QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 02 28, 09:12)
Aš tai, kadangi jau minejau, jog antra karta negaliu žiūrėti, nors manau, kad labai geras serialas, tiesiog man jis psichologiškai per sunkus. Muzika tai nuo pradziu prie gero neveda.
Man atvirkščiai antra karta kai žiūriu,Bither, nuo pradžių jau nepatinka - sukta ji man moteriškė nors tu ka😀Aisku Nihal ne aukselis, bet gale filmo man jos gaila palieka☺Tai va, ko gero, antra karta žiūrinčios nekeičia apie veikėjus nuomones kardinaliai, o labiau pastebi antipatijas ir simpatijas tiems ką pirma karta palaike, o ką smerkė. Na, o kad ginčai prasidėtų galiu pasakyti, kad nesupratau iki pat galo aš tos keistos meilės tarp BIther ir Behliulio ir abejoju ar suprasiu, nes ne tokia meile aš įsivaizduoja, kai kiekvienas saves tik žiuri. Bet nėra čia ka su manim ir diskutuoti,nes nepakeisiu aš nuomones😁Kas ką nori tas ta mato, manau to ir siekta, kad išvadas sau kiekvienas pasidarytų. Beje, kad ir kiek kartais uzknisdavo mane ta Bither, pagailo man jos, kad ji neberado kitokio sprendimo.

negaila man jos nors tu ką

nebežiūriu antrą kartą,tik kažkokią dieną netyčiom įsijungiau,kaip tik ta vieta buvo,kai ji pasakė,kad laukiasi,bet negimdys...nematau jokio jos vienišumo,tik savanaudiškumą...tekėjo tikrai nemylėdama,o motinai įkasti ir gyvenimą susitvarkyt norėdama(dėl to nė kiek jos nesmerkiu,bet jei jua ryžtiesi tekėt nemylėdama,tai būk maloni,tada visas meiles seiles pamiršk,arba prieš pradėdama seiliotis išsiskirk,bet kam skirtis-ir vyro pinigėliais gera naudotis,ir su meilužiu pasivoliot smagu...o ir visai nebloga pramoga namuose erzelį ir nesantaiką sukelt)...sutinku,kad pradžioj,kol nepradėjo zyliot,tikrai elgėsi labai gražiai su nauja šeima...