Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

QUOTE(samanta* @ 2014 02 27, 13:50)
jai gi specialiai kuriamas toks stilius,kad behliulio akiu netrauktu biggrin.gif  kolkas cool.gif . g.gif

Gal ne tiek, kad Behliulio netrauktų, bet daugiau parodyti, kokia ji vaikas, kad ne tik vaikiškai rengiasi, bet ir mąsto ir elgiasi.

Dabar kai jau kelintą kartą šias serijas permetu, tai ryškiai matosi kaip režisieriai serialo pradžioje koncentruojasi į Nihal personažą. Rodo kokia ji kaprizinga, tie kvaili alpinėjimai pabrėžiami, kaip aiškiai jie parodo jos vaikišką užsispyrimą viską pasiekti, kaip jai bijo tėvas paprieštarauti. Kad ir scena su tuo kambariu, gi Bihter nuoširdžiai jai kambarį įrengė, ir kokia sveiko proto 17 metų panelė nenorėtų gyventi atskirai nuo brolio??? doh.gif bet ne, geriau užsipulsiu Bihter, dar priedo Biulentas tuo apsidžiaugė, tai aš jums parodysiu kas šiuose namuose šeimininkė! O ką tėvas į tai? Jetau, aš kai pagalvoju, tokius fokusus būčiau pradėjus krėsti, tuojau būčiau savo vietoje pastatyta! O čia tėvelis ne Bihter užtaria, bet dukrelę guodžia.... Arba kaip ji Behlulį užsipuolė, kad jis Bihter guodė.... Bihter mat jai nerauda, kad motina ligoninėj...( Tarp kitko, man patinka Bihter paaiškinimas apie vaivorykštę.... Dabar ir pas mane pasitaiko tostai "už vaivorykštę" )

Ugh negaliu, kokią žiežulą Adnanas išsiauklėjo, tokią turi, visai man jos negaila! Nė per nago juodymą aš jos neužjaučiu!

Na, sukurčiau priešiškus jausmus visoms? Tada prašau į diskusijas, nes jau nebeįdomus forumas gavosi! Nėra ko skaityti! Mes čia kelios jau išsidiskutavę į valias, bet kaip matot emocijos atgiją, o tos kurios tik skaitinėjo tai išvis puiki proga pasireikšti! Manau tos kurios žiūrit nuo pradžių antrą kartą, tikrai daug kas kitaip atrodo!

Laukiam rašinėlių!!!!

P.S. Tik nesipykim ax.gif
Atsakyti
Aš tai, kadangi jau minejau, jog antra karta negaliu žiūrėti, nors manau, kad labai geras serialas, tiesiog man jis psichologiškai per sunkus. Muzika tai nuo pradziu prie gero neveda. Man atvirkščiai antra karta kai žiūriu,Bither, nuo pradžių jau nepatinka - sukta ji man moteriškė nors tu ka😀Aisku Nihal ne aukselis, bet gale filmo man jos gaila palieka☺Tai va, ko gero, antra karta žiūrinčios nekeičia apie veikėjus nuomones kardinaliai, o labiau pastebi antipatijas ir simpatijas tiems ką pirma karta palaike, o ką smerkė. Na, o kad ginčai prasidėtų galiu pasakyti, kad nesupratau iki pat galo aš tos keistos meilės tarp BIther ir Behliulio ir abejoju ar suprasiu, nes ne tokia meile aš įsivaizduoja, kai kiekvienas saves tik žiuri. Bet nėra čia ka su manim ir diskutuoti,nes nepakeisiu aš nuomones😁Kas ką nori tas ta mato, manau to ir siekta, kad išvadas sau kiekvienas pasidarytų. Beje, kad ir kiek kartais uzknisdavo mane ta Bither, pagailo man jos, kad ji neberado kitokio sprendimo.
Atsakyti
Pamenu, kaip diskutavom, ka Adnanas turejo omeyje, sakydamas "Nuodingoji gebene". Vienos sake, kad Bihter, kitos, kad Firdevs. Ziurint antra karta, vis tik lieku prie savo nuomones, kad ta nuodingoji gebene - Firdevs.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 02 28, 00:47)
Ugh negaliu, kokią žiežulą Adnanas išsiauklėjo, tokią turi, visai man jos negaila! Nė per nago juodymą aš jos neužjaučiu!

Na, sukurčiau priešiškus jausmus visoms? Tada prašau į diskusijas, nes jau nebeįdomus forumas gavosi! Nėra ko skaityti! Mes čia kelios jau išsidiskutavę į valias, bet kaip matot emocijos atgiją, o tos kurios tik skaitinėjo tai išvis puiki proga pasireikšti! Manau tos kurios žiūrit nuo pradžių antrą kartą, tikrai daug kas kitaip atrodo!

Laukiam rašinėlių!!!!

P.S. Tik nesipykim ax.gif

Uch, ir as negaliu lotuliukas.gif Ir neuzjauciu schmoll.gif
Ir net pasigincyt negaliu, nes labai viskam pritariu biggrin.gif
Atsakyti
Vakar žiūrėjau paskutinę seriją (dar kartą doh.gif ) ir pastebėjau ko anksčiau taip aiškiai neužfiksavau. Po pokalbio su mama, tą vakarą Bihter Adnaną pasitiko su šypsena ir t.t. Kaip ir buvo susitaikiusi gyvent toliau, svarbiausia gyvent. Bet kai Adnanas paprašė skyrybų viskas kardinaliai pasikeitė. Ji galvojo kad jis ją myli ir ji vis dar kažkiek mylėjo nes nesiryžo skirtis pirma. Ir kai pamatė kad nebe tik vėliau dašuto atseit "kaip viskas paprasta" ji net siūlė Behliuliui kad tipo jei nenori taip iškart aš galiu tavęs palaukt. Va tada ir buvo padėtas galutinis taškas. Kitą dieną ji nebegailėjo Adnano ir nusprendė viską papasakot, nes kitos išeities nebematė. O Behliulis net prie kapo sakė kad galima buvo rast kitokią išeitį, o kokią? Princui nei viena išeitis kurias siūlė Bihter juk netiko.
Žodžiu man atrodo aš jau persirgau tuo serialu. lotuliukas.gif Prisikentėjau pakankamai (Bihter žodžiais tariant). Bet faktas kad niekada to serialo neužmiršiu biggrin.gif
Atsakyti
O as pasisakysiu ne i tema biggrin.gif Kaip Mockava minejo, jau pakankamai issisake esam biggrin.gif

Ewaldina, Jusu avataras nesvietiskai dziugina mano vaikus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 02 28, 11:27)

Ewaldina, Jusu avataras nesvietiskai dziugina mano vaikus  lotuliukas.gif

maniškius irgi lotuliukas.gif todėl net nekeičiu jo nors pačiai jau laaabai atsibodo, negi atimsi iš vaikų džiaugsmą lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va, jau smagiau! Jau buvo nors truputį ko skaityt! O kur kitų nuomonės? Laukiam, laukiam pasisakymų! Kad ir apie avatarus lotuliukas.gif , tarp kitko tikrai fainas , ewaldina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 28 vasario 2014 - 12:51
užėjo noras papliurpt? lotuliukas.gif
truputį į temą tai dėl Madmuzelės šį tą drėbtelsiu: atkreipėt dėmesį kad ji paskutinėse serijose labai jau del Nihal pergyveno ale plaukus tai palaidus nešijo. Žodžiu ten man iš veikėjų nei vieno čysto neliko, tokio be savu slaptų ketinimų ir norų, visi kažką iš tikrųjų rezgė, savo naudai planavo biggrin.gif nors ir gyvenime taip, visų nagai į save lenkti
Atsakyti
Man tai Madmuazele tokia visai savo vietoj lyg buvo. Mane zymiai labiau erzina tokie teisuoliai kaip Besiras. Uch, kaip pykau ant jo biggrin.gif Antras po Nihal, kurio nemegau. Jei jau sakai, tai skyk, o jei tyli, tai tylek. O geriausia tai nekist nosies ne i savo reikalus mad.gif

Del nagu, tai taip, visiems i save smile.gif Tik va Besiras "gerietis" biggrin.gif Neva tai aukojosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 vasario 2014 - 12:59
mane tai erzina jaunoji tarnaitė, amžinai susisukusi, užsiraukusi, nepatenkinta niekuom... doh.gif ir smagu žiūrėti kaip per filmo eigą keičiasi aktorių išvaizda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 02 28, 12:02)
mane tai erzina jaunoji tarnaitė, amžinai susisukusi, užsiraukusi, nepatenkinta niekuom... doh.gif

ir smagu žiūrėti kaip per filmo eigą keičiasi aktorių išvaizda smile.gif

Aha, ta irgi gera biggrin.gif

Tas vaikas tai netgi uzaugo biggrin.gif

Atsakyti