gif  taip, užskaitau, kaip mano atsakymą mirksiukas.gif
Papildyta:
O dėl paskutinio serialo - dar pridėsiu, kad ir siužetas ne tas, ir "augmenija” Kivančui trukdo  lotuliukas.gif (jis ten barzda apsiželdinęs)

Va kokį gerą terminą radau lotuliukas.gif Ir augmenija, ir partnerė, matyt, ne ta. Nelimpa kažkas ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
rizikuoju būti užmėtyta akmenimis ax.gif nebežiūriu antrąkart,retkarčiais užtaikau tik kokį momentą...tai šioj,berods,savaitėj rodė tą seriją,kai Nihal su Behliuliu foto pasirodė laikraščiuose,ir Bihter atvarė pas Behliulį į namelį tą..."aš atvariau,nes noriu tau padėti"suprask,esi bailys,žioplys,nieko nesugebi,tai aš tau padėsiu blink.gif o jis tavęs pagalbos prašo?aš tokia visa kieta,superinė,o tu...Behliulio labai geri žodžiai tada buvo,kad negerai elgiamės,skaudinam kitus ar kažkas pan.,bet ar visų mylimai bihter tai rūpi?svarbi tik pati sau...visos kaltinam Behliulį,kad pasirinko sotų gyvenimą...o aš jo dėl to nė kiek nekaltinu ax.gif tarkim,pabėga jie abu...ir?kas toliau?abu-jau atstumtieji,o blogas kvapas velkasi iš paskos ilgai,apie kokius nors aukštuomenės ryšius-tik pasvajoti...iš ko gyvens?vėl nusiims iš Adnano sąskaitos pinigų?gerai,pirmąkart tai pavyks,bet juk aišku,kad tą kranelį Adnanas užsuks...kasininkais į kokį prekybcentrį eis dirbti?visos sakot,kad"oi,Behliulis nemato,kaip skaudina bihter,jos nesupranta,kokia ji nelaiminga ir t.t."o ar bihter nors kartelį pasistengė suprasti Behliulio padėtį?ką paaukoja ji,ir ką jis?ji-palieka nemylimą vyrą,už kurio tekėjo norėdama motinai įkasti,nemylimą motiną,seserį,dėl kurios meilės ir abejočiau,nes tolimesni įvykiai ne tik kad parodo bihter nelojalumą taip mylimai seseriai,bet ir leidžia išvis jos meile suabejoti...o ką aukoja Behliulis?visos šauksit,kad-sotų gyvenimą...taip,ir jį,bet ir palieka ŠEIMĄ-tėvą(nes Adnanas jam buvo tikras tėvas,ne biologinis,bet viskuo kitu-TIKRAS TĖVAS),tetą,o ir tuos pačius Nihal,Biulentą,tarnus,kurie ten ir kaip šeimos nariai...žmones,kurie jį priima tokį,koks jis yra,nesmerkia dėl jo klajonių,nemokslų ir t.t....žmones,kurie ne tik jį myli,bet ir jis juos...
labai gaila,kad jis vistik neatsilaikys bihter...
Atsakyti
Audrikea, jei jau Behliulis jaučiasi toks mylimas ir vertinamas šeimos, nereikėjo siekti Bihter. Kaip bebūtų, jis buvo santykių iniciatorius. Paprasčiausiai Behlliulis norėjo patogaus gyvenimo- dėdės pinigų ir dar gražios moters meilės. Kai nepavyko viso to turėti, pasirinko užtikrintą gyvenimą. Visai kitaip elgėsi Bihter. Ji dėl meilės buvo pasiryžusi viską paaukoti.
Vis galvoju, ar tikrai Behliulis mylėjo Bihter g.gif Gal tai buvo tik aistra, pavydas. Gal Bihter jam buvo tik kaip Trofėjus g.gif
Atsakyti