rizikuoju būti užmėtyta akmenimis

nebežiūriu antrąkart,retkarčiais užtaikau tik kokį momentą...tai šioj,berods,savaitėj rodė tą seriją,kai Nihal su Behliuliu foto pasirodė laikraščiuose,ir Bihter atvarė pas Behliulį į namelį tą..."aš atvariau,nes noriu tau padėti"suprask,esi bailys,žioplys,nieko nesugebi,tai aš tau padėsiu

o jis tavęs pagalbos prašo?aš tokia visa kieta,superinė,o tu...Behliulio labai geri žodžiai tada buvo,kad negerai elgiamės,skaudinam kitus ar kažkas pan.,bet ar visų mylimai bihter tai rūpi?svarbi tik pati sau...visos kaltinam Behliulį,kad pasirinko sotų gyvenimą...o aš jo dėl to nė kiek nekaltinu

tarkim,pabėga jie abu...ir?kas toliau?abu-jau atstumtieji,o blogas kvapas velkasi iš paskos ilgai,apie kokius nors aukštuomenės ryšius-tik pasvajoti...iš ko gyvens?vėl nusiims iš Adnano sąskaitos pinigų?gerai,pirmąkart tai pavyks,bet juk aišku,kad tą kranelį Adnanas užsuks...kasininkais į kokį prekybcentrį eis dirbti?visos sakot,kad"oi,Behliulis nemato,kaip skaudina bihter,jos nesupranta,kokia ji nelaiminga ir t.t."o ar bihter nors kartelį pasistengė suprasti Behliulio padėtį?ką paaukoja ji,ir ką jis?ji-palieka nemylimą vyrą,už kurio tekėjo norėdama motinai įkasti,nemylimą motiną,seserį,dėl kurios meilės ir abejočiau,nes tolimesni įvykiai ne tik kad parodo bihter nelojalumą taip mylimai seseriai,bet ir leidžia išvis jos meile suabejoti...o ką aukoja Behliulis?visos šauksit,kad-sotų gyvenimą...taip,ir jį,bet ir palieka ŠEIMĄ-tėvą(nes Adnanas jam buvo tikras tėvas,ne biologinis,bet viskuo kitu-TIKRAS TĖVAS),tetą,o ir tuos pačius Nihal,Biulentą,tarnus,kurie ten ir kaip šeimos nariai...žmones,kurie jį priima tokį,koks jis yra,nesmerkia dėl jo klajonių,nemokslų ir t.t....žmones,kurie ne tik jį myli,bet ir jis juos...
labai gaila,kad jis vistik neatsilaikys bihter...