Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

QUOTE(lauravala @ 2014 05 05, 20:10)
Uff kokia siandien pabaiga  verysad.gif

O kuom baigėsi? 4u.gif Pačio galo nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 05 05, 20:35)
O kuom baigėsi? 4u.gif Pačio galo nemačiau g.gif

Nihal ir Behliulio sazadetuves ...
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2014 05 05, 15:37)
baigiu perziureti si seriala,behliulis suskis paskutinis
bihter vietoj pasvilinciau as jam padus

o man jo labiau gaila ax.gif matėt,kaip jis žiūri į bihter?juk jaučia kaltę ne tik prieš šeimą,bet ir prieš ją...o juk galėtų tyčiotis...o jei kartais ir pasako ką,ar pasako nesigindamas nuo bihter išpuolių?
Atsakyti
Is tikruju suprantu, kad Behliulis norejo uzbaigti su Bihter, nes istikruju jie jokios ateities neturi. Galejo issikelti kitur gyventi, nesimatyti su Bihter, kita panele susirasti. Bet kam butinai ta Nihal vesti...
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 05 06, 11:59)
o man jo labiau gaila ax.gif

Man jo nė kiek negaila. Pats viską pradėjo.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2014 05 06, 14:06)
Bet kam butinai ta Nihal vesti...

Tai sitiek alpiojo,pagailo matyt lotuliukas.gif

As kazkaip viska suvesciau labiau i pinigus,dabar kaip prisimeni Adnano dovanas jauniesiems g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2014 05 06, 15:06)
Bet kam butinai ta Nihal vesti...

nesupratau ir aš doh.gif matyt taip atrodė geriausia išeitis ir kad niekas neįtars dėl dėdės žmonos, jei ves Nihal... doh.gif
Atsakyti
Labiausiai prisidejo Firdevs, jei ne jos paistalai, Behliulis nei Nihal noretu vesti, nei su Bihter viska uzbaigti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas. @ 2014 05 06, 15:33)
Labiausiai prisidejo Firdevs, jei ne jos paistalai, Behliulis nei Nihal noretu vesti, nei su Bihter viska uzbaigti.  doh.gif

drinks_cheers.gif ir dar Beširas labai prisidėjo...
Atsakyti
visai man jo negaila,pats lindo prie jos,juk iskart zinojo,kas ji tokia ir pns...matai bijojo dede iskaudinti,tai iskaudino visus doh.gif
skystalas paskutinis,ne dedes jam gaila,o pinigus jo prarasti bijojo,vnz zasinas biggrin.gif gerai,kad liko be nieko
Atsakyti
Man jo visai negaila, jau kai mato kad svyla šikna tad jau šalinkis manęs Bihter, o pradžioje kai ji norėjo viska baigti nenorėjo Adnano apgaudinėti tada jis jai sakė "tai va kiek trunka tavo meilė" teisingai Bihter sakė pamiršau kad tu Behliulis
Atsakyti
Bet kaip skirtingai viskas ziurisi ir matosi dabar ir pirma karta ziurint. Pamenu, kai pirmakart ziurejau, man ta ju tango scena jau duobiu duobe atrode, kazkaip uzsifiksave pasamonej, kad jau tada Behliulis labai salinosi Bihter, o ta ji per prievarta sokt issitempe.
O pasirodo, nera viskas taip blogai bigsmile.gif Plius, Behliulis be savo gauru visai simpatiskai atrodo biggrin.gif Tik siandien vienu metu su tokia "diedukiska" kepure buvo, ten tai baisiai atrode doh.gif
Atsakyti