Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

QUOTE(Milagra @ 2014 02 28, 13:24)
Basak Dizer  ax.gif

mad.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif protest.gif devil.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif slap.gif aggressive.gif triniti.gif

Na gal daugiau tinkamų neradau, kaip galėčiau išreikšti savo jausmus jai lol
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 28 vasario 2014 - 23:15
QUOTE(Mockava @ 2014 02 28, 22:14)
mad.gif  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif  protest.gif  devil.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif  slap.gif  aggressive.gif  triniti.gif

Na gal daugiau tinkamų neradau, kaip galėčiau išreikšti savo jausmus jai lol

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 02 28, 20:24)
Basak Dizer  ax.gif

Neturi skonio Kivanc schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 03 01, 13:10)
Neturi skonio Kivanc  schmoll.gif  biggrin.gif

tai kad ir pačios skonis nekoks, man filmo rūbai tragiški, net pasitikslinau, kelintų metų filmas rolleyes.gif

Adnano vaidyba baisi, jokių emocijų, toks šaltas, kur čia ta meilė Bihter? Erzina jis mane rolleyes.gif
Atsakyti
visos sakom Firdevs tokia anokia, bet pažiūrėjus tikrai ji kaip moteris tos laimės ir neturi...kur tas jos kavalierius jaunas paskui dingsta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 03 01, 12:40)
tai kad ir pačios skonis nekoks, man filmo  rūbai tragiški, net pasitikslinau, kelintų metų filmas rolleyes.gif

Na ne visada. Man kartais net gi labai neblogai budavo aprengti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 03 01, 14:00)
Na ne visada. Man kartais net gi labai neblogai budavo aprengti  g.gif

drinks_cheers.gif Man pavyzdziui dazniausiai Bihter ir Firdevs visai graziai atrodydavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 03 01, 12:05)
drinks_cheers.gif Man pavyzdziui dazniausiai Bihter ir Firdevs visai graziai atrodydavo thumbup.gif

Man ir Behliulis visia neblogai aprengtas budavo, o kartais netgi ypatingai gerai rolleyes.gif
O kitas serialas, kuris dabar rodomas Turkijoje, ir kurio dizainere yra taip pat Basak Dizer, praktiskai diktuoja visos Turkijos madas. O ir apskritai nepasakyciau, kad jos skonis prastas ax.gif biggrin.gif Jo tai gal ir nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 02 28, 09:12)
Aš tai, kadangi jau minejau, jog antra karta negaliu žiūrėti, nors manau, kad labai geras serialas, tiesiog man jis psichologiškai per sunkus. Muzika tai nuo pradziu prie gero neveda. Man atvirkščiai antra karta kai žiūriu,Bither, nuo pradžių jau nepatinka - sukta ji man moteriškė nors tu ka😀Aisku Nihal ne aukselis, bet gale filmo man jos gaila palieka☺Tai va, ko gero, antra karta žiūrinčios nekeičia apie veikėjus nuomones kardinaliai, o labiau pastebi antipatijas ir simpatijas tiems ką pirma karta palaike, o ką smerkė. Na, o kad ginčai prasidėtų galiu pasakyti, kad nesupratau iki pat galo aš tos keistos meilės tarp BIther ir Behliulio ir abejoju ar suprasiu, nes ne tokia meile aš įsivaizduoja, kai kiekvienas saves tik žiuri. Bet nėra čia ka su manim ir diskutuoti,nes nepakeisiu aš nuomones😁Kas ką nori tas ta mato,  manau to ir siekta, kad išvadas sau kiekvienas pasidarytų. Beje, kad ir kiek kartais uzknisdavo mane ta Bither, pagailo man jos, kad ji neberado kitokio sprendimo.

drinks_cheers.gif negaila man jos nors tu ką ax.gif nebežiūriu antrą kartą,tik kažkokią dieną netyčiom įsijungiau,kaip tik ta vieta buvo,kai ji pasakė,kad laukiasi,bet negimdys...nematau jokio jos vienišumo,tik savanaudiškumą...tekėjo tikrai nemylėdama,o motinai įkasti ir gyvenimą susitvarkyt norėdama(dėl to nė kiek jos nesmerkiu,bet jei jua ryžtiesi tekėt nemylėdama,tai būk maloni,tada visas meiles seiles pamiršk,arba prieš pradėdama seiliotis išsiskirk,bet kam skirtis-ir vyro pinigėliais gera naudotis,ir su meilužiu pasivoliot smagu...o ir visai nebloga pramoga namuose erzelį ir nesantaiką sukelt)...sutinku,kad pradžioj,kol nepradėjo zyliot,tikrai elgėsi labai gražiai su nauja šeima...
Atsakyti
Vienoms patinka kitoms ne. Kiekviena esame uz sau patinkanti veikeja ir randame jam pateisinima bet kokioje situacijoje. Visi mes zmones visi klystam ir pridarom klaidu. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 01, 17:00)
nepasakyciau, kad jos skonis prastas  ax.gif biggrin.gif Jo tai gal ir nelabai biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti

Basak Dizer ax.gif

Pasirodo,kad ta Basak Dizer su Behliuliu (Kivanc) realybeje draugauja biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti